.

JRMora humor gráfico diario

19/3/12

INFORMANT



Em diu David que "en el passat Ple de dimecres, Estel Rodríguez d'ERC va demanar responsabilitats per totes aquestes sentències adverses (tècnica de Joventut, Espai Jove, Ca la Rafaela) i que casos com aquests no havien de passar mai més. Dolors Padilla va respondre que pel que fa a l'Espai Jove, si hi hagués hagut qualsevol informe desfavorable no s'hagués fet i que l'expedient va ser tramitat correctament.

A l'Apartat de precs i preguntes David Puig va voler rebatre les Paraules de Dolors Padilla i va dir:

Que a l'expedient faltaven els informes de compatibilitat urbanística i la signatura del tècnic redactor de projecte. Així com que l'assessora jurídica de l'Ajuntament a la comissió informativa d'obres de 14 de juliol de 2010 ja va avisar que la cosa no anava bé, va dir textualment: "L'Assessora jurídica explica que tan els serveis tècnics com jurídics no ho veien gaire clar, ja que podria tractar-se d'un tema bèl•lic, tot i que l'equip de LAND SL, que està fent al revissió del POUM, ho veuen possible instal•lar l'espai jove". També CiU demana aquest informe jurídic a Land SL.

Aquest informa jurídic de LAND no va aparèixer mai.

Qui sabia que la cosa no s'ajustava a dret, segons l'assessora jurídica de l'Ajuntament? Doncs les persones presents a la reunió el noms de les quals surt a l'acta: Antonio Cano, Josep M. Bas, Pedro Torres, Joan Giraut, David Puig, Dolors Padilla i Antoni Botellé.

Per provar tot això, adjunta còpia de l'acta de la comissió informativa de 14 de juliol de 2010. Per provar que el projecte durant l'aprovació inicial i definitiva no estava signat adjunta tambe imatges acompanyades de la Vanguardia de 8 d'octubre de 2010.

58 comentarios:

Anónimo dijo...

de què parlem? Estem parlant de la construcció d'un bloc d'apartaments en zona verda? o potser d'un hotel 5 estrelles??? Parlem d'un pelotazo inmobiliari d'un constructor sense escrúpuls??? Parlem de bombolla immobiliària??? de què parlem donya?? parlem d'ocupar llocs que no són nostres com ca la rafaela? parlem d'intercedir personalment per que les propietats d'un quedin el millor possible en la revissió del pla general??? doncs, exactament de què parlem?? Esteu parlant de possar uns mòduls que no molesten a ningú perquè els joves del nostre pobles fasin activitats? Parlem de l'interés de tots els joves??? Cuanto cuento que teneis!

Anónimo dijo...

La legalitat per davant de tot. Un polític que és salta la legalitat i a més ho saps, ha de dimitir. No té altre opció. Si ho ha fet una vegada, quantes més ho ha fet i ningú s'ha adonat?

TIOKIM dijo...

primer anonimo, hablamos de legalidad y las normas están para cumplirse. Hablamos de chanchullos. Hablamso de amiguismos. Hablamos de interceder siempre por los mismos. Hablamos de aprovechar la información privilegiada. Hablamos de enchufismo. Hablamos de beneficiar siempre a los mismos. Beneficiar a los que son amigos. De todo ello hablamos. Y si tanto cuento tenemos, ¿Por qué malgasta su precioso tiempo en leernos?

TIOKIM dijo...

perdon para acabar el anterior escrito: hablamos de lo que nos da la real y democrática gana.

Anónimo dijo...

A veure si ho entenc: l'Ajuntament construeix en una zona verda, un jutge ho fot potes en l'aire, ens hem de gastar 140.000 € per a traslladar la construcció a una altre indret i no hi ha cap responsable????, ni polític ni tècnic????, ningú dimitirà????.

Anónimo dijo...

¿Y quién fué el genio que firmó un proyecto para edificar en una zona verde? ¿es alguno de los que ahora echan a la calle?

Anónimo dijo...

Por lo que se dice nadie firmó el proyecto. Entonces no hay responsabilidades técnicas. Sólo políticas. Como muy bien dice el segundo anónimo alguién tiene que dimitir.

Anónimo dijo...

A quina presó haig d'anar?

JMBas

Anónimo dijo...

Si lo entiendo bién nadie habia firmado el proyecto cuando se expuso al público, pero si que lo firmó y defendió cuando fué necesario hacerlo ante el juez, no?

Anónimo dijo...

Josep Maria, això que fas de fer drama no enganya a ningú: n'hi hauria prou amb que algú posés de la seva butxaca els 140.000 que costarà a l'erari públic la cagada. Ara si: vols ser tu?.

Anónimo dijo...

Jajajajajajajaja. Un polític pagant de la seva butxaca les cagades que ha fet? Això no existeix i menys si és del PSC.

Anónimo dijo...

Perdonen Sres, nos son 140.000 €, es la suma d elos 140.000 + 200.000que costó hacer la cagada, en total nos cuesta: 340.000 €, es d elocos, y nadie dimite ni piede perdón ni paga con su patrimnonio.......¿Cuántos políticos habría si tuviesen que rendir cuentas con cargo s u patrimonio privado?????

Anónimo dijo...

Pel primer anònim: Parlem d'un "pelotazo" electoral fet per un polític sense escrúpols. Parlem de construir en zona verda, delicte penat amb penes de presó.
Alguns com molt bé diu el primer anònim han fet el mateix buscant un lucre personal, altres com és el nostre cas, volien els vots dels joves del municipi.

jajajajajajajaja dijo...

http://www.diarioinformacion.com/vega-baja/2011/04/13/iu-denuncia-destrozo-zona-verde-construir-pista-deportiva-mata/1115945.html

Anónimo dijo...

David porque no denunciaste tambien el pelotazo del edificio del Giraud en primera línea de la playa? El pueblo sabe que en ese asunto hubo marro y tu no has dicho nada. Porque?

Anónimo dijo...

mejor dicho David porque retiraste la denuncia que presento tu comunidad de propietarios sobre el pelotazo del edificio del Giraud en primera línea de la playa? Cuanto te cayó como contrapartida? Con que argumentos retiraste esta denuncia?
A partir de este momento te mantiene Giraud?

CABRONCETE dijo...

ANEM PER FEINA.SOLO ESO?.TRABAJO PARA EL JUEZ.LOS DOCE MANDAMIENTOS

1.Caso CALA RAFAELA
2.Caso EDIFICIO GIRAUT
3.Caso PARCELA PORTDARO
4.Caso NAVES ALMACEN MUNICIPAL
5.Caso PLAN PARCIAL DE LOS ESTANYS
6.Caso HOTEL CALA DEL PI
7.Caso RELACIONES EMPRESA BASURAS-CIU
8.Caso ACTIVIDADES GARDEN PLAYA DE ARO
9.Caso ACTIVIDADES DE CAMPING
Y COMPLEJO DEPORTIVO RIEMBAU
10.Caso CAL PADRI
11.Caso CLUB TENIS D'ARO
12.Caso PASIVIDAD REVISION PLAN GENERAL DEL 85 Y INTERESES

QUIEN DA MAS DATOS?.

Anónimo dijo...

Que fàcil que és tirar merda sense proves i utilitzant l'anonimat. "Cabroncete" si tant saps i tantes irregularitats coneixes, per què no ho portes als tribunals?

Anónimo dijo...

Lo de Cal Padrí si que és fort. Terrassa il-legal bestial i ningú actua. Després multaran a quatre pringats per posar un parell de taules de més a la terrassa del seu bar. Feixistes de merda!!

Anónimo dijo...

Ja és curiós, això dels socialistes: quan la caguen i un jutge els deixa amb les vergonyes a l'aire sempre acudeixen al mateix recurs, el de posar en marxa el ventilador i mirar de repartir la porqueria damunt dels altres. I, al final, sempre, sempre, però sempre eh?, els acaben titllant de feixistes. Mai cap argument, mai cap disculpa, mai cap dimissió, sempre el mateix rollo entre mal educat i ofensiu.

Anónimo dijo...

Otra pregunta David,porque no denunciastes el caso del Hotel Nautic?.PORQUE ES AMIGO TUYO?.
Deberias de enseñar la sentencia que obliga al hotel a derribar todo lo construido de forma ilegal y que se ha mantenido para que el nuevo POUM lo legalize,de igual forma que legaliza el ambito del Espai Jove,no lo olvides.
Tambien seria bueno que publicaras cual eran las modificacines del Poum en Castillo de Aro que pretendias introducir y que afectavan a tus propiedades,bueno y alguna cosa mas que poco a poco ira apareciendo.
Un saludo cordial de un gran seguidor tuyo y de tus grandes aportaciones al interes general de este Municipio.

Anónimo dijo...

Yo estuve en ese PLENO que hablo el David,y tambien han dicho que de los 46.000€ que chupa del Ayuntamiento,se paga eel telefono movil,una secretaria para que haga el papeleo,un recoge pelotas,4 entrenadores para un equipo de futbol,todos amigos del David,etc.
Al parecer eso no ha pasado,ni pasa en ninguna directiva de futbol no profesional,ya que estas se dedican a trabajar a coste cero,pero claro eso con el David es imposible que pase,y solo falta recordar lo primero que hizo cuando entro en el Ayuntamiento,cobrar un sueldo de forma ILEGAL,y gracias que lo pillaron,que si no estaria todavia cobrando.

Anónimo dijo...

Ostres, David: concites uns odis africans en una mena de tropa per a la qual tot s'hi val: si ets president de l'Aro, ja serà per a mangar (no perquè t'hagin escollit), si vas ser regidor, només podia ser per les dietes (no com els altres, que ho son per altruisme). El dia que et moris, segur que és perquè al cel s'hi pot viure sense pagar.D'això se'n diu ser un estigmatitzat.

Anónimo dijo...

Uiuiuiui, quanta gent desinformada que hi ha per aquí. El nou POUM qualifica actualment una part de la zona verda dels Estanys com a zona d'equipaments. Aquesta modificació no és vàlida, ja que es va fer per burlar-se d'una sentència judicial que ja se sabia que seria adversa.

Anónimo dijo...

Algun dia el geni Botellé i dic geni perquè tots sabem que és una gran persona molt intel·ligent i preparadíssima per a ser regidor amb gran capacitat per crear i inventar coses noves i admirables per Castell-Platja d'Aro,li explicarà als seus votants i als seus no votants els tejemenejes que va tenir amb els propietaris de la casa del Parc dels Estanys?

Anónimo dijo...

Imagineu que la fiscalia espanyola enviés un parell de becaris a fer pràctiques a l'ajuntament amb aquests 12 manaments del cabroncete?
Peus per a què us vull...........

todos con las manos sucias dijo...

Leidos los comentarios tengo la sensacion de que vivo en el Chicago de Al Capone.

Anónimo dijo...

cuando el rio suena agua lleva

Anónimo dijo...

Al último anónimo:

Y también "echa mierda que algo queda......"

Anónimo dijo...

una pregunta como coño lo hacen algunos para vivir sin trabajar en su puta vida esto se merece un articulo

Anónimo dijo...

Ostres 30 comentaris i molts d'ells atacs i falses acusacions cap a la meva persona. Curiosament ningú aporta proves. Quan he denunciat alguna cosa sempre ho he fer amb papers. Queda clar que el nivell de molts tertulians és molt baix. La inclinació política també queda clara. El "cabroncete" tira merda, i un altre ja demana que intervingui la fiscalia. Jo em pregunto, no seria més fàcil que els partits de la oposició ho denunciessin? O potser estan tot pringats? O potser tot forma part de la imaginació malaltissa de "cabroncete"? De moment sobre la taula tenim una contractació laboral irregular d'una persona afí a un partit de l'anterior equip de govern. També tenim una construcció en zona verda i per acabar el desallotjament de Cala Rafaela I per ara no tenim res més.
David Puig

Anónimo dijo...

Va David acaba d'una vegada, això ja no pot durar més. Ves al penal i demana la inhabilitació dels responsables de tot això i que paguin de la seva butxaca totes les despeses de traslladar l'espai jove. Si fas una recolecta per pagar l'advocat passa per la meva botiga que 150 euros els poso jo.

Anónimo dijo...

Eeeeeeps al lloro David!!
Em sembla collonut que en la teva creuada col-laborin botiguers, però per la meva quincalleria no passis a buscar pasta, llevat que vulguis comprar unes llavoretes "pafumagrifa" o una pistoleta i un passamuntanyes per apropar-te al banc, "quelacosastamumal" i he de començar a fer raconet per quan el carrer central de Platja d'Aro sigui per vianants, que s'ha de menjar cada dia.
Capito?

T.Do

cabroncete2 dijo...

Us explicaré un conte DEL LLOP I ELS 2 PORQUETS

Hi havia una vegada,en un poble de la Vall DAro,un petit club de tenis conegut com GIMENO,nascut gràcies a un jugador de tennis espanyol professional que va passar a la història en guanyar el Torneig de ROLAND GARROS de 1972,convertintse en l'home mes veterà a conquistar aquest torneig,amb 34 anys.En aquest petit club de tenis hi havia una CASA i uns camps(PISTES DE TENIS) on podien formarse els futurs tenistes platjarencs.Aquesta finca (CASA I PISTES) eren EQUIPAMENTS PRIVATS SENSE EDIFICACIÓ segons el Pla General del 86.Resulta que,pels volts del 2004,els seus propietaris volien vendre perquè el negoci ja no funcionava.Van aparèixer de cop i volta EL LLOP I ELS 2 PORQUETS en forma de SOCIETAT i amb una opció preferent de compra.Aquesta SOCIETAT,amb un regidor de les OVELLES BLANQUES molt conegut,van fer arribar aquesta modificació al ple abans de acabar la legislatura al 2007 i per expressa decisió dels que hi eren.Una modificació puntual del Pla General que deixava tota la finca SEGREGADA EN 2 FINQUES i amb una EDIFICABILITAT que no tenia abans.El LLOP I ELS 2 PORQUETS,amb l’ajuda de LES OVELLES BLANQUES de la casa gran,van portar-lo a votació amb els vots en contra de LES OVELLES NEGRES.Es va fer una primera aprovació inicial,però curiositats de la vida,el expedient no va continuar per la aprovació provisional perquè es van aixecar les orelles de les OVELLES NEGRES i altres vilatans.Mentrestant uns COLOMS MISSATGERS informaven de la finalitat de la modificació aprovada per les OVELLES BLANQUES.Es veu que el LLOP I ELS 2PORQUETS volien fer un GERIÀTRIC PRIVAT.Per ferlo necessitaven la modificació i comprar la finca.Un TRAJE A MIDA.Ara,uns COLOMS MISSATGERS em diuen que després el LLOP I ELS 2 PORQUETS van fer un segon intent en una altra àrea del municipi.

I COLORIN COLORADO ESTE CUENTO AUN NO SE HA ACABADO

Mercedes Mila dijo...

Lavi de la heidi tenia un terreny on volia fer tres cases, per la heidi, la clara i la rotenmeier. Va baixar al poble a demanar el permis, i li van dir que no podia ferho. Lavi va dir, ho venc i santes pascues. Al cap dun any estaven construint tres cases, que encara hi son.

cabroncete3 dijo...

cabroncete2 ................ geriàtric privat on sigui aprofitant-se de informació privilegiada! ................ ja sé de qui parles, recordo també el Tigre de Fenals, el seu soci de corredisses ...... ........ aquesta altra àrea del municipi on el llop volia treure partit per incrementar el seu patrimoni amb el pelotazo, no serà la zona del Politur???

Qui ho havia de dir .............. tan bon noi que semblava el llop, tan bon noi. Com el Dr Jekyll and Mr Hyde.

Anónimo dijo...

Vaig perdut cabroncetes,parleu del Ampolleta?

Mercedes,qui les va construir les tres casetes?

cabroncete2 dijo...

I ara tinc pressa però demà us explicaré un altre conte d'aquest llop dolent,"el conte de la Casa Pla Parcial dels Estanys"

Anónimo dijo...

Nois: si sabeu tantes coses, i son certes, PER QUÈ COLLONS NO ANEU AL JUTJAT?

Anónimo dijo...

Pues mira, el anónimo anterior tiene mucha razón: mucho enteradillo dando a entender que sabe muchas cosas ilegales, pero el único que ha llevado una al juzgado y, encima, lo ha ganado es David. Los demás van de boquilla.

Anónimo dijo...

No me consta que en este pais, salvo alguna grabacion, se enjuicie a nadie por dar sobres, favores....es muy dificil de demostrar, vamos imposible.
Si a ti te viene un promotor o arquitecto, y te dice que le han pedido en sobrecito por una licencia, como COÑO lo demuestras!!!!
Ellos no lo haran, porque les interesa estar bien con los ayuntamientos, y tu no puedes porque no podras demostrarlo, osea que la tipica expresion de "si sabes algo, llevalo a los tribunales" es un poco de cachondeo. Esa expresion me la decian el alcalde y david cuando gobernaban, y la dolors y pedro cuando gobernaban ellos.

Anónimo dijo...

Tens rao, mira en Camps, per cert encara corre per aqui en yavuelvoaponercocacolas?

Anónimo dijo...

Por aquí despistando la perdiz hablando de una mierda cubiculos y que no se hable mucho de cala rafaela.

l'oasis platjadarenc s'esmicola, el iaio no té prou mans per tapar forats i el nostre president futbolero la bilis li comença a pujar massa
tal faràs tal trobaràs, o no?

Pafum dijo...

Cagundeu!!! algú en pot dir com es diuen els porquets... i els xais blancs!!! Be, i els negres també!!!


Segur que tenen mon cullons, que a pagés tenim el costum de bategar tot el que es belluga.

Anónimo dijo...

CABRONCETE2 EL CUENTO,NO TE OLVIDES

Saber y ganar dijo...

Mercedes, a part de dir-me el que prens per tenir aquestes mamelles i cul tant dur per l'edat que tens, podries dir, també si les tres casetes las va fer l'avi de la Heidi o es va vendre el solar a algun llop?

Anónimo dijo...

EL LLOP ÉS EL AMPOLLETA UN DELS PORQUETS EL TIGRE DE FENALS LES OVELLES BLANQUES L'EQUIP DE GOVERN LES OVELLES NEGRES L'OPOSICIÓ FALTA SABER ELS COLOMS MISSATGERS I UN PORQUET

cabroncete2 dijo...

Us explicaré un altre conte DEL LLOP I ELS 2 PORQUETS

Hi havia una vegada,en un poble de la Vall DAro,una petita casa aillada al mig del que ara es diu PLA PARCIAL DELS ESTANYS.En aquesta masia que encara hi és hi vivien ELS CAPUTXETES VERMELLES,que no volien marxar perque aquella casa era la seva vida.ELS CAPUTXETES VERMELLES eren de tota la vida del poble i de allà no es volian bellugar.En el moment de ferse la urbanitzacio no van poder pagar les cuotes de urbanització de carrers,serveis,etc perque eren molt cares i volien quedarse a viure alla.Així que el LLOP agafat de la ma de les OVELLES BLANQUES i sense previ avis,va tramitar la recaptacio de les cuotes per via executiva amb el CONSELL COMARCAL i se va començar així un procediment de SUBASTA de la finca dels CAPUTXETES VERMELLES.I aquí es on surten de nou EL LLOP I ELS DOS PORQUETS.Per ordres del LLOP es para la SUBASTA de cop ilegalment i el LLOP agafat altre vegada de la mà de les OVELLES BLANQUES firma un ACORD per tal que ELS CAPUTXETES VERMELLES abandonin la masia quan falti un dels CAPUTXETES VERMELLES.Un temps després un dels CAPUTXETES VERMELLES es posa malalt i pasa a viure a la casa vella dels 2 PORQUETS quan de cop els 2 PORQUETS troban un comprador directa per la masia dels CAPUTXETES VERMELLES.Malauradament un CAPUTXETA VERMELLA va morí i l’altra CAPUTXETA VERMELLA va tenir que marxar de la casa de la seva vida. UN TRAJE A MIDA no pels CAPUTXETES VERMELLES,UN TRAJE A MIDA pel LLOP I ELS 2 PORQUETS.

I COLORIN COLORADO ESTE CUENTO AUN NO SE HA ACABADO

Anónimo dijo...

Algú em pot dir qui és l'ampolleta?

Anónimo dijo...

NO. EL LLOP ES EL PELUT UN DELS PORQUETS EL AMPOLLETA I L'ALTRE EL TIGRE DE FENALS. COLOMS MISSATGERS GENT DEL SECTOR IMMOBILIARI

Anónimo dijo...

ampolle-ta.......botelle-ta

CABRONCETE3 PREGUNTA dijo...

ELS CAPUTXETES VERMELLES = PALMIRO I ELVIRA?

LA CASA VELLA DELS 2 PORQUETS = RESIDÈNCIA D'AVIS?

QUINA COMISSIÓ LI VA TOCAR AL LLOP I ALS DOS PORQUETS PER TROBAR UN COMPRADOR PER A LA CASA DEL PLA PARCIAL DELS ESTANYS?

Anónimo dijo...

qui és el pelut?

Anónimo dijo...

Porquets, peluts, caputxetes, llops, coloms.....una bonica faula infantil. Però la realitat no va per aquí. Un geriàtric genera 0,4 llocs de treball per intern. Perquè no s'ha de poder modificar la qualificació d'un terreny per ubicar-hi un negoci com aquest? La passada legislatura es va modificar el POUM per poder ampliar el Decathlon, i els que feia anys que s'hi oposaven i van votar a favor.
El que no té sentit és modificar la qualificació urbanística d'un terreny si no hi ha cap projecte al darrera.

Anónimo dijo...

si home si ultim anonim, anem be amb gent com tu,

jo tinc un terreno no urbanitzable i vull fer un complex esportiu amb una piscina i cases al costat, a veure qui te collons de donar-me els permisos per fer si no soc parent ni colega ni soci dels que manen

el déu que et pela quins cullons aixo en dic trafic d'influencies

Anónimo dijo...

Tenim un cas d'un senyor americà que vol muntar un Eurovegas a Barcelona. L'hi han ofert terrenys i modificacions urbanístiques. Això també és tràfic d'influències?

Anónimo dijo...

No comparis, una cosa és un americà i una altra cosa molt diferent és que Eurovegas el muntés un regidor de l'ajuntament de Barcelona. El geriàtric qui ho pretén muntar, un americà o el regidor del nostre ajuntament que coneixem?

Anónimo dijo...

Una persona per ser regidor té menys drets que un que no ho és i bé dels EEUU?
Tu no creus que Castell-Platja d'Aro necessita un geriàtric modern d'unes 100-120 places?
Quan un fa un requalificació per generar activitat econòmica i negoci cal que hi hagi un projecte al darrera.
Si tu tens entre mans un projecte per fer un complex esportiu, ho has proposat al polític local?