.

JRMora humor gráfico diario

23/4/11

NO PLORIS MACO

Nois…., noies….., veins…., butiguers….., hostalers de Castell-Platja d’Aro i S’Agarò...

Lloret……..snif…….., Lloret…si, si…., ese pueblo turístico que está a sólo 25 km de Platja d’Aro……, snif......., ha recibido un 42 % más de turistas el primer trimestre de este año respecto a 2010.

Buaaaaaaaaaaaaa.

Allí se consolidan……., snif …….., como destino de turismo deportivo…., snif......, recibiendo más de 30.000 deportistas al año. Las buenas infraestructuras deportivas, de ALOJAMIENTO y la proximidad, a pie, entre las instalaciones, son los aspectos más valorados, según el consistorio.

Buaaaaaaaaaa, buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, aaaaaaaaaaaaaaaaaa, aaaaaaaaaaaaaaaa.

18 comentarios:

Anónimo dijo...

Una pregunta que no me queda clara:
¿ Es un 42% de mas o de menos ?

¿ O un 42% de lo tenido el año anterior ?

Si es de más: Hay que plagiarles a la voz de ya.

Si es de menos, esperemos a ver los datos de nuestra localidad y hagamos comparaciones, aunque siempre saldremos perdiendo........

Dña.Manolita dijo...

¡¡Hosti lector/a!!, fallo técnico.

Olvidé el adverbio "más".
Gracias por la observación.

Pd./ Las palabras de color ¿calabaza?, son siempre enlaces directos a .......

Rey Lotario dijo...

ya ves!!! que no surti un altre vegada el Giraut perque ens enfonsa definitivament!!

Quemoeshopamereceesto dijo...

Primer anónimo, esta vez no salimos perdiendo. Nuestro porcentaje es mucho más elevado que el de Lloret de Mar.
Del 1º de Enero hasta el 31 de marzo vinieron a Platja d'Aro 16 turistas, 6 más que el pasado año en esos tres meses. Por tanto un 60% más.

Campeooooones, campeoooones

Anónimo dijo...

Els botiguers a Platja d'Aro som com els pagesos arreu, sempre estem plorant i mai volem fer res per solucionar els problemes, paguem una miseria a l'assossiacio i ens pensem que l'ajuntament ho ha de fer tot, cagarelaaaaaaaaaa!!!! que els turistes no venen sols, s'han de anar a buscar!!!!!!! gundeu!!!!

Anónimo dijo...

Oh sento nois no ho entenc. Quants vegades habré sentit cada vegada ens semblem més a Lloret, turistes sense samarreta pels carrers, s'inflen a cerveses, panxuts, grollers, no gasten.... Vamos, el turista ideal!!!!
Tenen macrohotels que per 20€? Al dia tenen la pensió completa.
Realment volem aquista classe de turista????? Us agradaria tenir aquel "holligan" anglès de la descripció anterior?
Això no vol dir que no cregui que ens haguem de posar les piles però no volguem el que té Lloret.

Anónimo dijo...

La regidoria de turisme està per alguna cosa. Se suposa que ha de fomentar i desenvolupar el turisme al municipi. Si no és per això millor plegar.
Proposo la participació en aquest tema d'un conegut i alhora defenestrat, pels nostres polítics locals, professional de l'hostaleria local, el sr. Comas Matamala. És tan tan tan tan important la seva opinió, té tant pes específic més enllà de la nostra vall, que fins per tv3 és el personatge emblemàtic local per ser entrevistat en el programa de sobretaula Divendres que es farà en directe des de Platja d'Aro la setmana que ve, passant olímpicament del Durán, la Padilla, el Giraut, etc.
És incomparable el recorregut de Matamala amb qualsevol dels últims regidors de turisme que hem tingut a Platja d'Aro, incomparable. Agradi a la Padilla o no agradi.

Anónimo dijo...

Quina opinió tenen sobre això de Lloret de Mar els Hereus del Pla de Palol?

Anónimo dijo...

Turistes sense samarreta? aquí també n'hi ha i molts. Passeja't pel centre d'aquí a dos mesos.

S'inflen a cerveses? millor, els bars recapten.

Panchuts? molts fangas de 2ª residència també tenen panxa.

¿Grollers? els grups familiars, amb àvia i davantal inclòs, de la font de la pólvora, Badalona, el Carmel, Hospitalet, Sants que vénen a menjar pipes els diumenges i el mes d'agost a Platja d'Aro, de vegades també són grollers.

Volem aquesta classe de turista?

Senyors si us plau, peus a terra, no anem de sobrats que necessitem qualsevol classe de turista, ja no estem en els anys 70-80-90, ara no estem en condicions de poder triar. La qüestió és sobreviure. Pregunta-li al dels Vall, can Mir, Mar Franch, Baviera, El Cisne, Cal Padrí, el cau del Pernil, Caroll's i tants d'altres, si volen qualsevol classe de turista. Fins al restaurant xinès de la plaça del mil.lenari ha tancat per falta de clients i aquí encara hi ha somiadors somiant truites classistes.

Es calcula que només un 5% dels turistes que arriben a Lloret són problemàtics. Imagino que el mateix percentatge que a Platja d'Aro. El que passa és que hi ha tantíssims que aquest 5% són molts.
Això és el que passa

La Do

Anónimo dijo...

La Do,tiene razón.Ya es hora que nos demos cuenta de las necesidades que tenemos.
Hoy en dia la gente tiene una gran capacidad para moverse y los destinos se contratan en los ultimos dias.por lo tanto tenemos que programar todas las actividades que sean posibles,con tal de llamar la atencion a toda esa gente que sale de sus casas aunque diluvie,miremos estos dias se decia que lloveria y la gente se ha desplazado igualmente.
Otra cosa és,que destinos como los de Turismo Familiar,gay,deportivo,etc,etc tampoco lo hemos promocionado dejando que otros Ayuntamientos si lo han hecho.
Pero llorando no vemos lo que tenemos delante,hemos de dejar de llorar y ponernos a trabajar de forma constructiva y entre todos,pues de lo contrario acabaremos como los MIR,VALLS,y EL CHINO de los HPP,en Andorra vendiendo queso.

Jaume dijo...

El grup Sterna fa 8 anys que reclamem un maleit triptic per que la gent pugui fer la ruta de les fonts i no hi ha manera. El senderisme es un bon reclam per cert tipus de turisme.Caldria promocionar-ho quan anem a les fires turistiques.

Hereus del Pla de Palol. dijo...

Per no parlar del cami de ronda que esta impracticable a l'alçada de la Cala del Pi. Es una llastima.

Rey Lotario dijo...

Molt bé, molt bé, iniciem un brain storming platja d'arenc però al tanto no li esclati el cap d'algun convergent que fa temps que no l'utilitza!!!

Ara és hora de treballar tots, ens falten referents i sobretot calers, tots aquests botiguers que n´han fet a cabassos podrien ara revertir-ho en la marca platja d'aro. Acceptem aportacions també del sr. Comas.

S'està treballant desde fa poc més d'un any en l'area de turisme del ajutament, però cal més temps i diners.

Jo porto poc temps per aquí però no m'explico quin tipus de políticia de promoció turistica feia l'anterior ajuntament, tants anys com 18 i platja d'aro fot pena, l´haurien de penjar dels cullons del campanar de fanals d'amunt

Anónimo dijo...

Rey Lotario, no ve al cas però ara que comentes sobre campanars, pregunto per si algú sap. La campana de l'ermita de Fanals, on està?

La Do

Anónimo dijo...

Jo aniria amb compte. Lo de Lloret tampoc es el cami.

Anónimo dijo...

El campanar de Fanals no ha tingut mai el campanar acabat.

Anónimo dijo...

Senyors, la abundancia fa perdre la importancia, Platja d'Aro té una bona imatge de marca pel turisme de qualitat, algú li agradarà i altres no tant.
Platja d'Aro en un moment donat va optar pel turisme de segona residencia que no pas pel turisme de bed and brekfast.
Qué vinguin els turistes de Lloret no arreglaran res ni al Mir, ni Vall, ni Mar Franc, ni el cau del pernil ni els altres que ha anomenat la Do, o us penseu que a Lloret no han tancat locals???? Es veritat que hem de promocionar tot tipus de turisme, esportiu, gay, familiar, els de congrés... el que vulguis però sense massificar i amb una mica de classe.

Anónimo dijo...

A partir del 29 d'abril...us AROtitzareu!!! al loro!!