.

JRMora humor gráfico diario

20/12/09

FAMILIAS DE LA CASA LILA

Hola veïnes-veïns, acabo de rebre les línies que aquí us deixo:

Bones doña!
Saps alguna cosa del que està passant amb la colla de la casa lila?
Et faré cinc cèntims!

El 8/10/09 se’ns convoca a una reunió al local de la casa lila per a parlar del carnaval. El regidor ens comunica la seva decisió de suprimir la colla de carnaval de la casa lila. No permet el diàleg ni escolta les propostes que es fan. Ens diu que aquesta colla al consistori li porta una despesa de uns 10.000€, en una segona mentida diu 15.000€, hi ha crisis i no es pot permetre.
Recollim signatures demanant les comptes de la colla infantil municipal i ens trobem que les despeses pugen a uns 7.500€ dels quals ingressem uns 5000€ (no tinc els números exactes).
Ens reunim amb l’alcaldessa i negociem la continuïtat de la colla per a que els nens dels pares treballadors del municipi no es quedin sense gaudir del carnaval. La alcaldessa accepta les condicions que li proposem; que et passo a detallar:
- Col•laborem amb la ludoteca en l’administració de la colla per ajustar pressupostos
- Ens fem càrrec del deute de l’any anterior
- Ens ajustem a les subvencions que dona l’ajuntament com a qualsevol colla. Però cobrem una part en RRHH.

Com pots veure lluitem per la mainada del poble. Però Sr. Torres diu que NO, desautoritzant la decisió de l'alcaldessa. Si volen cangurs que els contractem les famílies.
Sol•licitem ajut a les colles de carnaval i amb les que contactem ens fan costat. Però un cop dins la federació de colles (no sabem quines amenaces han rebut) se’ns diu que amb ells això no els hi va i que per que no acceptem això de crear la nostra colla i els nens que els seus pares estan treballant s’aguantin.
Com pots comprovar estem sols! La mainada que no pot anar amb els seus pares no podran participar.

Et considero imparcial, investiga, al ple de dimarts 22 podràs comprovar que tot el que t'expliquem és veritat.

Ah! a hores d'ara estem recollint signatures pel municipi.

Salutacions doña.


Famílies de la Casa Lila;
Envio l'enllaç de la vostra carta als poders del nostre municipi amb la sana intenció que es donin per assabentats de la vostra preocupació, que segur ja ho estan.
Confiem que els implicats en el tema tinguin la deferència de de donar-nos la seva versió d'aquest fet i així aclarir públicament la situació.

Sense més.

Casa Doña amb Castell-Platja d’Aro-S’Agarò, amb tots.

11 comentarios:

Anónimo dijo...

¿Que significa cobrar una parte en RRHH?

Anónimo dijo...

I ELS PARES DELS NENS I NENES DE LES ALTRES COLLES DE CARNAVAL, QUE NO TREBALLEN?

Anónimo dijo...

Lo de recoger firmas no os molesteis ,pues existe otra recogida anterior de mas de 400 sobre el tema de la cabina de telefono ,presentadas en septiembre y aun no tenemos una triste cabina de telefono en C astell D'aro si algien quiere llamar por teléfono tiene que ir a la CAPITAL ( Platja D'aro)

Anónimo dijo...

Sobre la cabina no patiu. En breu tindrem la cabina que els de ciu van treure.

Anónimo dijo...

Tots sabem que qui va treura la cabina van se el veins de la casa del costat

familiescasalila dijo...

primer anònim,

RRHH són recursos Humans, és a dir dintre de les nostres despeses es compten els sous dels treballadors de l'Ajuntament que participen a la colla; Monitores i Xofer. (Això ha estat sempre així).

Segon anònim, la colla de la Casa Lila ha estat, sempre, oberta a tothom si algú volia portat la seva criatura perquè ha de treballar no hi havia cap problema. No tothom té la sort de tenir els caps de setmana lliures.
A la colla infantil de la l'any passat hi havien 40 nens que sense la participació de les monitores no haguessin pogut participar.

Anónimo dijo...

Hola: sobre la carta de la casa lila,
Yo creo personal mente que dicen las verdades a medias,
No es una Colla constituida de carnaval, sino una institución más del ajuntament,
Las demás Colla como por ejemplo la mía, también hay niños y cada niño lleva su responsable, si cada Colla que hay que creo que son 10 tuviera que pedirle al ajuntament monitores para los niños que tenemos sin sus padre, creo no habría carnaval,
Si no tengo mal entendido hay una Colla que nació de una institución del ajuntament,
La institución la formo y a los dos años les dijo a los componentes, ya llego la hora deque salgáis por vuestra cuenta, y esa Colla, nació a si, del casal de donas de castell platja d´aro que es la Colla del esl descarrilats. un saludo

Anónimo dijo...

Què es comenta del plenari celebrat el 22-12-2009?
Hi ha algun canvi de posició?

Anónimo dijo...

Que es comenta?, alguna cosita circula per les barres.
Es comenta que són plens "After hours" degut que acaben a les tantes de la matinada. Quan arriben els precs i preguntes o s'han anat per a casa els veïns, o s'han dormit els que volien preguntar o se'ls ha oblidat la pregunta.
També es comenta que hi ha un regidor que quan "pilla" el micro, comencen els assistents a donar-se codazos presoners del pànic.
Sobre la casa lila no he escoltat res. Et convido a visitar el blog d'Iniciativa i preguntar allí a Don Pedro si té prevista alguna novetat.

La Doña

Anónimo dijo...

No se dice nada porque a los representantes de la casa lila ya nos les interesa el tema, puesto que tienen todas las de perder. en el pleno:
1. Quien habló dela casa lila no fueron las familias, ellas le pasaron el muerto al Sr.Girau y al Sr.David Puig.
2. El Sr.Torres comentó por lo que he oido:
1. De todos los niños apuntados en la casa lila, más de 100 creo, sólo salen 40, es decir no representan ni a la mitad.
2. Huvo personas que les ofrecieron ayuda para montar la carroza, colla, etc y no la quisieron.
3. La casa lila se lleva un presupuesto en carnaval de unos7,500 de media que incluyen como mínimo:horas extras de monitores y el pago de la excursión después del carnaval, ese presupuesto es más o menos el que se lleva el carnastoltas, entonces me pregunto ¿ son ellos carnastoltas cada año?
3. De los niños que salen no todos son del municipio Castell-Platja d'aro y sagaró, por lo tanto nosotros tenemos que pagar eso?
4. Se les ofreció métodos para llevar la colla que tampoco escucharon.
5. Ya hubo una colla que también empezó así y luego tuvo que hacerse independiente del ayuntamiento y no pasó nada.
6. No se les ha prohibido montar la colla, sólo se les ha quitado el dinero extra que recibian del ajuntamiento y otras collas no.¿ las demás colla no tienen derecho tambien a esa ayuda: monitores, excursion....o es que no hay niños en las demás collas?
Yo creo que hay collas como la dels joves que no tienen todas esas ayudas y son gente joven como yo sin mucha solvencia económica, cosa que los de la casa lila tienen padres con más solvencia que una persona joven. Esta colla hacen diferentes cosas para poder pagar como todas las demás collas.
No entiendo porque una única colla tiene que tener más privilegios que las demás.
Me parece que todo esto a sido un ataque personal sin pensar realmente en los niños, que por culpa de no querer aceptar nada de lo que el regidor y demás personas les ofrecian se han quedado sin carnaval este año ya que se han pasado los plazos.

Una Joven de Playa de Aro.

Anónimo dijo...

En contes de pagar a carrosses d'altres pobles perquè vinguin a desfilar aquí podrien invertir aquests diners en la nostra canalla...

respecte a que platja d'aro paga a altres carrosses d'altres pobles per desfilar aquí, la veritat és que no estic segur al 100%, me va arrivar això però potser no és veritat...algú ho sap segur si és veritat?