.

JRMora humor gráfico diario

16/3/12

PÁSAMELO


Leo hoy en el Diari de Girona la apoteósica iniciativa que ha aparecido en el último pleno municipal y que ha nacido en las entrañas del propio ayuntamiento.

El sensacionalista asunto de ocupar la zona azul del centro de Platja d'Aro con mesas, sillas, jardineras y el remate final de un posible altillo, es la sabrosa guinda que le faltaba al entorno paisajístico del centro de nuestro apreciado Outlet. Alivia saber que para crear armonía entre los locales, los interesados podrán poner el mobiliario que deseen, artimaña teatral puntual que articulan los guionistas para que el desmadre sea absoluto…, imagino aceras repletas de mesas y sillas. Y añaden, como broche de oro al acabose estético, que quedarán "bonitos queixals entre els altells de les terrasses".

Uffffff, menos mal..., si quedan escalones entre los altillos, se queda uno más tranquilo.

#maleïdail·lusiódelscollons

12 comentarios:

Jaume dijo...

Jo no se de que va aixo, però m'agradaria tancar el carrer central als cotxes, i fer-lo peatonal. Tot plegat nomes hi aparquen una mínima part dels vehicles. Estic segur que la gent que hi passeja amb família i les terrasses ho agrairien.( deixarien de respirar fum i aguantar fresses i perills) i tot-hom podria ampliar terrasses i expositors , guanyant espai per que la gent passegi.
Acte seguit faria el carrer del pàrquing, de dos carrils i llestos.
És molt arriscat, però estic segur que tindríem el millor centre comercial i oci de la costa.

T.D. dijo...

Jaume..., que el teu són els mussols, les fonts, els melons i les pomes afrodisíaques, que m'henterao kaquítosesabe. Perdona però discrepo la teva opinió. Et semblarà increïble però els dies que es tanca el trànsit de vehicles pel centre, per la raó que vulguis; paradetes, quadradets, etc. La caixa de pràcticament totes les botigues de les galeries Albatros, Sant Lluís, Montseny, Neptú, fins i tot les de la carretera, baixa estrepitosament. Cosamasraraoiga. I preguntaràs perquè, doncs no ho sé, no tinc idea però així és. Estem cansats de comentar-ho entre veïns. Abans d'organitzar un canvi d'aquest tipus, com afecta a tots els comerciants, s'hauria de baixar al amfiteatre comercial i consultar amb tots els afectats. TOOOOOTS, grans, petits, mitjans, horteres, fashions, cutres, pijos i altres. La moguda aquesta de la zona blava, és de témer perquè dóna la sensació que alguna cosa per l'estil del teu comentari s'està coent, i dóna una por temible.
Recorda la mateixa moguda a la rambla de Sant Feliu de Guíxols, va ser tancar el trànsit i la vida comercial terminé, fin, kaput, beendet, afgelopen.

Jaume dijo...

No et dic que no tinguis raó, amb tot, no te cap lògica. Que te que ha veure que es tanqui el carrer amb que feu menys caixa?. No serà per els que aparquen al carrer central. Amb consta que a Sant Feliu, ara estan prou contents amb les rambles peatonals. I per acabar, les rambles són propietat dels botiguers?. O són de tots els veïns.
Per tant, jo faria una votació popular.
En tot cas, és la meva opinió, que no ha de ser compartida per ningú. Només ho he exposat, tal i com a mi m'agradaria.

Jaume dijo...

Ha, tens raó, lo meu són les pomes:
El proverbi "una poma al dia manté el metge allunyat", que fa referència als beneficiosos efectes del consum de fruita per a la salut, està documentat al segle XIX a Gales.] Les investigacions suggereixen que les pomes poden reduir el risc de càncer de còlon, de càncer de pròstata i de càncer de pulmó. En comparació amb moltes altres fruites i hortalisses les pomes contenen, per una banda, unes quantitats relativament baixes de vitamina C, però per l'altra, són una font rica d'altres compostos antioxidants. El contingut de fibra, encara que menor que en la majoria de les fruites, ajuda a regular els moviments de l'intestí i per tant poden reduir el risc de càncer de còlon. També poden ajudar amb malalties del cor,[19] contribueix a la pèrdua de pes,[19] i al control del colesterol,[19] ja que no conté colesterol; a més, tenen fibra, i són aliments voluminosos en relació al seu baix contingut calòric, com la majoria de les fruites i hortalisses.[20][19]

Plateao dijo...

Doncs jo també penso al mateix que l'amic Jaume.
No sé, pot ser que el fet de que baixi la caixa quan tanquen l'avinguda es deu a que es tanca per fer-hi fires o altres actes que distreuen al personal i no gasten...

Recordo perfectament quan a Sant Feliu varen tancar el transit a les Rambles, tothom bufava, i al cap d'un any estavan tots contents...

Qui lo sa..

Per cert , Jaume, a casa diem "si et menges una poma cada dia de la setmana, el teu metge es mora de gana".

Estel dijo...

Donya, la proposta encara s'està estudiant, segons la resposta que ens va donar al ple la regidora sra. Guirado. I no tinc notícies que s'estigui estudiant tancar el carrer principal a la circulació, només afectaria ben bé els aparcaments de zona blava. Ara bé, deixant de banda qüestions estètiques, i que podria estar bé que el sector de bars pogués oferir unes terrasses més atractives i de passada guanyar-se millor la vida durant els mesos d'estiu... Ningú ha pensat què podria passar quan el primer cotxe que vagi passat de velocitat o de copes embesteixi una terrassa i es carregui quatre taules i per extensió els ocupants?

Estel dijo...

Ah, i en Jaume té molta raó, un dia un anglès em va dir aquesta dita que per ells és com la bíblia: "an apple a day makes the doctor go away"

Anónimo dijo...

Estic a la xerrada sobre comerç al CAF. Som 14 persones. Tenim el que ens mereixem.

T.D. dijo...

Potser teniu raó, però tinc dret a la discrepància.

Jaume dijo...

http://www.blogdehumor.com/wp-content/2009/02/melones1.jpg
Ha Manolita, de melons també en podem parlar. Que te veo yo mu apretao.

Miss Aubrey dijo...

great post! Keep it up!

Daniel Riera dijo...

A mi em semblaria molt bé que el centre de Platja d'aro fos peatonal, obert a la gent on es pogues passejar tranqulament. Respecto totes les opinions pero la meva es aquesta.