.

JRMora humor gráfico diario

7/6/11

HAY PACTO

La cinta que tenemos, grabada con el magnetófono de psicofonías que hemos comprado a un amigo de Iker, demostrará al más incrédulo de los mortales que los conservadores locales se han compinchado para los próximos cuatro años.

62 comentarios:

El cateto informatico dijo...

Donya, le dije que no hiciera publica la grabacion que sin querer consegui del pacto. (Le cuento) Yo intentaba mirar las actibidades de pachword en la pag de CIUtada de playa de aro i figese trasteando trasteando, que si ciu paca palla...ante mi se abrio el correo del senyor alcalade. En la contrasenya puse "Romanopagaalostraidorescanocabron" ( idea de mi primo el tuerto) i se abrio to el correo . Digo yo que de las demas informaciones que le pase, no la va a publicar.
Mi primo el tuerto las esta megociando i nos vamos a sacar una pasta. No nos joda el negocio. Donya confiamos en usted. Esto de los pc es una mina.

Estel dijo...

Bones, nois. Ara ja puc parlar. Teniu tota l'explicació extensament redactada al meu bloc.
blocs.esquerra.cat/erodriguez

Salut

El cateto informatico dijo...

Vaya, ya se jodio la fiesta. Mis filtraciones van a la baja. Si es que lo del espionaje ya no da ni pa comer. Alguien quiere saber como acabara el cami de ronda? . Vendo barato barato .

Anónimo dijo...

QUE FUERRRRRRTE!!!

CIU Y PP!!!
ESTEL ME SABE MAL, PERO HAS IDO DE INGENUA Y YA TE HAN PEGADO LA PRIMERA POR LA ESPALDA...

YA TE DARÁS CUENTA DE QUIÉN ES QUIÉN.

Estel dijo...

Cateto, sento haver rebaixat el teu caché, de veritat, però en vista de les incògnites que teníeu darrerement he cregut just explicar-ho.
Anònim posterior, a nosaltres també ens sap greu, pots fer molta més cosa des del govern, però mantenim que no es pot estar al govern a qualsevol preu, i si això és ser ingenu, potser tens raó en vista de com va tot, però creiem sincerament que per recuperar la confiança de la gent cal ser primerament clar, honrat i coherent amb els teus principis.

Estel dijo...

Per cert, Cateto, ens explicaràs què saps sobre el camí de ronda? A nosaltres ens van dir durant la negociació (perquè va ser un dels temes sobre els que vam incidir) que ja tenien prevista una primera actuació immediata que obriria fins la cala del Pi i llavors la resta del tram ja la negociarien amb Costes a través dels seus diputats. També van dir que haurien de modificar el POUM per preveure el nou traçat, cosa que no s'havia fet.

Hosé dijo...

Estel, sóc Hosé el Garrulo, l'amic del cateto informático,ara no es pot posar que ha perdut nosequé.

Et puc dir que com a membres dels Hereus ens hem posat en contacte telefònic amb Carlojesú, personatge mitològic que es divideix en si en dues persones ben diferenciades: Cristofer i Michael, per veure si es podia solucionar d'alguna altra manera que no sigui expropiar o esperar una eternitat a que se solucioni l'assumpte del caminet.
Estem esperant que ens digui alguna cosa.
T'informarem, no et preocupis.

Alapadedió

Anónimo dijo...

Hay pacto CIU Y PP y yo me pregunto:
-Roma no paga a que tipo de traidores?.
-El New PP dirigira el Area de Urbanismo? ó FIESTAS Y FESTETAS?.
-Y al Segundo en lista,que le han concedido?.
-Y al Tercero?,un cargo de confianza?.
Por fin llegaran las verdaderas politicas,sociales,progresistas e innovadoras que sacaran al Municipio del ostracismo en el que los sociatas y comunistas nos han tenido.
VIVA CIU!!!!!!!!!!!!!!!
VIVA PP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VIVA EL JOZE LUI!!!!!!!!!!!!!!
VIVA EL JOANET!!!!!!!!!!!!!!

El cateto informatico. dijo...

Estel es astro incandescente que vihaja enorbita? Me biene al pelo por que en el correo que he intetceptado del sr alcalde vienen unas conversaciones con el guru de las predicciones teluricas, Cristofer/ Cal.los Jesus que dice que pa el dia 15 del presente mes 10 millones de naves de raticulin-ganimedes se ponen manos a la obra. Tambien dice que no te preocupes por tu futuro CarlosJesus ha mirado tus cartas: , salut :los astros te sonrrien, dinero : los astros te sonrrien, gobierno: los astros se estan partiendo el culo de risa. Fiu,fiu...
Pero mi opinion es que has hecho bien en no malvenderte. Como dice el maestro Sabina" que ser valiente no salga tan caro..."
Un beso a una mujer que aprecio.

Paco Jones dijo...

Otra oportunidad perdida.

Cohones, en lugar de hacer entrar savia nueva y del pueblo en el Consistorio, pactan con el cienpisos ese que les va a dar mas quebraderos de cabeza que pisos tiene!

Este hombre no sabe lo que es negociar actúa con vehemencia y va siempre a su bola. Que se lo pregunten al Riera que sabe bien el pié que calza.

Yo, para ese pacto, me quedo sólo.

Se ve que a Roma le ha quedado algún remanente en la caja para pagar a traidores.

Hosé dijo...

¡Primo!, yastas como nelpueblo, joio, que eres un joio. Dejalamuchachanpáz que besarse apasionadamente en público está prohibido por las nuevas autoridades que argumentan que se empieza por un beso y se puede terminar teniendo sesho.
¡Malaje!

El cateto informatico. dijo...

Po un poco de secho no me vendria a mi mar del to. Que con tanta informatica i hakeo mestoi volviendo gilipolla. Nene, i la senyorita Estel con to mis respetos i ain querer fartarla pa na de na ( que yo se que tie novio) esta bien bonita. Ea, primo, pa que tu t , entere.
I si nosta en el consistorio seguro que su novio l'agradese mas que naide. Que ya ves tu la cara malfollaos que llevan tos los d 'alli dentro.

Anónimo dijo...

estel! quina llastima!
crec que ho haguesis fet molt be!
pero col.laboreu en tot el possible. de fet es com si estiguesis al govern, perque el poble es de tots,
no només de ciu i pp!!



el del centre

otro paleto dijo...

Y en to eso der PP con CiU, no tendrá ná que vé lo de lo presupuesto de la Cheneralitá, verdá doña?

Anónimo dijo...

Uf, sort que no entra l'Estel.
Vull dir la Montse, que és l'amo i senyor d'ERC Platja d'Aro.

Hi ha rumors que per pactar ERC demanava poder enxufar algun càrrec de confiança.

Perdó, vull dir que ERC necessitava col.laboradors de tota confiança per desenvolupar el seu extens programa.
I ja hem vist a la passada legislatura que ERC es posa sous de 3.000 € per amunt.

Anónimo dijo...

ei anonim de les 21.43, escrius tres paragrafs i fas tres cagades, has fet un ple. Pero no t'hi desgastis, podries centrar la teva mala llet en saber quan dimitira l'alcalde que ho te pactat amb la seva gent i qui sera la seva succesora ah pero aixo no ho faras perque com a bon llepaculs de ciu que ets no li cuestionaras res ni tan sols que hagi enganyat el seu electorat....

Anónimo dijo...

Yo me pregunto algunas candidaturas an tenidos unos resultados escandalosos, con los comicios anteriores, ino dimite nadie la crisis esta causando estrago hasta en la dicnidad de las personas que tinen el sueldo por encima de los criterios logicos, de los que lean quitado la confianza, menos mal que los emicrantes les votaron que sino ni sacan regidor ¿qien sabe ande?

Estel dijo...

Em sembla bé aclarir el tema dels rumors, permeteu-me que no contesti al pàrraf que acusa Esquerra de tenir amo i senyor perquè és absurd, tothom sap que som assamblearis, i a més ningú s'ha posat mai un sou de més de 3000 euros.
La cosa es remonta a l'aplec de St. Marc. Allà, en un ambient de festa i relax per part de tots, hi havia una persona que resultava no estar tan relaxada i que era el sr. Giraut que em va estar interrogant sobre què ens agradaria demanar suposant que fossim decisius. En aquesta conversa li vaig dir que suposant que fossim molt decisius i que nosaltres decantéssim la balança cap a CiU o PSC el normal és que et vinguessin tots dos a oferir macroàrees (i amb això vull dir àrees grans com urbanisme unides a d'altres). O sigui, impossible de gestionar per una sola persona com jo que ho havia de compaginar amb la meva feina i no volia dedicació exclusiva (i per tant cap sou astronòmic). Llavors, en aquest cas, suposant que fós així, però que de totes maneres ja en parlaríem quan veiéssim realment els resultats, era possible que jo necessités ajuda d'algun dels meus col·laboradors o el suport d'un tècnic (per exemple pensant en una àrea com turisme on repetidament molta gent de colors diferents ha manifestat que seria bo que n'hi hagués un). Perquè el que no podia ser és que hagués d'acabar assumint una cosa que no podia controlar degudament i que no em permetés portar al dia les meves obligacions.Llavors, durant les negociacions, quan es va veure realment el resultat, no es va pas demanar res d'això.
El que sí que sé és que, amb tota la mala intenció del món, per part d'algunes persones de l'equip de CiU, es va utilitzar perversament aquesta conversa sobre suposicions de l'aplec, per advertir la gent que no ens votés perquè la Montse i jo estàvem buscant que ens mantenís l'ajuntament.
Tothom és lliure de pensar el que vulgui, però t'asseguro que tant l'una com l'altra tenim la nostra feina i vida montada de fa temps i no necessitem entrar a cap ajuntament perquè ens mantinguin ni per pagar les nostres factures.
Vet aquí l'explicació franca i clara. Ara ja pots opinar amb més fonament.

Estel dijo...

Ah, i per cert, aquesta suposada ajuda dels meus col·laboradors en cas de necessitat no es va parlar mai que hagués de ser en forma de càrrec de confiança instituït ni amb cap sou establert. Tan sols es demanava el lliure accés de la persona que jo designés per cada tasca concreta a la documentació que calia que m'ajudés a revisar o a poder-se reunir amb qui fós necessari. Ni tan sols es va dir que hagués de ser la Montse.

Anónimo dijo...

Estel,

encara tenim memòria i recordem el que va fer ERC fa encara no 2 anys.

Sou astronòmic i tocar els collons a totes les àrees.

i si et plau. Sigues franca i digues qui mana a casa teva. La careta et caurà molt aviat.

Anónimo dijo...

A l’Ajuntament si va per treballar pel poble sense esperar res canvi, si no teniu temps o les vostres obligacions no us permeten dedicar-hi el temps necessari, millor que us quedeu a casa. Que us penseu que entrar a un Ajuntament es com entrar a la junta d’una Associació.
Sou uns aficionats, que no en teniu n.p.i.
I pensar que moltes vagades, depenem d’algun aficionat que es pensa que entra a un club d’escacs (els meus respectes a totes les associacions) per governar el poble.
Estem arreglats. Com això no canviï m’exiliaré a les Illes Caiman.

Estel dijo...

Anònim que et refereixes al sou del nostre ex regidor, no sé si t'has fixat que ja no hi és. Segueixes insistint sobre qui mana més o menys en un partit on justament per ser massa assamblearis sempre estem canviant les persones i direccions,ho trobo absurd.
Al que ens titlla d'aficionats, desafortunadament per tu i per tots, els qui ens manaran són uns professionals, amb tot el que això comporta. I segurament n'hi haurà algun que treballi desinteressadament pel municipi, però també n'hi ha de molt professionals que massa interés tenen. Suposo que això t'encanta ja que reclames tanta professionalització. I aquesta professionalització la pagues tu i la paguem tots. No sé qui és més burro, si l'aficionat ingenu o el qui a més de cornut es complau en pagar el beure.

Anónimo dijo...

Companys un aclariment al anonim de les 19,16 h.

El sou de l'exregidor de ERC,ara candidat de SI,li va donar el exalcalde Giraut,ara fa 4 anys,per estar a l'ombra i tocar com dius els collons a totes les areas.Sigues franc i ho vincules a l'amo.Aixi es va guanyar la alcaldia,com fa 8 anys fotent fora fins a 3 regidors per tenir content al regidor del PP.I no ho vinculis a la Dolors perque no en te cap culpa.Explica les coses bé que si no portes a confusió.

Lo dicho

Anónimo dijo...

Sí és així, com diu l´anterior amic, aquest sou del qual tant us queixeu el pagaba el pelleter!! aquest que heu votat i com diu l´Estel prefereixo a la gent nova, jove que ja té la seva feina humil que no pas a aquest "professional" que tenen moooolts interessos personal. Sinó temps al temps, per que si fan revisió del plà general no penseu que és per millorarlo per interés general... per que es veu, es comenta que l´Alemanito té interessos al respecte o no heu sentit res d´un carrer que passa per un del seus "complexos"??... com dic temps al temps...

Anónimo dijo...

Queda claro que los Convergentes han acertado. Han pensado en lo mejor para el pueblo. Por eso han dado a la Srta. Rodriguez un cargo para el que está demostrando, incluso antes de empezar, un gran talento: regidora en la oposición. Seguro que el alemán no hubiera servido para este puesto.

Si ésta señorita persevera y aguanta cuatro años con la misma pasión que ha demostrado desde el martes, puede ofrecer al municipio -y a este bloc- muchos momentos de glória ( o de verguenza ajena, según se mire).

Anónimo dijo...

Os puedo decir que en ERC manda y ha mandado la Montse.

Cuando David empezó a pensar por si mismo se lo cargó y lo mismo pasará con la Estel.

¿ Por qué no se pone Montse de nº 1 y se deja de marionetas ?
Utiliza hombres y mujeres de paja.

¿Por qué ? ¿Por qué? ¿Por qué?

Cuando Estel se desvie del camino sociata-PSC que le marca la Montse va a durar 2 telediarios.

El Cateto informatico dijo...

Yo que ando mucho por el pueblo, m'he tomao 4 canyas tanto con la Estel como con la Montse y ya os digo yo que la Estel los tiene muy bien puestos y no le hace falta la Montse para nada. Ambas son mujeres bien preparadas y con muchas ganas de hacer cosas. No entiendo esos odios por alguien que no ha tenido oportunidad ni de cagarla.
Como no pongan listas abiertas este pais siempre sera una puta republica bananera.

Anónimo dijo...

Bien dicho primo. Pasa que hay mala leche en el pueblo, demasiada.

El Hosé

Anónimo dijo...

Veig amb llàstima l'enfonsament d'ERC.
I tots els dirigents, tant municipals com nacionals no us voleu enterar de res.

A Catalunya heu perdut 77.364 vots i passat de ser 3a. força política a ser la 4a. per darrera el PP.
A Platja d'Aro heu perdut un 14% de vots i passat de 4a. força política a ser la 5a. per darrera el PP.

Heu perdut el rumb i les idees. Els tripartits han sigut desastrosos i només heu anat a emplenar-vos les butxaques.

Com ex-votant em sap molt greu veure com s'enfonsa el partit. Veure totes les lluites internes, tant a Barcelona com a Platja d'Aro, m'entristeix. Mai he votat al PP i espero que no continui pujant, però si ERC que hauríeu de ser nacionalistes us ajunteu amb PSC per anar contra CiU i contra Catalunya us acabareu d'enfonsar.

Repeteixo. A Platja d'Aro sou la 5a. força política, i quasi no arribeu a tenir 1 regidor. Espero que treballeu amb seny.

Anónimo dijo...

PER L´ÚLTIM ANÒNIM:
jajaja LLAVORS ERC HA D´ANAR PER LLIURE No?? PQ NO POT PACTAR AMB NINGÚ...
no diem tonteríes!!! que no pot pactar amb PSC??? llavors per aquesta regla de 3 MAI formarà part de govern a no ser que llepi el cul als de CIU, encara que no estigui d´acord amb ells.
VA!!! que primen els interessos d´un poble i no us entereu!! que els nacionalismes els em de sentir o no però no fer-los la raó per exelència...poc intel.ligent de la teva part.
Respecte als teus anàlisis electorals, tots sabem la tendència general i que estem patint una forta crisi i això afecta notablement als resultats a les urnes.
Per sort hi ham partits que tot i la crisi han queda´t fòra i això és la millor notícia. ; )

Anónimo dijo...

per l'últim anonim pro-CIU

no diguis mentides que sembles encomanat de les males maneres de determinats colegues teus

ERC ha perdut un 1% de vots al poble. Del 7,24% el 2007 al 6,24% el 2011.

les lluites internes locals no son a ERC, son a CIU. Espero que ho tinguis clar.

Anónimo dijo...

ahh i digali al peleter que et regali una calculadora o un curs al trivium de matematiques, segur que t'el paga

Anónimo dijo...

si li ensenyes el carnet de militant esclar

Anónimo dijo...

Vots ERC:
any 2011 222
any 2007 258

Això és un 14% menys de vots en totes les calculadores.

Per cert, amb aquest resultat i la situació anterior de 13 regidors, ERC s'hauria quedat a 0.

Bona feina

Anónimo dijo...

ERC ha perdut un 1% de vots al poble. Del 7,24% de suport el 2007 al 6,24% de suport el 2011

si es te en conte els vots a candidatures un 7,38% de suport el 2007 a un 6,45% de suport el 2011, menys del 1%.

convergent amb aquesta manera de valorar un poble de la cerdanya que ha passat de 2 a 1 vot quin % ha perdut

et recordo que les lluites internes locals no son a ERC, son a CIU. Vols que parlem de noms concrets.

Anónimo dijo...

Gracies als segons residents, a mi aquest alcalde no em representa

kk

Anónimo dijo...

Detecto, entre els que fins dimarts volíen pactar amb el Giraut, que han trigat molt poc en passar de veure'l com algú amb qui fer grans projectes pel futur del poble, a un interessat indesitjable. Què voluble que és el vostre criteri. O el vostre criteri depèn del vostre interès?

Anónimo dijo...

Pitu, pitu, colorito
¿dónde vas tú tan bonito?
Pitu, pitu, colorito,
¿dónde vas tú tan bonito?
A la acera
Verdadera.
Pim, pom, fuera.

Anónimo dijo...

Pitu Pitu!!!!!!!!!!!!!guay

Anónimo dijo...

hui hui hui imma de sustituta......
que no nos pase nada, amigos, preparados para lo que nos espera.

Anónimo dijo...

Avui a l'acte d'investidura de l'alcalde de CiU ha declarat al seu discurs que era veritat el que deia Esquerra que no havia demanat cap càrrec de confiança i menys remunerat per entrar al govern. Que jo sàpiga PP sí que n'havia demanat un, però se li va denegar. Ahora vas y lo cascas...

Anónimo dijo...

Está muy "rabiosilla" la Ester.

Y quizás todos sus compinches también.

Estel dijo...

Benvolgut últim anònim, em dic Estel, amb "l" final i en l'idioma que sigui, estigui rabiosa o no. A menys que t'agradi algun altre dels sobrenoms que m'han posat per aquí, que n'hi ha uns quants de prou divertits.

Mirando un cuadro de Murillo del Ajuntament dijo...

Al anónimo de las 15.52

Si es que vamos apañados con Imma, la verdad es que lo tiene realmente fácil para hacerlo mejor que en los dos últimos años.

Para hacerlo mejor que el segundo de la lista del PSC no hay que estudiar mucho. Si no lo crees, pregunta por el Ajuntament y verás la de "amigos" que deja........

Al menos con Imma, sabes a qué atenerte........

Anónimo dijo...

Hay anónimo, pero que me estàs contando, con esa cara de pomas agrias que tiene la muchacha, esperemos que alguien evite esto,no tiene ni idea, es una mimada del giraut i de la vida. no oooooooooo por favorrrrrrr

Anónimo dijo...

Sí Sí, pero es que cuando un regidor lleva una àrea como en este caso, hablais de la de turismo NO va a hacer amigos, va a trabajar y a intentar hacer cosas nuevas para mejorar las cosas, claro! quizà eso de que se ponga a la gente a currar (en este caso funcionarios) parece que molesta bastante y como por desgracia de todos, éstos, están muy blindados parece que no se les pueda mandar...

Anónimo dijo...

al ultimo anonimo , jajajaja, no te enteras de na, es prepotente chula y superior a todos, si tienes oportunidad de tratar con ella,lo averiguarassssssssss

Anónimo dijo...

Al último listillo;
Tú sí que no te enteras de NAAAA!!!!!
yo me referia al trabajos que hizo el segundo de la lista de PSC, al que hacían alusión en un comentario anterior, que es al que yo conozco, a la Imma no tengo el placer de conocer.
LISTO!

Anónimo dijo...

Al listo: mas te vale listillo y ponle mas guasa al asunto

Anónimo dijo...

Deixeu en pau a l'estel i obriu els ulls (ignorants del poble). Segons tinc entes la sra loli, "que aquesta si que es una arma de destrucció massiva", s'en cuidara del personal, quina gracia no? un ajuntament amb 260 persones i una persona que no a sapigut portar un sol negoci manante-les!!!!!! es que me parto!!!!, i per a mes inrri l'altre dia davant la seva botiga el seu marit amb varis treballadors de l'ajuntament fent de mandatari, me parto el doble!!! tres oles per a tu loli, haviam cuan trigues a enchufar al teu home a l'ajuntament.

Anónimo dijo...

Hay personas y personajillos en este pueblo, .
Tu que sabes tanto de este pueblo, ¿ sabes decirnos cual era el sueldo de los regidores antiguos.?
Por ejem elde ANA MIR ó David Puig,me interesa bastante y otra pregunta al ULTIMO ANONIMO ,¿que justificacion tenian?
AH! un par de pebrots y di las cosas en la cara , si pones tu D.N.I. yo tambien lo pondre, venga valiente mentiroso/a y rencoroso/a

Anónimo dijo...

Es verdad la Loli se endargará de personal, eso es una verdad como un templo.
Y a éste último, lo que cobraba la Anna Mir y el Puig,
GRACIAS A QUIÉN????????

Anónimo dijo...

David Puig en un principi cobrava uns 2500 eur, més tard va passar a cobrar 1800 bruts, de regidor a l´oposició... amb delegacions d´alcaldía...juas juas juas

Rey Lotario dijo...

Hay 260 hijos de... en el ayuntamiento de plantilla??

No jodas nen....

Anónimo dijo...

Los mismos que machacáis a la Imma ahora, sois los que habéis machacado antes a Martin Duran. No es justo.

estel dijo...

Aviat sabrem com es reparteixen les regidories, i us puc ben assegurar que a qui li toqui el "regal" del personal va apanyat... O hi posen algú que realment domini el tema i tingui una gran capacitat gestora i de negociació, o és que al que li toqui ja tenen calculat que no passa res si es crema i així tenen l'excusa per treure-se'l de sobre en properes conteses. Hi ha personal que està en una situació francament irregular, i que, amb la llei a la mà, o se soluciona o ens pot caure un bon paquet.
Cal estar atent també al repartiment que s'està negociant del consell comarcal, que se sabrà possiblement a finals de setmana.

convergent descontent dijo...

Loli sembla que estas de merda fins al coll!!, ja t' está. be per enganyar i volguero tot sense sapiguerne, soc el convergent descontent, i al anonim que Li demanes el dni tambe soc jo, per cert veient que no soc l' unic que t' ha vist la cua de dimoni ja no estic tant descontent, haviam sí es veritat i el personal acaba amb tu com has fet tu amb gent que val infinitament mes que tu. No t'esforcis en defensarte, al menys pots fer com l'estel i posar el rey nom, salutacions doña!!!!

Anónimo dijo...

Prou de suposades crítiques i deixeu fer al nou equip de govern.

Passats uns mesos ens tornem a trobar aquí i en parlem.

Anims que hi ha molta feina a fer i seria bo que TOTS els regidors de l'Ajuntament anèssin en positiu.

Anónimo dijo...

Es que lo de la Loli no tiene nombre... y encima se rumorea que quiere ocupar el sitio del peletero cuando éste se jubile del ayuntamiento...MENUDA PANDA DE INTERESADOS!!!

Anónimo dijo...

MANOLITA!
Haz otro artículo, por ejemplo, que pensais del nuevo gobierno en Platja d´Aro city??
pq por lo que estamos viendo...aquí hay temita...

Anónimo dijo...

Al rico coccooo coccoriccco...!!!!
piiipas,cacahuuuetes, palomiiitas...!!!!
aguitaaa, colalocaaa...
pal niño y laniñaaaa!!!!!!

Anónimo dijo...

PAN Y CIRCO