.

JRMora humor gráfico diario

19/4/11

CALENTITO CALENTITO


Según el registro electoral de zona se ha inscrito, justo antes de finalizar el plazo, una plataforma independiente integrada por personas de los tres núcleos que integran el municipio de Castell-Platja d'Aro-S'Agaró, de diferentes sectores económicos y sociales, que según manifiestan aspiran a ser una opción seria de gobierno.

Ahí tenéis el acta de constitución del nuevo Partido Político “Hereus del Pla de Palol” (HPP).

40 comentarios:

Anónimo dijo...

¡¡Merda!! Una altra tropa. Viure del conte aviat serà declarat bé d'interès nacional. Amb una mica de sort una regidoria i 2000 euros al mes. Ja els arreglaria jo a tots aquests ganduls.

Anónimo dijo...

ÉRAMOS POCOS Y PARIÓ LA ABUELA... BUENO, SE MURIÓ LA ABUELA Y SALIERON LOS "HEREUS"
POR CIERTO, DICEN QUE HEREU LO TIENE CRUDO.

Anónimo dijo...

Jo he sentit que hi ha el Xino que ha comprat Can Mir.Ara si que estem arreclats.

Anónimo dijo...

Doncs está molt bé que hi hagi variatat en els components de la llista.

Com mes raças i origens etnics millor, mes riquesa cultural!!!

Soms un poble obert i calen propostes noves sempre...

A mi m'han comentat algú mes que integra la llista, i pot ser perfectament la tercera vía.

Amunt hereus!!!!

Anónimo dijo...

Si es la llista que corria per el C.A.F el divendres, pot fer molt de mal. Son gent molt coneguda.

Anónimo dijo...

Si tinguessim un sistema de llistes obertes i la possibilitat de votar gent de diverses opcions, qui creieu que sortiria?

Anónimo dijo...

S'hauria acabat criar morralla. Aquesta és la clau per un sistema democratic de veritat.
A veure si aquests Hereus del Pla de Palol prenen la iniciativa i ens treuen de tanta mediocritat i corrupcio.

Colmenero dijo...

Anónimo de las llistas obertas.

Yo ahora mismo no sé a quien votaría, pero sé a quien no votaría.

No votaría a los enchufados e impuestos por los partidos.

No votaría a los que van al Ayto. con el único interés de hacerse con una nómina.

No votaría a los que va a arreglar lo suyo.

No votaría a los que son de allá para arreglarnos lo de aquí.

No votaría a ningún Talibán fuese de la ideología que fuese.

No votaría a los que no me conocen durante 47 meses y en el mes de Mayo resulta que, si miramos bien, casi somos de familia...

No votaría a los que eran tontos y pelaos, y después de un par de legislaturas se convierten en empresarios prósperos que todo lo que montan les funciona a las mil maravillas.

Anónimo dijo...

Ya tengo ganas de conocer a los que integran el grupo. ¿cuando lo sabremos?

Anónimo dijo...

Estamos todos convencidos que necesitamos un relevo generacional. Tanto en las personas como en las siglas de los partidos. Desde que nos dejó el Sr. Cargol hemos asistido a un primer relevo generacional con los Aniceto, Ramiro y Giraut´s. Ahora toca un segundo relevo generacional. Este relevo viene argumentado con una nuevas siglas. Y esta energía de futuro es la que nos vale. De manera que felicito a este grupo valiente de emprendedores ciudadanos para que tome las riendas con iniciativas que enfoquen el principal valor de nuestro municipio : EL TURISMO. Y desde este punto de partida todo el desarrollo económico de este pueblecito de la Costa Brava.
De las ideas extravagantes nacen grandes monopolios.
Si me permiten...lanzo una idea para conseguir uno de esos monopolios turísticos para que lo adopten los del HPP y que a buen seguro nuestro municipio será conocido en el mundo entero:
Declarar Platja d´Aro " patrimonio de los fumadores " permitiendo el deleite de fumar en cualquier lugar público sin restriccción alguna.Por supuesto, esta declaración habrá que defenderla en Estrasburgo.Pero para eso están las personas , las cuales depositamos nuestra confianza en estas elecciones.
Podéis contactar conmigo en este foro

Anónimo dijo...

Vols dir fumador ? Es pot anar contra una norma europea ? Si els del HPP l´adoptan aquest punt al seu programa jo els voto.N´estic fins el monyo de tanta imposició i restricció( Joan Bufill )

Anónimo dijo...

CON EL PUTICLUB DE CAN POUPLANA Y EL PATRIMONIO DE LOS FUMADORES, NOS FORRAMOS.

ME APUNTO PARA IR A ESTRASBURGO.

Pasen y vean dijo...

Veïns, que el nou HPP aixeca interès no es pot posar en dubte.
180 pàgines vistes a les 16:44.

La Do

Anónimo dijo...

Penso que es podria demanar La independencia de tres zones claus per el bon funcionament de la plataforma Hereus del Pla de Palol: Ciutat de Palol, Fanals d'Amunt i la Font del Ferro. Tres mites de la ideosincracia de Vall. Des de aquests indrets començat la reconquista del territori i tornar el poder a la gent del poble.
Endevant HPP. estic amb vosaltres.

Anónimo dijo...

Acaba de nacer un mito. Animo Hereus!!!

Garbí dijo...

Per fi bufa aire diferent. Qui seran aquets hereus??? Jo crec que haurien de proposar un referendum per l'Av. s'Agaró, que ens propossin dos o tres ideas com van fer a Barcelona per la diagonal.

Daniel Riera dijo...

peor que muchos que hay no lo pueden hacer!!

Edu dijo...

Garbi l'avinguda de S'Agaró ni tocar-la. Que quan ens tanquen el trànsit o munten les paradetes torrecollons dels quadres o d'embotits, els botiguers no fem un puto dur. Els invents a XINA TOWN, és a dir a l'avinguda de Palamós i que es fotin els mandarins.
Vale?
Una altra cosa HPP ..., el famós palau de congressos que els del PSC volen construir al port d'aro i els de CiU a la Masia Bas, que el construeixin al costat de Can Nitus, que semblem nens petits, sempre jugant i tocant els pebrots entre la butaca i la TV. Estan tots equivocats amb la idea de "tot al centre"; el que cal fer és esponjar (com va dir un dia l'ara líder del SI) el nucli urbà.
Otra...,(ya que estamos); com la història ens caracteritza pel malbaratament descontrolat, també podríem fitxar Guardiola per al Aro. I que ningú es preocupi per les peles, el deute ia la pagaran els nostres néts.

¡ARO! ¡ARO! ¡ARO!

Dña.Manolita dijo...

Ayer espectación importante por el HPP.
Resumen: 327 clics al Espacio de la Donya.

Thanks a tothom.

Força HPP!!!

Anónimo dijo...

Aupa, HPP! entre los descontentos y desencantados que hay en nuestro querido municipio, seguro que ganaís y así todos ganaremos, yo os doy mi voto!

Anónimo dijo...

Jai xaxe, un partido nuevo,... otros que quieren vivir del cuento y sin cansarse como los trabajadores "es un decir" del ayuntamiento, dia que vas, dia que siempre estan de tertulia, si fuera como antes, les dirian "disuelvanse por favor". Una pregunta a HPP, ustedes acabaran con los coches oficiales, los extras (comidas, amigas, colegas, vaya extras )los horarios solo de mañana y las brigadas ? ....

garbi dijo...

Ok, Edu l'Av. s'Agaró que no la toquin, però vigilem el xino que si està en el grup dels hereus igual fa un "chinastreet".
Algú ha sentit alguna cosa d'un hipòdrom en comptes de Auditori????

Anónimo dijo...

HPP........Futareu fora a la colònia d'arquitectes sense feina que tan fort ha arrelat en urbanisme o fareu el pamplines com han fet i fan els de PSC-IU-PP-CiU-ERC?
Respondre'm si us plau, el meu vot indecís depèn d'aquesta pregunta.

HEREUS DEL PLA DE PALOL dijo...

1er. Comunicat oficial del Hereus del Pla de Palol.
Aviat tindreu cares i noms a la nova plataforma política. Tindreu una grata sorpresa, doncs s’ha decidit per unanimitat que cap dels regidors que entrin a l’Ajuntament no cobraran honoraris. Els seus ingressos es guardaran en una guardiola i s’utilitzaran per fer una macro festa a la Platja al mes de Setembre. Serà la data més interessant per la gent del territori alliberat de la Vall de Palol. Serà per fí la festa Major per la nostra gent. Si sobra diners, comprarem el pla de Sant Marc, que en l’actualitat és privat i el dia que ho compri un Rus, haurem de fer l’arròs a la plaça de la sardana.
Amunt Hereus.

Anónimo dijo...

Posarem un contratista fals per que intenti sobornar a tot quisqui. Els que caiguin al parany:
A LA PUTA CALLE. El nom clau de l'investigador serà " El Bigotes".
Ja esta treballant.

Anónimo dijo...

Jo demano el que fa tants anys es va projectar i no es va dur a terme, la sol.lucio per els mesos d´hivern, la estacio d´esqui MASNOU-PLA D´ARO.

Hereus del Pla de Palol dijo...

Segon Comunicat oficial del Hereus del Pla de Palol.

PRESENTACIÓ

Un grup de veïns compromesos amb el futur de la Vall d'Aro, ha realitzat un procés de debat adoptant una sèrie de resolucions de caràcter estratègic per al desenvolupament d'un gran projecte hilarant a més de independentista. Una decisió on les referències bàsiques són, en primer lloc, l'impuls d'un procés democràtic, adoptant una posició clara i inequívoca d'actuació per vies exclusivament democràtiques; en segon lloc, la recerca d'aliances socials que permetin avançar cap a un canvi polític i social en el camí de la construcció democràtica a la nostra vall en el marc europeu, i, finalment, el compromís per contribuir a conformar un escenari de respecte a tots els drets individuals i col•lectius de la ciutadania de la Vall d'Aro.

Davant la nova fase política que s'obre a Castell-Platja d’Aro-S’Agaró, assumim la responsabilitat, amb els nostres veïns, amb la presentació d'un nou projecte organitzatiu que suposa una dràstica ruptura amb els models anteriors i formes de funcionament dels quals s'ha dotat aquest espai social i polític en el passat i, per tant amb els vincles de dependència que aquells donaven lloc.

ÀMBIT

L'àmbit d'actuació dels Hereus del Pla de Palol comprendrà els territoris de Fanals d’Aro, Platja d'Aro, S'Agaró i Castell d'Aro. Això sense perjudici dels possibles acords electorals que puguin assolir amb altres partits polítics de la Vall d'Aro, Els Països Catalans, l'Estat Espanyol o d'altres estats de la Unió Europea, per participar conjuntament en convocatòries electorals d'àmbit superior al dels quatre territoris.

Hereus del Pla de Palol es constitueix per contribuir a la formació política de la ciutadania d'acord amb les següent base ideològica:

LA INDEPENDÈNCIA

Perquè la independència és l'única manera d'assegurar el ple desenvolupament de la Vall d'Aro. Necessitem de tots els instruments al nostre abast per poder desenvolupar-nos en tots els àmbits sense cap límit. I això només és possible actualment per mitjà de la formació d'un estat. EL ESTAT DE LA VALL DE PALOL. Un estat que respongui a les necessitats de la seva ciutadania, establint des de la nostra sobirania relacions d'igualtat amb altres estats, pobles i nacions.

A CASTELL-PLATJA D’ARO-S’AGARÓ VOTA HPP A LES PRÒXIMES ELECCIONS MUNICIPALS

HOSTIA MANELA dijo...

se pueden saber los nombres de las ocho personas firmantes del acta de presentacion del H.P.P.?

Anónimo dijo...

Hereus, és veritat que hus han demanat una reunió amb els dos partits més rellevants?. NO HO FEU.
Podeu assolir la majoria, no pacteu amb costat fosc. La força està amb vosaltres.
FORÇA HEREUS.

Anónimo dijo...

Estimada Donya: Digan's qui sont els Hereus del Pla de Palol. No podem aguantar més aquesta angoixa.

Anónimo dijo...

Yo estoy en los Heleuls del Pla de Palol. Pelo no puedo decil más nombles.
El xino del Mil.

Anónimo dijo...

Mi malido esta mui nelvioso
Oy se a sacado los papeles pala sel legal.Esta tan contento que se a cambiado el nomble i ahola se llama Malianu Palol

La Xina que no xina

Anónimo dijo...

Ara prorroga. Uff..
Hereus a patir.

Hereus del Pla de Palol dijo...

Tercer Comunicat oficial del Hereus del Pla de Palol.

El desànim fa efecte al bar la Malaguenya, seu social del grup els Hereus del Pla de Palol.
No se sap encara el parador del xinès de Can Mir. Va ser enviat a la Bisbal, per la junta gestora del partit, perquè entrés en el registre electoral de zona l'acta de constitució del nou partit HPP. No ho ha fet, no sabem on és, no sabem que pensar, estem desconcertats.
La junta ha decidit enviar una comissió a Madrid, a veure si allà si podem legalitzar el nostre partit polític parlant directament amb Zapatero. Veurem si hi ha sort.
Els serveis secrets dels Mossos d'Esquadra treballen colze a colze amb la Interpol, per localitzar al xinès i els nostres diners. Diners que es va endur el subjecte per legalitzar el HPP, però no tenen indicis encara del parador del senyor Hu An Co, conegut a la zona com Juanico el de Can Mir.
Si ens assabentem d'alguna cosa, ho farem saber.
Junta gestora de HPP

Daniel Riera dijo...

parleu amb en ZP que us necessitem ja!!!HPP al poder

Anónimo dijo...

Hereus, el nostre somni s'ha esgarrat . El xino tenia que portar la documentacio a la junta electoral i fa tres dies que no dona senyal de vida. Tambe s'ha endut els 3.000 euros per la campanya. Tenim un emisari cami de Madrit per veure si ho podem arreglar amb en ZP.
Amunt Hereus.
PD. Xino del mil, ponte en contacto con los Hereus del Pla de Palol. No jodas macho.

Anónimo dijo...

Yo sel Juanico, toy en Andorra montando Wok. Yo no volvel al Pla de Palol. El Mil he vendido a plimo Uang. Plingaos.

Hereus del Pla de Palol dijo...

Estem fatal. El desencant amb el xinès Juanico que estem vivint els Hereus del Pla de Palol, no ens ha permès fer pública la nostra llista per a les properes eleccions municipals.
Maleïda sigui, tot són pegues, Zapatero no ha volgut deixar les seves vacances per rebre el nostre emissari, Artur Mas s'ha fet el sord, el defensor del poble ens diu que no està per tonteries, el José Manuel, el lavaperolas de la Terrassa que era el nostre candidat a l'alcaldia, s'ha enfadat amb la mestra que li ensenya català al Trivium perquè ha criticat el Reial Madrid i ara no vol anar a classe, amb el complicat que resulta anar ala Generalitat a demanar subvencions parlant en castellà.
En fi, ensopegades en el camí, amics, travetes envejoses, conspiració.

Bé, al gra ..., les persones que van declarar tenir la capacitat requerida en l'article 2 de la Llei orgànica 6/2002 del 27 de juny i que van signar en el revers de l'acta de constitució del HPP són les següents:

Sol Calderón Cando
Laura Riba Montesinos
Victòria Rocosa Canal
Montse Felez
Jesús Esteban García
Jaume Ramot García
Lluis Pujol Pijoan
Edu Eguiguren Poch

Resumint que es fa tard, tota aquella persona, animal o cosa del municipi que vulgui ser membre del Hereus del Pla de Palol, ha d'abandonar els seus perjudicis identitaris i fer-ho constar, amb nom i cognoms veritables, en comentaris de qualsevol post que es publiqui l'Espai de Donya Manolita.

A les eleccions del 2015 anirem a escombrar

Força Hereus, Amunt Hereus del Pla de Palol!!!!

Anónimo dijo...

Escolteu HPP, teniu previst obrir consulats a la resta del territori Catalá?
Jo m´apunto per Barcelona, penseu be, val la pena, amb el preu de la gasolina i del peatge us surt a compte, no cal cotxe oficial ni secretaria, ho fare altruistament,
resto a la espera de noticies.
Atentament
Jordi desde la Urbe

HPP dijo...

Benvolgut Jordi des de la urbe, assumpte solucionat. El consolat per a tu. Quan disposem de fons repetirem la jugada mestra de Carod, obrirem ambaixades inservibles per tot arreu per endollar germans i amics de la infància. Vés pensant a quines persones posaràs en nòmina. Recorda que la nostra independència del govern de Barcelona és innegociable, treballa aquest tema en qualsevol plataforma mediàtica. Imitarem l'estratègia dels nacionalistes de CiU i ERC. Quan ens enxampin en fora de joc o mangant, futem la culpa als de Madrid i santes pasqües.

Forza HPP