.

JRMora humor gráfico diario

15/3/12

MANOS A LA OBRA. Cap.208


Haaaaaala, ooooootra, toooooooma..., la historia de este pueblito cada día se parece más a un guión de la serie de TV "Manos a la obra".

Ahora..., la última..., el tribunal supremo ha desestimado el último recurso del ayuntamiento por la propiedad de "Ca la Rafaela" y ratifica la nulidad de la expropiación como equipamiento municipal.

Resumiendo..., que si el equipo consistorial no acuerda un precio de expropiación con los propietarios legales de la finca, que según el Tribunal Supremo son los herederos de la propiedad; el casal de gent gran de Castell d'Aro deberá cambiar su ubicación.

El capítulo 208 de la divertida serie comenzó cuando murió la propietaria del viejo restaurante (1985),  apareció entonces  un siniestro con documento en mano, escrito a mano (valga la ppprrrffnancia),  en el cual se cedía el inmueble a la gestoría municiupal para que fuese destinado a fines sociales.
Los herederos legales, desplegaron entonces toda su artillería para recuperar el patrimonio familiar y ahora, por fin, el tribunal supremo les da la razón no reconociendo valor alguno al papel escrito a mano.

Aaaaay Rafaela, si yo fuese uno de tus herederos, las iban a pasar canutas Benito, Manolo y compañía para negociar de nuevo.

15 comentarios:

Callaré si no dius res dijo...

Ahir ple de pressupostos.
Pacte de silenci comprovat. Ni el PSC va retreure res a CiU per Ca La Rafaela ni CiU el PSC per l'Espai Jove. Els dos estan pringats, però per no pringar-se més, millor callar.

Anónimo dijo...

Benvolgut anònim "Callaré si no dius res". Tenim 2 hipotèsis:

a) Hipòtesi 1era. No vas venir al ple i no tens ni idea del que es va parlar. Si haguéssis vingut al ple hauries sentit les paraules de la portaveu del PSC sobre Ca La Rafaela i el seguiment que aquest grup ha fet sobre aquest cas des de fa molts anys.

b) Hipòtesi 2ona. Si que vas venir al ple, tens ganes de gresca i escrius falses informacions. Pels que èrem (més regidors que públic), gairebé per exclusió podria saber quina és la teva intencionalitat política; més si tenim en compte les paraules de la portaveu del PSC sobre Ca La Rafaela i el seguiment que aquest grup ha fet sobre aquest cas. Òbviament hi ha testimonis, de grups diferents i de públic, que t'ho podrien corroborar perquè també ho van sentir.

Torcuato Fernandez Miranda dijo...

Primer anonimo:David Puig
Segundo anónimo: "Pitu" Bas

Esto se calienta, menos mal que volvéis los dos mejores ponentes blogeros del pueblo......¡¡¡ya era hora!!!

Doña y Mazin, estáis de enhorabuena. Vais a tener salsa de la buena para condimentar los días grises del "outlet".

Hijos de Rafaela y cia, SA dijo...

Vaya tela con Cala Rafaela menuda mierda gestión del abuelo giraut, en primera instancia le dan la razón y la audiencia lo tumba, lo tumba el TSJ y ahora el Supremo, vaya tela con el giraut, con su temeridad y mala fe, por que no lo lleva al constitucional y luego al tribunal europeo? pagando abogaos, costas, intereses y demas.

Un poco tozudo el viejo,no? y el abogao privado del ayuntamiento más contento que la defensa de urdangarin, sacando pasta del poble platjadarenc.

O consiguen comprarlo a los legitimos herederos a buen precio o bien sera el mejor negocio postumo de nuestro abuelo porque allí se han enterrado varios milloncejos en reformas y demas.

picapleitos dijo...

aquests temes els porta un advocat extern?

entre los 200 trabajadores del ajuntament no hi ha un putu advocat en nómina que això s´ha de sots contractar?

Anónimo dijo...

I tant que hi ha un advocat de la casa que ho podria fer molt millor que aquests externs que ho perden absolutament tot: es diu Àngel Pérez i Pérez.

Anónimo dijo...

esta de baixa fa 2 anys

Anónimo dijo...

Està de baixa perquè des de l'Ajuntament li posen difícil tornar.

Estel dijo...

El que es gasta a l'any darrerement en aquest ajuntament en assessoria jurídica externa és d'uns 200000 euros. Aquest any, degut al controvertit tema de l'arranjament de la urbanització Mas Nou, es preveu que la xifra sigui més gran.

Anónimo dijo...

Jo em pregunto, que deu haver cobrar l'advocat Salgas per perdre el pleit de l'espai jove? Algú ho sap??? Va Estel investiga que riurem tots ( o més aviat plorarerm)

Anónimo dijo...

I de pas també pots mirar que han costat 20 anys de pleits a Ca la Rafaela. uffffffffffffff

Estel dijo...

Encara que ho miri no servirà de res. El plet de l'espai jove no es podia guanyar de cap manera. La sentència del tribunal és relativament simple, només cal veure la interpretació que fa de l´article 42 del POUM vigent a l' època. Aquest article diu clarament que en zones verdes només s'admet l' ús de descans i esbarjo de la població. És evident que un espai jove va més enllà d'aquests usos, i per tant és il·legal.
I respecte Ca la Rafaela, el que estic calculant és el que s'ha gastat aproximadament en total. Veig que en alguns comentaris es barallen xifres de 300000, però estic segura que és molt superior. Quan tingui la informació la passo.

Estel dijo...

Ca la Rafaela, 340000 euros mínim (potser se'ns ha passat alguna cosa però màxim 10 o 15000 euros més). A això cal sumar les despeses dels procediments judicials, que no he pogut calcular-ho.
O sigui que ni 300000 ni quantitats tan desorbitades com han aparegut en alguns comentaris d'alguns blocs. És la xifra més exacte que puc aconseguir.

Anónimo dijo...

Thanks

T.D.

Anónimo dijo...

340.000 euros o ni 300.000 euros, que cullons has calculat? respira fons perque sembla que no arribes

Reformes, advocats, costes, el que costarà el nou centre?