.

JRMora humor gráfico diario

26/6/11

LUCRO CESANTE PARA CALONGE Y LA ESCALA

47,2 kilómetros de indignación por delante.

El grupo de indignados Hereus del Pla de Palol emprenderá una "Marcha indignada" solidaria, en dirección a la Escala cruzando Calonge, para reunirnos con los compañeros indignados de esos dos municipios de la costa brava donde sus respectivos alcaldes han ejecutado, hace pocos días y en el primer pleno municipal del mandato, sus primeras impudicias amparados por las macarrónicas y defectuosas recomendaciones de l'Associació Catalana de Municipis.

La iniciativa nació en el Centro Ecuménico "La Malagueña", sede social del HPP, y tuvo una gran acogida por parte de los indignados presentes en aquel momento. Si bien no esperamos una participación masiva, el gesto debe medirse cualitativamente y no cuantitativamente porque es algo simbólico, que tiene como fin compartir el espíritu crítico que caracteriza al movimiento en relación al atrevimiento humillante de esos dos colosos gorrones.

Comparte con nosotros tu indignación, clicando sobre estos dos enlaces, (uno y dos) y comenta si el tema te seduce.

30 comentarios:

Anónimo dijo...

Quina barbaritat, quina vergonya les recomendacónes de l'associació catalana de municipis. No m'ho puc creure.
Fins 62.000 euros per a l'alcalde
El 85% de 62.000 € uros per al/la tinent alcalde. Gairebé 50.000 € uros
El 40% de 62.000 € uros per als regidors. Gairebé 25.000 € uros.
I el pitjor, en la sisena recomanació cap tot ..., gasolina de la família, telèfon de la família, restaurants de la família, despeses de representació (roba i accessoris )............. ...........

El cateto informatico dijo...

Senyores de los Hereus, yo me voy a unir a sus quebraeros de pelota y tambien me he vuerto endisnao. Eto que he????. Tanto dinero pa hace un bien al pueblo???.
Como soy un fenomeno infirmatico, les voy a preparar unos GPS con toa la informacion pa llegar a los pueblos afestaos pol lo ladrone. Con to lo bare que hay de camino.
Hea, yamecabreao.
Primo luegomellama que el mandril colorao ya ha empapelao otro pringao. Estos dias sta mu colorao.

marc.m dijo...

Jo tambe em mostro solidari amb els indignats, perque no ni ha per menys, jo viag al mas perro de calonge, una urbanitzacio a on el que no falten son forats, be en vint anys consta a l'ajuntament d'aquest penos municipi ple de lladres que s' ha urbanitzat mas pere cuatre cops, a on han anat aquesta millons d' euros? Perque a els que ens em fet una casa aqui en els ultims vinc anys ens han fet pagar una 6.000 euros per donar un permis d' obra que l' han donat despres de especular tot el que els Hi ha donat la gana a sant antoni.

Marc.M

Plateao dijo...

Be, crec que en el transcurs dels temps han anat variant la motivació del personal quan decideixen formar part d'una llista per a les eleccions municipals...

Ara, veig que no es tracta de "transformar la societat", ni d'establir uns criteris de govern mes justus, equitatius, racionals, etc...

Suposo que aquests personatjes que ahir eran noticia i que, ben segur ni han d'altres que no surtiran als diaris, en els seus programes electorals i mitings de campanya, com a punt prioritari i urgent del seu programa de govern era de pujarse el sou... si no es així (crec que no m'equivoco), nois, us heu tret la mascara ben aviat, i desitjo que la gent que te que treballar per vosaltres, que no fa ni un any es va baixarlis el sou, us deixi tota la feina a fer per vosaltres... barruts!!!

I encara no enteneu la desefacció de la societat envers paios com vosaltres?

A on teniu la moral?

pobre poble dijo...

Pateao, que tenen pessa per cobrar, es tenen que tapar cuatre forats!!!

Un Hereu dijo...

Plateao, resposta fàcil:
Uns tenen la moral sota la rajola, uns altres la tenen en la cartera disposada per consumir en qualsevol lloc i uns altres la tenen al mercat bancari suís.

Rey Lotario dijo...

Marc Massagué!! ja pots parlar?? t´han deixat tornar a entrar a la casa gran o la cova de lladres??
Que fuerte no? He llegit el teu post i em sembla molt clarificador de com estan les coses a can divergència....ara, em pensaba que manaba el iaio pelleter o en solé, però que la Loli porti la voz cantante i et foti fora de la reunió i cap dels presents surti a rebatre em sembla preocupant, jo no sóc dels seus però em sembla que tu tampoc, ets massa jove, pur i noble per aquesta secció local plena de vells usureros, fatxendes i fatxes!!!

Veient-les venir dijo...

Tinc entès que demà en el ple municipal s'establirà el règim de retribucions dels nous ocupes del consistori. És d'esperar que l'alcalde Joan sigui conscient de l'estat econòmic crític en què estan les nostres arques municipals i del cansament dels ciutadans en relació amb el saqueig constant que patim per part dels polítics de baixa intensitat (els més nocius), que són els que remenan a gust en els ajuntaments.
Déu ens empari i ajudi a Giraut a frenar la, no necessàriament genuïna però si possible, avidesa o ambició de qualsevol persona del seu equip de govern per acaparar més que el que la vergonya permet.

En aquest post hem comprovat la manca d'honestedat de dos alcaldes de municipis de Girona envers els seus votants. Demà, després del ple sabrem a què atenir-nos amb els nous assalariats del nostre municipi.

ALEA JACTA EST

T.Do

Estel dijo...

El que ens trobarem demà serà més o menys això (parlo de retribucions mensuals brutes):
- 4 retribucions de dedicació a temps parcial (un mínim de 25 hores setmanals) per l'alcalde, el sr. David Prohias, el sr. Antoni Botellé i la sra. Núria Giralt que ocuparan respectivament l'alcaldia i regidoria d'economia i hisenda, la de cultura-patrimoni cultural artístic-dinamització cultural i noves tecnologies, la de serveis-sostenibilitat-adjunt d'alcaldia, i per acabar benestar social-centres cívics-oficina d'habitatge-solidaritat i cooperació.

- per assistència a junta de govern 185 euros/sessió
- per assistència a plens 390 euros
- per assistència a comissions informatives 65 euros
- per assistència a junta portaveus 65 euros
- per assistència a sessions d' òrgans de les entitats urbanístiques col·laboradores 65 euros
- per assistència a sessions de comissió tècnica d'activitats i del comité de seguretat 65 euros
- per assistència a sessions del consell escolar municipal i consells de centre 65 euros.
- 345 euros mensuals per cada grup municipal
- 85 euros mensuals per cada regidor electe (per despeses realitzades en exercici de les seves funcions)

Anónimo dijo...

hola solo quiero matizar que la paga por estas 25 horas son 1250 euros al mes x 14 pagas
TOTALMENTE INDIGNO
DIMISION ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
SR BOTALLE
DAVID PROHIAS
NURI GIRALT
al ayuntamiento se tiene que ir para ayudar al pueblo no para autoayudarse en su economia , que meritos han hecho ¿??

el indignado de la vall

Anónimo dijo...

¿1250 euros? jajajajaja, por esa cantidad ni se acercan a la ofi.

El ilusionista de Casa Donya dijo...

Sería un bombazo mediático que se rebajaran un 50% o un 75% todas las retribuciones. Las asistencias a plenos, juntas, sesiones y otras fiestuquis municipales; gratis, todo por y para Castell-Platja.
¿Imagináis?
Apareceríamos en los telediarios de todas las cadenas de TV, en la prensa, radio. Se hablaría de Castell-Platja d'Aro hasta en la playa del coco. Sálvame, Callejeros, Buenafuente, la televisión francesa, inglesa, holandesa, alemana etc. entrevistando a nuestro alcalde, a nuestros regidores, a todos, el pueblo feliz. Buuuuuf demasié, eso si sería una buena promoción internacional de nuestro municipio.
Venga! animaros coño!

Anónimo dijo...

Caldrà estar atent a les retribucions del Consell Comarcal per aquells que a més de ser regidors siguin consellers comarcals. Per què allà si que cobres per no fer absolutament res.

Anónimo dijo...

Ai ai ai que els de Roses i Ripoll gairebé ens treuen els programes de tv, ràdio i les portades de premsa.

T.D.

Marc. M dijo...

Rey Lotario, gracies per el teu recolçament, es molt trist que gent de fora del partit a on has treballat mostrin interes i recolçament cuan els del partit callen com putes deixan que cuatre podrits pactin per l'esquena del poble els que els dona la gana.
Tots els partits politics en contes de mirar qui ha guanyat o perdut i repartirse la truita el que tindrien que fer es donar un cop d'ull a que mes de la majoria de la gent ja no s'esforça ni en anar a votar. potser que vos o feu mirar aixo, esteu cansan a la bona gent del nostre poble, pero penseu que el temps coloca a cadascu al seu lloc.

Marc. M

Anónimo dijo...

Es que nadie lee los periódicos ni nadie tiene memoria.

En Platja d'Aro se mantienen las remuneraciones en los mismos importes que con el gobierno anterior.

Si algo está mal ahora, también estaba mal hace 3 meses.

Anónimo dijo...

Para Calonge y la Escala:


Uno de CiU y otro del PSC.

Espabilados los hay (y muchos) en todos lados.

Por cierto. Estel habla de retribuciones. Quizás no se acuerda del sueldo de su anterior regidor d'ERC.

No se acuerda o no se quiere acordar. En ERC espabilados también los hay. Y podemos hacer una lista muy y muy larga con los cargos del anterior tripartito.

Anónimo dijo...

anonimo de las 16,25,no exactamente los mismos:igual gasto para las dedicaciones y diferencias en otros aspectos,

Anónimo dijo...

Si da igual del partido que vengan primoooo, nos llaman ladrones a los gitanos? Y ustedes los trajeaos que!!!! chorizos los de todos los partidos!!!!. Azul verde o marron, un cabron es un cabron!!! Doña Manolita campeon!!
Anda que no, rima i to

Estel dijo...

A l'anònim de les 16:29
Evidentment a tots els partits hi ha de tot, com a tot arreu. Això no vol dir que tots els que militem a un partit tinguem la culpa de tot el que fan els altres. Jo he penjat aquesta informació perquè m'ha semblat que podia ser d'interés. Fixa't que no he fet cap valoració personal més enllà, ni positiva ni negativa. Si tu tens més ganes de posar marro a l'asuntillo, tu mateix.

Anónimo dijo...

Las gallinas que van entrando...
por las que van saliendo.

Rey Lotario dijo...

calentito calentito de ayer nuit,
algun regidor de ciu, currante de pro, vamos por más señas un tal prohias se compromete a esforzarse durante estos 4 años por playa de aro. Tanto esfuerzo va a realizar que junto con su jornada semanal de 40 horas de funcionario, se compromete a realizar 25 horas en el ayuntamiento por el modico precio de 1250 leurons.

O sea que el pobre xaval hará jornadas de 13 horas diarias!!!

Es que ho vols tot nen!!! no serà incompatible voler comptabilitzar dos sous?

No cal que ho facis per nosaltres, no cal que facis 13 hores de currele, o fas una cosa o l'altre i si no deixa pas al Marc Massagué!!!

Quina colla de xupopters....
tot torna a ser com sempre a Platja d'Aro...ja ha tornat l'amo...

Anónimo dijo...

la pregunta seria,ha marchado alguna vez el amo?.Yo creo que este no ha marchado nunca y sino que se lo pregunten a los de Urbanismo,intervencion,secretario y alguno más que permitieron obras y adecuaciones sin ser informadas reglamentariamente el mismo Lunes 23 mayo,una vez que se sabian los resultados electorales.Estamos en una de las Republicas Banareras mas grandes que quedan.

Marc. M dijo...

Rey Lotario, gracies deliveradament per el teu recolzament, pero a mi la que ma pasat l'escombra de convergencia a sigut la loli i no el sr. prohies, tot i que sembla que al partit ja els hi va be, potser tindre que apendre a ser menys noble i clavar-la per l'esquena. A mi el que m'interessa es que el poble funcioni com es mereix, sense xupopters al darrera, si un ja es funcionari amb lo cual ja cobra de l'estat i realment treballa 40 hores a la semana, doncs desde el meu punt de vista no o trobo gaire compatible en treballarne 25 mes cobrades tambe a traves de tots nosaltres. Pero es lo que hay, els que tenim una mica de temps per escriure aqui almenys tenim dret de parlar sense que ens tapin el teclat, encara que algú ja o faria o si mes no o intentaria...

Marc. M

Anónimo dijo...

TEns tota la raó anònim de les 12.17, això no ho sap molta gent però és totalment CERT, quan encara era Alcaldessa la sra. Padilla, uns quants de l´ajuntament, se suposa que seguint ordres del regidor a l´oposició Joan Giraut, van decidir actuar pel seu compte!!!!!sense informar de RES a la que encara era Alcaldessa, encara que es sapiguessin els resultats electorals.
i com podeu imaginar aquesta serà la dinàmica d´aquest 4 anys...
Per que no teníen permís ni tenen, de COSTES per actuar al passeig de ronda, esperem que això no porti conseqüencies negatives pel nostre poble... ja s´han gastat 18.000 eur per fer aquesta obra, que hem pagat tots...quan aquest cost no tenía pq ser assumit pel municipi, pero como esto es como tú bien dices:
LA GRAN REPÚBLICA BANANERA!!!

Anónimo dijo...

Visca el cami de ronda. No hace falta decir nada mas. Els que critiqueu l'obra del cami de ronda per motius politics i engelosits no us mereixeu ser de la Vall d'Aro .
18 mesos sense moure un dit, 18 mesos sense una gestio correcte del cami i ara aqui ha tocar els coll...s.
Llastima de politica, ho espatlla tot.

Anónimo dijo...

No seràs tú qui decideixi qui mereix ser de la Vall d´Aro o no.
Està clar que TOTS volem el camí de ronda obert, jo només ho posava com a exemple de la manera de treballar d´alguns, basicament es passen PEL FORRO tota normativa legal i això creus que és bó???
Potser en el cas del camí de ronda és popular fer el que han fet, però opinaríes el mateix en altres qüestions on no es respecta la legalitat????????

Ah! et recordo que el problema del camí de ronda fa més de 10 anys que existeix no és de fa 18 mesos.

Anónimo dijo...

Yo no critico las obras del Cami de Ronda,critico la forma como se han hecho y consentido por parte de los Tecnicos Municipales y "OTROS",Si un vecino realiza una obra sin el consiguiente permiso,te cae la de "Dios".Por lo tanto la administración es la primera obligada a cumplir con las normas.
Lo sucedido en mi tierra tiene un nombre,CACICADA,ALCALDADA,es decir que ha vuelto el AMO DEL CORTIJO y todos a callar.
Por ultimo,creo que te has confundido,Anonimo,yo estos ultimos 18 meses he estado en el paro cobrando 418€,no entiendo lo de no hacer nada,si tienes trabajo aunque sea de forma ilegal en el camino de Ronda,dimelo y empiezo mañana y de noche llevando mortero.

Rey Lotario dijo...

Oléeeeee tu!! oléeee tu

perdoneu però algú ho havia de dir...

blanco y en botella és leche

corruptelas, chanchullos y cacicadas és giraut and company

pueblo agonizando con viejos alcaldes sin ideas és platja d'aro

Anónimo dijo...

¿llevas en el paro 18 meses y no has hecho ni un trabajillo d´estranquis , cobrando en negro y jodiendo a los que cotizan?No te lo crees ni tú.Ahora después de la aclaración , ya puedes criticar la ilegalidad del ayuntamiento