.

JRMora humor gráfico diario

12/4/12

LO PODERE FÁTICO


Hola Manolita:
Recordas el vídeo "El mayor robatori de la història de Catalunya"? Som els autors, Marta y Albano i, com vam veure el teu comentari al nostre web, volíem explicar-te que per aquell vídeo un assessor d'Artur Mas ens ha demandat. Vol 20.000 euros.

Aquí està la noticia

Quan vas fer el comentari ens vam sentir recolzats i acompanyats. Ara, amb aquesta demanda sobre la taula, necessitem tot el recolzament. No volem diners, ni que poseu un anunci!!! ;-)

Només volem que ens ajudeu a difondre aquest atac que rebem.
En comptes de contestar a les preguntes que fan els ciutadans, ens volen acallar amb demandes.

Moltes gràcies
Albano i Marta

PD: Sigui com sigui, continuarem informant!

2 comentarios:

Estel dijo...

Albano i Marta, no us acolloniu! Si la investigació està ben fonamentada, encara que us demandin, ho tenen perdut. Suposo que la demanda amb què us amenacen deu venir fonamentada en algun tipus de difamació o alguna cosa així. Si és el cas, recordeu al vostre advocat la jurisprudència del Tribunal Constitucional i el Suprem que va sorgir en el famosíssim cas de la Sara Montiel respecte l'adopció i l'origen dels seus fills. Allà es deixa ben clar que, encara que de vegades el dret fonamental a la informació i la llibertat de premsa i el dret a la intimitat, honor i pròpia imatge de les persones de vegades puguin col·lisionar, si la informació que es dóna és veraç i contrastada amb la suficient diligència, preval el dret a la informació.
O sigui que endevant les atxes i ànims! I si s'atreveixen, que demandin, que ho teniu guanyat si us toca un tribunal amb cara i ulls (cosa que, és clar, en els temps que corren pot ser que no passi, però que si els recursos arriben a instàncies superiors no tindran més remei que respectar la seva pròpia jurisprudència).

The Do dijo...

Per fi senyors per fi.

Un mitjà de Barcelona dels pocs que no estan atrapats, dic subvencionats pel govern, fa ressò de la notícia.

Els altres mitjans, La Vanguardia, L'Ara (botlletí gairebé oficial del govern), TV3, El PuntAvui, Vilaweb, la 3/24, La Nació digital, Catalunya Ràdio, la web radical Racó Català, el Diari de Girona, Catalunya Radio, RACC 1, Vilaweb, etc.etc., mutis i a la gàbia.

Canallas.