.

JRMora humor gráfico diario

25/2/10

PUNTA PRIMA

En este lugar paradisíaco hoy destruido, aparcan sus barquitos una multitud de urbanitas de la gran ciudad del sur.
Ahora quedan pocos pinos en la zona…, pero no debemos preocuparnos por la ampliación del puerto, los yates también salen bien en las fotografías.

11 comentarios:

Anónimo dijo...

N'havia vist unes quantes d'aquestes. Una fotografia espectacular!!!. Ja m'agradaria tornar a tenir aquesta situació: paisatge, paisatge i paisatge.

Josep M.

Anónimo dijo...

Quin mentider, molt protegir de boquilla però el primer que fa l'equip de govern és impulsar l'ampliació del port i construir a Puig Pinell.

Anónimo dijo...

Ostras anònim, el que dius sobre impulsar l'ampliació del port i construir al Puig Pinell, és molt fort, sobretodo construir en aquelles pinedas.
És cert això últim? ? En què et bases per afirmar tal aberració?

La Dña.

Anónimo dijo...

Quins records!!!
Cuantes hores he pasat per aqui...
Mollanta-me amb la bici, "caçant" rates panades...
Buff que gran m'he fet, fa mes de 28 anys d'aquesta foto, no ha canviat res Oulet!!!

Anonim de les 11:23 explicat una mica amb aixó de l'impuls que no ens ho acabem de creura David

Anónimo dijo...

Riuet amb un braç del Ridaura, les dunes ja fixades pels pins, ....

Anónimo dijo...

Només calia anar a la conferència de l'alcaldessa de divendres al CAF. Ho va dir molt clar: ampliació del port i pisos a Pinell.

Martin Pescador dijo...

Joder, cada vez me dejan menos espacio, al final tendré que emigrar.
Yo que confiaba en las izquierdas, para conservar un espacio para vivir.
Veo que también se han vendido al capital.
Me voy al Caribe?
A no me voy a la reserva de "les formigues", como los indios.

Anónimo dijo...

La aberració de la doña es no asistí ahir a escoltá el cap d´la oposició, que en pels i senyals del tot creibles va demostrá que anem de mal en pitjor.
soc nou aqui doña manolita, pero soc client teu.

Anónimo dijo...

vaya tela con el último anonimo.estabas en tus sueños?has ingerido drogas?cuanto te pagan por hablar asi?

Anónimo dijo...

Hola anònim de les 17:11

No poso en dubte que va ser una aberració meva no assistir al guateque organitzat en el CAF per a escoltar al Sr. Giraut, cap de l'oposició. Tampoc vaig tenir el plaer d'assistir fa uns dies a la fiestuqui que es va organitzar en el mateix lloc amb Dña. Dolores Padilla de protagonista. Ni tindré el plaer d'escoltar dintre de pocs dies en aquest mateix lloc al diputat socialista Juli Fernández o al diputat de ICV Lluis Postigo o a Enric Millo diputat del PP..., je suis désolée, que diria un “mesié”.

A aquesta hora tinc cita prèvia amb el detectiu Monk i seguidament em tiro unas risas amb José Mota. Ho sento però no hi ha color... Solament vaig trair una vegada el meu arrelat costum, i va ser per a escoltar amb summe grat a l'ecologista NO POLÍTIC Jaume Ramot, per aquest sí va valer la pena desenganxar-me de la butaca.

Quant a l'últim, doncs em sembla collonut, espero que ho segueixis sent.
Una salutació neng!

La Dña.

Anónimo dijo...

Hola a todos/as,un pequeño apunte de la conferencia de la oposicion.Fue un cumulo de decepciones,tanto en el olanteamiento como en el desarrollo,provocados por el sentimiento de fracaso que da ver como no has sido capaz de mantener una alcaldia teniendo la mayoria.Por lo tanto mas de lo mismo y pocas aportaciones a la CAOTICA situacion economica por la que pasa el Municipio,provocada por una gestion nefasta y falta de posicionamiento futuro,solo un ejemplo:
como podemos pagar las sentencias que estan llegando de los Estanys,con la venta de la parcela ocupada por el PPS?,Si esta está ocupada por el PPS.
Con esta argumento podeis seguir pensando en el resto de soluciones que tenia la oposición.