.

JRMora humor gráfico diario

21/2/11

Habilidad promocional

Ojeando prensa comarcal "Gironina" desde mi portátil; Diari de Girona, El Punt…, observo en primera página de estos dos diarios, un gift animado promocional del Carnaval de Platja d’Aro, muy majete, que capta la atención rápidamente.
La intención es buena, nos visitarán las collas de Sant Feliu, Sta.Cristina, alguna de Calonge, la clientela de la Selva, el Gironès, la Garrotxa, algunos jóvenes del Pla de l’Estany, de Osona, una familia del Pallars Jussà, unos amigos de la Noguera, una despedida de soltero del Ripollès y todos los que tienen en nuestro Outlet, una segunda residencia. En definitiva; los visitantes de todos los años. Bienvenidos sean.
Seguidamente, al pensar que, quizás este año, a alguien de la gestoría se le habría ocurrido llegar un poquito más allá y hacer la misma promoción de nuestro carnaval en comarcas vecinas no catalanas (se dice por ahí que hay vida en otros planetas), he buscado aquí y aquí y aquí y aquí y aquí y aquí y aquí y aquí y aquí y aquí..., por ver si encontraba el mismo gift promocional de nuestro carnaval y no he encontrado res de res. Decepción mayúscula, seguimos enrocados.

7 comentarios:

Josep M. dijo...

Buenas Donya,

Para tu información, decirte que este año se publicita el Carnaval en el Independent francés (con una tirada de 60.000 unidades) y en un suplemento de actividades de este mismo país. También en una revista de ámbito catalán. A todo esto, la mejor promoción desde la nueva página web turística.

Como puedes ver algo de las inercias anteriores está cambiando. A poc a poc.

Dña.Manolita dijo...

Hola jove,
Bona notícia la publicitat en l'Independent franchuti, bona notícia. No he sabut trobar-la en l'edició .com

Per interessar-se per la web turística d'un poble, cal saber primer, que existeix el poble, raó per la qual és indispensable penjar el nostre nom en qualsevol plataforma mediàtica. Més que millor si és fora del nostre àmbit català, necessitem visitants nous, diferents, altres influències.
Primer descobreixes, després t'interesses. La web, per si sola...

The Do

Anónimo dijo...

Eeeeeps,
Acabo de llegir que l'oposició de Platja d'Aro critica que el pressupost per al 2011 no és auster, fins i tot que l'estalvi s'aconsegueix en partides socials i no en personal o consum. Mmmmmmmm.
Que no és auster, puc coincidir, però que no s'aconsegueix en els capítols de personal o consum ..., discrepo. Crec que l'estalvi en un ajuntament passa inexorablement per una retallada exhaustiva en “TOT TOT TOT”, igual que a una economia domèstica en crisi (com va comentar en el seu moment la jefa, encara que dóna la impressió que li costi aplicar aquesta filosofia en la gestoria). Començant per una nova reducció(un 5% és poc)dels sous a regidors & seus grups polítics i seguint per la despesa corrent en "TOTES TOTES TOTES" les regidories, capítol de subvencions, telefonia, paper, consum elèctric (aire condicionat, calefacció i altres aparells elèctrics), reducció d'hores en l'enllumenat públic, comunicació, protocol, festes, extrema meticulositat amb les hores extres del personal, control "alemany" en tot tipus de sortides professionals.....
Crisi és crisi no?

The Do

Lluisao dijo...

Pos Pitu, hablando sobre la promoción de nuestro Outlet en la vecina Galia, se me ocurre que quizás, ahora que todo el mundo parace que quiere hacer cosas, deberíamos hacer paquetes promocionales durante las vacaciones hivernales escolares en Francia y Bélgica que podrían animar las tres o cuatro semanas que duran éstas (según el departamento van desde el 16 de febrero al 16 de marzo).
Se me ocurren actividades lúdico deportivas, como hipica golf, tenis, vela, senderismo, etc, de cuyas actividades tenemos monitores de todos los niveles, complementando estas actividades para los jóvenes con otras para los mayores que les puedan acompañar, como catas, campañas gastronómicas, etc.
No sé, pero hay que moverse...

Anónimo dijo...

Olá bonita este blogue está muito organizado.........bom trabalho :)
Gostei muito Continua deste modo !!

Anónimo dijo...

Hola doña;

tens raó quan dius que es pot retallar de TOT, TOT, TOT.... sí però de tot allò que s'en pugui prescindir, que no sigui necessari, però, com passa a les famílies, bé hem de continuar menjant, vestint, ens hem de formar, hem de comprar medicaments si no estem bé, i pagar els deutes, sobretot els dels bancs.
Doncs així estem a la casa gran: aquest any hem de pagar més de 3.500.000 euros de despeses financeres, de préstecs concertats fins al 2009, per fer inversions. Si aquestes inversions eren encertades o necessaries, vostés ho decidiran. Aquesta xifra representa quasi el 15% del pressupost ordinari, per tant que no ens acusin d'allò que no hem fet. En un any i mig que estem gestionat,déu ni dó la feina que s'està fent, però sempre n'hi haurà d'ulls que no la vulguin veure! Per cert, veig que l'oposició segueix erre que erre amb que hem contractat entre 9-11 persones, i no han rectificat un cop aclarit que són 2 a temps parcial i 2 a temps complert. Quina matraca! Aquesta informació està a la disposició de tothom que la vulgui contrastar.
Gràcies:

Dolors Padilla.

Anónimo dijo...

Hola Dolors,
Respecto la teva opinió sobre retallar només en tot allò que es pot prescindir, en el que no és necessari, però ..., segueixo entestat a defensar a ultrança l'austeritat en tots els racons de la gestoria.
Com diria el meu avi, "vénen mal dades". A l'excepcional crisi que arrosseguem, des de fa uns anys, hem d'afegir el recàrrec que s'acosta, o millor dit, que ja tenim a sobre. Recordo que el barril de petroli estava fa 10 dies a 93 $, ahir a 109, a aquesta hora 116 $ i segueix pujant. La revolució islamista i la inseguretat que genera, diuen els experts, és capaç de posar en poques setmanes, aquest barril a 150-180 $. Un bon administrador ha de prevenir tot.
Què passarà llavors quan el gasoil i la gasolina es posin a més de 2 euros el litre? Ja ho saps ..., més i més crisi, més impagats, més fallides, més aturats. Males dades alcaldessa, males dades.
“Viéndolas venir” i en defensa de la meva teoria "hayquerecortamá", et enllaçaré uns "talls"que està duent a terme el "superjefe" del partit socialista, el teu.
Per exemple, aquí retalla de nou el sou dels funcionaris per al 2011, aquí li dóna la liquidació a uns quants que sobren (diuen “los corros” veïnals que sobren en el nostre urbanisme?). Aquí retalla en educació, aquí els dóna un bon pal als joves que lluiten per aconseguir un habitatge, aquí retalla en sanitat, aquí tanca l'aixeta a empresaris, aquí veuràs que també reben les polítiques socials, turisme, la casa reial, autonomies, pensions, etc, etc.
Saps que tots aquests pressupostos eren intocables fa uns mesos per al nostre executiu, ara ja veus ..., obligats per Europa, FMI i les noves circumstàncies, el Zapatero ha donat forma a la retallada social més important dels segles XX-XXI. El discurs socialdemòcrata amb el qual ens venien la moto, s'ha desintegrat per les actuals referències.

Ojo, ojo, ojo, que la "pastaesdetoos".

Saludos
The Do