.

JRMora humor gráfico diario

22/3/11

Las promesas electorales son como las tetas de silicona, ¡FALSAS!

Ahora el JR dice que si, que no, pero que potser, ja veurem, que si menys que València, molt millor que Madrid.
La mare que et va parir, falsario, embustero. M'has enganyat. Vas dir que suprimirias completament, amb caràcter retroactiu, l'impost de successions.

Durán, ets el polític més ben valorat a TOTA ESPANYA. Si us plau, treu-te de sobre d'una puta vegada a tots aquests "trapisondistas" i presenta't en solitari.

11 comentarios:

Anónimo dijo...

Unió sense els seus socis de Convergència farien tants vots com el partit anti taurí. Per molt ben valorat que estigui per Espanya allà no el vota ningú.

Anónimo dijo...

Bon dia, desconegut,
Si el que dius és una suposició, l'accepto. Si és una afirmació ..., discrepo. Aquí també és el més considerat.

La vida te da sorpresas, sorpresas te da la vida, ¡ay, Dios!...


The Do.

Anónimo dijo...

Valorat no té res a veure amb resultat electoral. Al loro.

The Do dijo...

D'acord desconegut, però per norma, l'electorat vota el polític que millor considera.
Duran hauria de valorar, i molt, el suau i interminable boicot que suporta, des del primer dia, per part dels seus socis. Crec que li passa el mateix al nostre exalcalde...
Ojea això, deduiràs ràpid el malintencionat cop de telèfon convergent a premsa lleial catalana o millor dit, per entendre'ns millor, premsa subvencionada.
Ho sento desconegut, però el promès és deute, i en el meu món, el del comerç, quan un no paga els deutes, automàticament perd crèdit i tota credibilitat.

Freedom for Duran

dije digo digo Diego dijo...

Soms poc valents!!!

Perque carai ens hem de comparar amb Valencia o Madrid.

Sr. Mas, "lo prometido es deuda" i si no acaba suprimint l'impost, perderá credebilitat, i,aixo, no es gaira bona cosa al inici de la seva legislatura.

No hem de tenir por per suprimir un impost injust.

El que estalvia paga, i de rebot els seus hereus.

El que es rebenta tot el que guanya, ames ames de no pagar, encara l'haurem d'ajudar perque acabi de pasar la resta de la seva vida.

La formiga i la cigala.

Al nostre pais, el tiet i la tieta.

Un tiet solter, normalment es que es gasta tot el patrimoni familiar, i a mes a mes, l'hem d'acabar donan-li un cop de mà perque, pobret, no ha tingut sort a la vida.

La tieta soltera.

Pencaira, estalviadora, convisquen sovint amb els grands de la familia amb total abnegació.
Treballa, paga els seus impostos, fa patrimoni, estalvia pel dia de demà, s'estima als nebots com a propis fills.

Per adquirir patrimoni, primer ha tingut que treballar i pagar impostos, ha d'estalviar i per aixo ha pagat impostos, ha comprat el piset, i ha pagat els impostos (de compra i d'irpf), a mes a mes, ha utilitzat ben pocs serveis que ofereix l'Administració, total, la contribuent ideal.

Doncs si ja heu recaptat prou, perque no s'ha d'eliminar també l'impost per els hereus d'aquest familiars!!!

De l'eliminació de l'impost, també n'haurien de pendre nota els ajuntaments, que d'aquest no s'hen parla gaira i deu ni dó el que amb els valors cadastrals actuals puja la plusvalúa.

Anónimo dijo...

Bien Diego, o digo...

Y si no saben de dónde sacar los 141 millones, hago una propuesta real y justa.

Que todos a todos los españoles se nos aplique las misma escala contributiva y los mismos beneficios fiscales, es decir, seas butiguer, profesional liberal, funcionario, empleado, o... DIPUTADO, SENADOR, etc, misma retribución, igual tributación.

Que ya está bien de cachondeo!!!

cabrejat i enganyat dijo...

Ens comparem amb València o Madrid, per culpa del complex d'inferioritat que arrosseguem des de ves a saber quan. El tema de l'impost espoli de transmissions que ens claven des del Govern, per desgràcia és cosa nostra, no entenc perquè nassos el senyor Mas ha de posar pel mig el nom Madrid en les seves declaracions a la premsa quan parla del nostre impost. Tenim Navarra, el País Basc, Andalusia, Galícia etc. Que els de madrid són uns xulos que passegen pel carrer d'Alcalá amb la seva chulona? Hòstia!, doncs de puta mare per a ells. Que el caganer és un personatge típic català que defeca i es queixa perquè està en un racó apartat del pessebre i no té paper?, doncs això és el que hi ha, el que tenim ........ caganers mentiders i sense paper.

The Do dijo...

Ho has brodat, dije digo digo Diego, la faula de la tieta estalviadora, real com la vida mateixa.
Pel que fa als ajuntaments, com no es parla massa..., parlem una mica.

Aquí, en ple "subidón" després d'haver obert la porta del darrere al govern Giraut; la Padilla, el Pedro Torres i el Cano es van carregar de cop, i es van quedar tan frescos, la bonificació en relació a les plusvàlues per herències en l'habitatge (del 95% al 50%), i la bonificació del 50% a la resta de propietats a heretar.

És de suposar que Giraut no ho tornarà a deixar com estava, si pensés fer-ho ja ho sabríem, una mesura recaptadora de vots com aquesta, seria la primera que hauríem d'escoltar. En el seu moment va comentar alguna cosa sobre falta de sensibilitat, no? És estrany que no estigui en el seu programa. Afecta a molta gent, a tots els propietaris, rics i pobres.

Tu que penses?

Mercedes Milà dijo...

Rosa Díez, Durán i lleida els dos polítics més valorats a Espanya, upyd i CIU, en relaciò al conjunt del estat prácticament no els voten. Us enrecordeu d'en Piqué quan estava al PPC, la gent deia uuuuyyyyy que maco, bon noi, inteligent........però es clar es del pp i no el puc votar... ja sabeu quins son els resultats del pp a Catalunya. En Mariano Rajoy fins fa ben poc era menys valorat que en ZP, però a les enquestes el PP ja feia temps que guanyava. En conclusiò, no te res a veure la valoraciò dels liders amb els resultats electorals.
Ea

Diego dijo...

Doncs que vols que en pensi Donya.

Si penso que l'impost de successions es abusiu, la "plusvalua" municipal es infinitament mes injusta.

Miri Donya, si vusté rep un llegat de 150.000 € en metalic, a l'Ajuntament no pagará res.

Si vusté rep un piset d'aquest import sense carrègas, vusté pagará plusvalua.

Si vusté rep al mateix pis, pero amb una hipoteca de 120.000 €, i un embarg de 15.000 €, vusté pagará el mateix import que el cas anterior...

Amb els actuals valor cadastrals aquest impost es realment carregós en cas de que el traspassat fos propietari del pis desde fa forças anys ( a mes anys, fes impost).

Es totalment injust, i discriminatori.

Ames a mes, aquest impost no es pot incorporar com a despesas al impost de successions.

De totes maneras, ara que venen eleccions crec que els partits majoritaris tindrien que valorar molt la supressio d'aquest impost.

No tinc ni ideia del que es recapte en aquests moments per plusvalues "mortis causa", però no crec que vagi gaira equivocat si afirmem que el que es deixaría de recaptar per aquest concepte, es veuría plenament conpensat amb l'increment de recaptació de l'IBI provocat per l'aplicació esglaonada dels nous valors cadastrals

Anónimo dijo...

On s'ha de mirar per conèixer els programes complets dels partits que es presenten per a l'ajuntament de Castell, Platja? No parlo de mítings, parlo de programes escrits.
Algú pot donar-me aquesta informació, si us plau?