.

JRMora humor gráfico diario

7/6/11

ALERTA!!

 Fotografia propietat de Domènec Anguera

Bona nit, aquests matí l'ajuntament ha fet obrir el Ridaura, atenent el suggeriment del grup Natura Sterna, en previsió de pluges, (dissabte passat a les 0:30 ja va anar just que l’aigua no s’emportés els ous del niu dels cames-llargues).
Ara acabo de veure el parte del temps a TV3, donen aigua a partir de demà durant tres dies. Si es compleixen les prediccions és impossible que els nius de cames-llargues i corriols del riu s’hen surtin. La meva proposta és que si plou de forma continua a partir de demà a la tarda/nit muntar una guàrdia al riu a fi de retirar els ous en el moment en que la cosa es compliqui de forma irreversible. He aconseguit una incubadora amb humitat per si cal actuar.

No és pas garantia de res, però abans de perdre-ho tot val la pena intentar-ho.

En cas que plogui de forma continuada, els que pugueu dedicar unes hores (nit i tot) a muntar guàrdia amb podríeu trucar per organitzar-nos. Si al final no plou, millor per tots.

Si teniu alguna altra idea, oferiu-la.
670 34.31.51
Mulleu-vos amb Sterna (Si cal).

Jaume Ramot
Grup Natura Sterna

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Tranquil Jaume, els parts meteorològics de TV3 tenen un encert del 0,8%, encara que pel lleig que està el cel avui, és probable que encertin.
Recordes que el que dirigeix ​​ara l'agència meteorològica catalana és el germà del responsable de l'assalt, l'atac, del càstig als manifestants pacífics de la plaça Catalunya?
¿Farà els seus deures tan bé com el seu germà?

T.Do

Jaume dijo...

Amb refiu més del Minimolina que no pas del parte de TV3. Pero si es confirmen les prediccions cadrà estar a l,aguait.

Jaume dijo...

Pel que fa al desallotjament dels indignats, amb sembla que és un gra al cul que els hi ha sortit a convergencia, de tota mamera dubto que el Saura ho gestiones millor. Per mi que ara haurien d' anar recollint els trastos i crear una plataforma social per seguir lluitant des d'altres fronts. Ara que és faran públiques les comptes de totes les autonomies tindrem un desgabell que no els el podem ni imaginar. La societat civil s'ha de revelar i perdre la por a denunciar tot el mangoneig que hi ha a l'administració.
La acampada ha estat un bon punt de sortida pero ara caldra canalitzar tot aquest desengany.
Serem prou valents o seguirem mirant cap un altre banda?.

Jose (Castell d'Aro) dijo...

Jaume, he estat desconnectat i no sé com ha acabat el tema, ens ho pots explicar (el dels nius dels cames-llargues, no el dels indignats)
Gràcies