.

JRMora humor gráfico diario

24/6/11

QUATRE VEÏNS MÉS.


Hola companys, recordeu la parella de cames-llargues que tenim instal·lada al Ridaura ?.

Doncs el gran dia ja ha arribat. 4 pollets, maldestres i camallargs campen per les aigües somes de Ridaura. Els pares, estan especialment atents a tots els moviments tant dels seus polls com dels pesats que no podem deixar d’anar a veure’ls. (Sempre des de una distancia prudencial).

Han estat 25 dies d’angoixa, doncs les amenaces d’aquests ocells no son poques, les pluges primaverals que amenaçaven la pujada del riu, els gats que de forma assilvestrada ronden per la zona, els gavians, que no dubten en empaitar tots els ous aliens, i alguna que d’altra rata, podien esgarrar aquesta històrica dada de nidificació.

Es una molt bona noticia i una alegria que ens ha d’ajudar ha seguir en aquests nostre compromís vers la natura.

Feliç Solstici d'estiu.
Jaume Ramot
Grup Natura Sterna

7 comentarios:

RUBENSUCO dijo...

Molt bon soltici d´estiu, i desitxo que es facin grans a platja d´aro.sort que aquesta noticia agradará a tots els seguidors de la Donya.ó potser el Sr.Bas trobará quelcom a dir?
Bona feina amic Remot.
RUBÉN SUBIRÁ

Jaume dijo...

Amic Ruben, estic content que aquesta notícia agradi a tothom. Espero que aquesta comunió es faci extensiva a tots els camps de treball que tenim per endevant.
Només amb un bon ambient podrem avançar com a municipi. Us demano a tots un esforç polític per deixar enrrera la critica i el retrets per així poder assolir entre tots objectius molt interessants.
Jaume Ramot
Grup de Natura Sterna

Hesú dijo...

Primoooooo! ¿tu ha visto que de tré juevo jan salío cuatro polluelo?
¿Habrá sio el Carlojesú con su curasione o e otro de eso fenómeno paranormale de lo catalane que de ande comen tré comen cuatro?

Jaume dijo...

Donya. En el moment del primer post, ens varem precipitar i encara faltava un ou per pondre. Això demostra la rapidessa en que el tenim informat.

Anónimo dijo...

ENHORABONA!!!!!!!!
Quines meravelles,espero que arribin a bon port.Felicitats per la vostra feina.
la guilla.

Anónimo dijo...

tu guilla no facis el boig i no te acostis a Ridaura que encara faries net de polls

Anónimo dijo...

Amic anònim un dels meus lemes preferits és:
Viu i deixa viure.
la guilla.