.

JRMora humor gráfico diario

27/4/11

Plans estratègics per Castell-Platja d'Aro i S'Agaró


Educació

Castell Platja d'Aro i S'Agaró no té cap problema cultural, com prova el fet que tots parlem de qualsevol tema amb total autoritat, encara que gairebé tots tinguem només mig mòdul de FP que no varem acabar perquè no anàvem a classe o ens van agafar fumant marihuana al bany. El problema de l'educació a Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, per tant, és que els joves treuen males notes. Bé, baixem el nivell d'exigència una mica més i tindrem una de les generacions acadèmicament més reeixides de la nostra història.

Mitjans de comunicació

A Castell-Platja d'Aro i S'Agaró tenim una sèrie de mitjans de comunicació molt seriosos i solvents, els blocs. Juas juas. Lamentablement, hi ha pocs, amb el divertits que resulten. No obstant això, el paper d'aquests mitjans de comunicació és fonamental per preservar el dret constitucional de tot ciutadà a no visitar-los i ser tan feliç.

Crisi de valors

La nostra joventut ja no creu en gairebé res. Això és incomprensible tenint en compte la seva magnífica formació i l'excel lent labor pedagògica dels nostres polítics i mitjans de comunicació locals. Hem d'aconseguir que els joves aportin valor a la nostra societat, per a això és fonamental que beguin dins dels bars, perquè al carrer fan molt soroll, es queixen els "perfectes" de Barcelona i així no hi ha qui dormi.

Economia

A Castell -Platja d'Aro i S'Agaró sabem fer el que sabem fer: cases per a segona residència. Fem, per tant, cases com si no hagués un demà. Fabriquem cases a tot arreu, centenars de milers de cases, milions de cases, i se les venem als de Barcelona. Altres països inverteixen en científics que, et posis com et posis, hauran de viure en algun lloc, no?

Religió

La religió és un poderós mecanisme de control social, ja que castiga els pecadors amb un infern etern. No en va molts dels pecats capitals coincideixen amb lleis laiques (excepte el de desitjar a la dona del veí, perquè, si fos il•legal, no quedaria ningú en llibertat). Una societat laica ens condueix cap a un futur on no hi ha por i, per tant, hi ha llibertat d'acció per atemptar, assassinar, violar, avortar i masturbar en públic. Potenciem, per tant, les religions (excepte la dels moros, que fa por).

Igualtat de gènere

Avui en dia, la dona té les mateixes oportunitats que l'home en tots els àmbits excepte en el laboral i en l'econòmic. No obstant això, s'està avançant molt en aquest camp. Ara, per exemple, és difícil que un empresari acomiadi a una dependenta per estar embarassada, avui la acomiada perquè va cometre un greu error just el mateix dia que va comunicar que estava embarassada.

Cultura

A Castell-Platja d'Aro i S'Agaró no tenim cultura perquè la gent que realment té un criteri intel.lectual no participa en la vida social del poble o està vetada en els diferents grups polítics perquè una vegada van discrepar o dir alguna cosa en contra d'ells o de la seva gestió. Òbviament, aquests mesquins mereixen tal ostracisme i molt més. Afortunadament, ens queden les barres de bar i les sempre refrescants opinions que prop d'elles, s'escolten, sobre qualsevol cosa.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Estimada Donya, vaig anar a Sant Marc i no la vaig veure. No serà veritat el que es comentava per la taula dels del CAF, que vostè era a Barcelona recollint la Creu de sant Jordi amb la gent del pessebre vivent, per intentar fer pressió per obtenir tant preuat premi per la seva tasca periodística i avantguardista?.
Per que no ens parla de l’escàndol de la rifa del Xai?. (Per que ha de saber que hi va haver conxorxa). O de la manca de presencia eclesiàstica (figura del Sant inclosa)?. Ja sap que tota aquella festa és una munió d’infidels que encara abracen ritus precristians?. (Diuen que els orígens de la festa son de cultes al sol i la terra).
Posis les piles que des de que ha obert la botigueta no s’assabenta de res. Si vol la Creu de Sant Jordi o un Pulitzer, s’ha guanyar les castanyes anant a festes de “glamour” com Sant Marc o al camió de TV3, que per cert.... que li ha semblat ?. Creu que hem aprofitat bé l’oportunitat...?
Un Hereu.

La Do dijo...

Hereu!!, company de penúries!!
Si, tens raó, aquest any no hem anat a la festa de Sant Marc
Servent de Déu per excel.lència. Obligat, per convicció, durant la Setmana Santa a reduir els abusius "expendios" de vi i licor en qualsevol tipus de reunió, m'he vist obligat a no assistir a la festa pagana de Sant Marc.
Si des del consistori s'hagués potenciat el consum d'aliments d'origen marí obligant als aborígens a abstenir-se de menjar carns vermelles, és probable que haguéssim participat en el aquelarre local, però no ha pogut ser. Les ordes esquerranes que governen a la vall, van planejar al seu dia una gran conjura que desafia els límits de la imaginació més desgavellada ..., l'ateisme a Castell-Platja d'Aro, i per aquí no paso.
Sobre l'assumpte de la creu del militar Romà he de dir-te que no vaig estar al Palau amb Mas. Varem rebentar una roda a l'autopista i com anàvem justos de temps es va fer tard, mala sort. Reparteixen força crucifixos, un altre any serà.
De l'escàndol de la rifa he sentit parlar i molt, però no tinc dades exactes dels que es van repartir el mamífer, el SIF ho està investigant.
I el de TV3 ... .., que bé, que graciós, que riure..., encara es ressent la meva robusta musculatura abdominal quan ho penso. Va ser un acudit fenomenal.

Amunt Hereus!!

Daniel Riera dijo...

Donya creo que los HPP deberian incorporar estas propuestas a su campaña electoral!!.Esto esta ganao!!!

Anónimo dijo...

¡¡¡DISIDENTE!!!, Esperemos que el politic bureau del partido las incorpore.
La intención es arrasar en el 2015.

¡¡SEVANANTERÁ LOROJO Y LOASULE!!

¡¡SHORISOS!!

FORZA HPP!!