.

JRMora humor gráfico diario

13/5/10

Uno a ingresar y cuatro a gastar; milagrito será ahorrar.

Dicen por ahí los de ICV que el acémila y sus lelos son como la orquesta del titanic..., tocan el violín en cubierta mientras el barco se hunde.
El sujeto, obligado por el estirón de orejas que le han dado los países serios del eurogrupo, por fin ha puesto en funcionamiento las tijeras y en minutos nos ha cambiado totalmente el discurso; dice que estas medidas son ahora imprescindibles, exactamente lo contrario de lo que decía hace tres días. Bien, chaval…, lo llevas bien.
Avanzó que el Ejecutivo prevé que las comunidades autónomas y ayuntamientos realicen un ahorro adicional de su gasto de 1.200 millones de euros.
¡Ostras ostras! El Zapa le ha pasado a las alcaldías el testigo del ahorro.
Tajodidalacosa amigos.
Haré unas cuestiones, de buen rollo, a nuestra Sra. Dolors y de rebote, también al Sr. Ferrán, responsable de régimen interior y hacienda y que contesten si les apetece.

Sabiendo como sabemos que, gracias al excepcional trabajo de múltiples políticos locales, Castell-Platja d’Aro tiene una escalofriante deuda bancaria de 2.967 euros por persona y que el crecimiento anual de nuestro endeudamiento bancario es del 65%.

Pregunto:

¿Desmontareis alguna parte del nuevo y preocupante tinglado que denuncia el vecino David en su blog y que reproduzco con palabras textuales?
Segons el PSC el pressupost no pot aguantar la contractació d'un director de ràdio i uns locutors. Però sí que pot aguantar la creació d'una àrea de “Comunicacions i Relacions Institucionals”, la contractació de sis nous policies, un dinamitzador per turisme i un altre per la creació d'empreses. Totes aquestes noves contractacions costaran més de 500.000 euros (àrea de "Comunicacions i Relacions Institucionals a part). Un cop dit això, i tal com ja vaig manifestar, ens concentrarem en els costos de la nova àrea de "Comunicació i Relacions Institucionals". Està formada per la cap d’àrea (no ens oblidem que abans teníem un cap de premsa i ara tenim una àrea, i això implica que tota àrea tingui un/a cap), i per una estructura de suport formada per un periodista, un informàtic i una administrativa. Tot això l'hi suposarà a l'Ajuntament una despesa anual de més de 130.000 euros?

¿Los datos (ceros) que proporciona el Sr.Puig son correctos?

En caso que si lo sean ¿hemos perdido el norte?

17 comentarios:

Anónimo dijo...

Ara que per fi s'està parlant de retall en les despeses en totes les administracions, també les locals.
Se suprimirà el lloc del compte-rajoles del municipi de Castell-Platja d'Aro-S'Agaró? O almenys s'equipararà el sou a les seves aptituds i a la tasca que realitza. Per que ja de passada a més de comptar les rajoles no se li demana que les escombri?
I si finalment algú m'assegura que és necessari el càrrec, perquè no posen a l'algú preparat.

Anónimo dijo...

A quant està l'hora d'un compte rajolas?

Anónimo dijo...

¿ Tiene nombre y apellidos el "compte-rajoles" ?

Assumpció dijo...

I que més dóna com es digui? El que importa ara és gastar l'imprescindible i des de l'ajuntament haurien de donar exemple.

Anónimo dijo...

TENIM ELS MATEIXOS TREBALLADORS I SOBRETOT, SUBCONTRACTATS A URBANISME???SI ES AIXÍ ENS HEM BEGUT L'ENTENIMENT?.
EL COMPTE RAJOLES ES L'ASSESOR DEL YANOPONGOCOCACOLAS O EL JULIAN MUÑOZ DE LA COSTA BRAVA,VENIDO DE BADALONA CON GANAS DE PONER MORRO,I UTILITZAR LA POLÍTICA A LA VIEJA USANZA, PER GUANYAR CALES.

mercedes mila dijo...

El compterajoles es un señor que va ajudar al regidor d'urbanisme en la campanya electoral, i el regidor li va regalar un lloc a urbanisme, amb un bon sou. Es increïble, ja tens raò darrer anònim, es vergonyòs que existeixi gent així. En el pacte de govern amb la Padilla,i negociaciò amb ciu-erc, era un dels punts imprescindible. Espero que amb la crisis aquest tipus de pràctiques s'oblidi.

Anónimo dijo...

Sí, però no ens oblidem que el pacte amb la Padilla portava incorporat un augment de sou d'aquest senyor.

Anónimo dijo...

quanta demagogia donya...aixo que expliques que diu david puig en el seu bloc i que tu suscrius no us heu aturat a pensar que menys la cap darea que si que es de nova contractacio tota laltra gent ja hi era i se la pagava igual ara o amb en giraut i en puig al govern? senzillament se l'ha cambiat de departament PERO JA HI EREN PALLUSSOS!!

pixapins lliberal dijo...

Que ya no lee este blog la montilla? no veo que se defienda,entonces doy por bueno el desgobierno que existe.perdon quise decir Padilla.y a donde vas BAS. vas mal, flaco favor le haces tu alcaldesa,yo creia en ella pero su equipo no cumple,y ella todo lo que criticaba al anterior gobierno,lo está multiplicando por 3.no queria a angelcanito y le sube el sueldo, pedia trans parencia y está muy opaco todo,y en los plenos soberbia,callese,malas maneras de su fan de hurbanismo,groserias,
en fin.PLENOS DEL CORRAL DE LA PACHECA.con perdon dela pacheca.

Assumpció dijo...

Anònim de les 10,46
No interpretes bé la informació o tens molt mala llet.
Queda clar que la meva benvolguda Donya copia i engancha un escrit del blog de Esquerra, no veig per cap costat que subscrigui el que està escrit.
I després fa unes preguntes que a mi també m'agradaria que responguessin els polítics al•ludits.

On està el motiu perquè vostè cridi PALLUSUS als quals intervenim en aquesta tertúlia?

DEMAGOGO I MANIPULADOR VOSTÈ!
I FANTASMA

Anónimo dijo...

Assump..., mua.

La pallussu

Daniel Riera dijo...

Pues si urbanismo esta sobredimensionado , tanto antes de septiembre como actualmente eso esta claro no?

Agrupació Municipal PSC dijo...

Donya,

Per a les noves àrees de Promoció Econòmica i Comunicació en primer lloc s'ha fet un conveni amb el Consell Comarcal per l'assessorament de l'àrea de Promoció Econòmica amb la direcció tècnica i per l’assessorament d’emprenedors “espai empresa”. A més per s'ha contractat una cap d’àrea de comunicació perquè s'ha considerat que feia molta falta i que treballa conjuntament amb altres persones que ja eren contractades anteriorment. Tot plegat per 56461 euros anuals que milloraran la relació de l'ajuntament amb la ciutadania i els visitants ja sigui a nivell virtual, de premsa escrita i a nivell presencial amb l'ampliació de la planta baixa de l'ajuntament que dignificarà l'atenció al públic. El tema de la policia és una necessitat i una prioritat pel nou equip de govern coincidint amb el període estival.

Anónimo dijo...

Per no donar més voltes al tema, em remeto a documentació oficial.
Si aneu al següent enllaç al final del post hi ha un pdf, http://blocs.esquerra.cat/davidpuig/bloc/mes-informacio-sobre-el-pressupost-2.010. Si l'obriu i aneu a la plana 6 podreu veure que s'ha gastat el 2009 i que és preveu gastar el 2010. Tota aquesta documentació forma part del pressupost. Podreu veure que s'augmenta la despesa de personal en quasi 650.000 euros respecte l'any anterior. També la despesa corrent augmenta en més de 750.000 euros també respecte a l'any anterior. Per tant d'estalvi res de res.
Cal recordar que tant PSC com IC, van prometre en un Ple que destinarien el 50% dels seus ingressos polítics a polítiques socials al municipi. De moment no en sabem res.
David Puig

Martin Pescador dijo...

Que bien se explican , para justificar una area, la de comunicación.
Señores les felicito son los reyes de la demagogia.
Lo único que les importa es ganar las próximas elecciones y claro les queda poco tiempo para comunicar su gran obra de gobierno.
Un 10.
Esta area ya exitia con una persona responsable.

"Tot plegat per 56461 euros anuals que milloraran la relació de l'ajuntament amb la ciutadania i els visitants ja sigui a nivell virtual, de premsa escrita i a nivell presencial amb l'ampliació de la planta baixa de l'ajuntament que dignificarà l'atenció al públic."

Un regalo.

Anónimo dijo...

ha, I am going to experiment my thought, your post bring me some good ideas, it's truly amazing, thanks.

- Murk

Anónimo dijo...

indemaseady
[url=http://healthplusrx.com/blepharitis]blepharitis[/url]
Careestisse