.

JRMora humor gráfico diario

25/3/11

La guinda que corona el gall dindi

Avantsala de l'infern press.
El govern centralista de Barcelona prohibeix als directors d'instituts de secundària de la nostra nació gironina, que parlin amb la premsa per mostrar la seva posició respecte a les mesures pressupostàries anunciades per ells.
Wikipedia ens recorda que la censura és L'US DE PODER, per part d'un Estat, organització o qualsevol tipus de grup influent, per a controlar la llibertat d'expressió. També es pot considerar la censura com un judici negatiu que es fa D'ALGUNA COSA, perquè es considera QUE NO S'HA DE SABER. La censura criminalitza determinades accions o la comunicació de les mateixes. En un sentit modern, la censura consisteix a qualsevol intent de prohibir la informació, els diferents punts de vista o formes d'expressió. La censura es du a terme amb la fi de mantenir el statu quo, CONTROL-LANT EL DESENVOLUPAMENT d'una societat, o suprimint la disconformitat D'UN POBLE SOTMÈS.

Freedom for Girona

1 comentario:

Anónimo dijo...

Thanks for taking the time to debate this, I feel strongly about it and love studying extra on this topic. If possible, as you acquire expertise, would you mind updating your blog with extra data? It is extremely useful for me.