.

JRMora humor gráfico diario

26/10/09

ESOS PEQUEÑOS DETALLES…

Hay un pasaje entre la calle Carena y la calle de L’Obaga donde no se puede jugar a fútbol. Dos señales instaladas en otros tiempos lo confirman.

De las 12 ó 14 casas adosadas que hay junto a ese par de vías, solo dos están habitadas los doce meses del año, y en las dos viven niños nuestros. Las restantes están vacías once meses y pertenecen a "invasores superiores" de la gran ciudad del sur.

Los niños son el material del mañana. Ese mañana será una época de artilugios digitales, computadoras microscópicas, vehículos voladores y robots. Harán falta miles de ingenieros, especialistas, técnicos espaciales, profesionales muy técnicos para desarrollar, fabricar y mantener todos esos inventos. Y nosotros, ¡vergüenza nos tendría que dar!, en lugar de preparar a nuestras criaturas para ese extraordinario futuro, permitimos que pierdan gran parte de su precioso tiempo en un juego infantil e inútil como es correr con amigos detrás de una pelota.

Bendición de Dios que el ayuntamiento vele y proteja el futuro de nuestros hijos.

9 comentarios:

Anónimo dijo...

Què pensa d'això la Pilar Ferrero regidora d'esports? està d'acord?

Anónimo dijo...

El què estarà cabrejat és el nou president del Aro. Amb aquests rètols pel poble se'n va a la merda la pedrera

Anónimo dijo...

Que té a veure el president de l'Aro i un cartell de Prohibit Jugar a Futbol????

Anónimo dijo...

Cony, dons que sense pedrera, no hi ha primer equip

Anónimo dijo...

O sigui que per culpa de quatre pixapins no alternem amb el Guardiola. Eh?
Vaparir!!

Anónimo dijo...

fotut centralisme

Anónimo dijo...

Este cartel lleva años. Desde que se instaló en la zona una familia de barna ( que por cierto ya no están) e hicieron la vida imposible a los vecinos.
Por cierto igual que cierta cabina de telèfonos de Castell d'Aro

Anónimo dijo...

De tota manera, els funcionaris que no van enviar a aquesta mala bestia de la capital ha fer punyetes també tenen la seva part de culpa.
S'agafa la instància i es perd, així de fàcil, i si repeteix es torna a agafar i es torna a perdre, i així fins que go home. Ves al seu ajuntament a queixar-te del soroll que fa l'ascensor, o les sirenes de la pasma i ambulàncies que a tota hora a Barna dale que te pego! Veuràs que bé et despatchan.

Anónimo dijo...

Soc de Camprodón, tinc família vivint a pagès,soc descendents de gent de la terra,els meus avis i el meu pare van ser masovers d'una masia durant tota una vida fins que la revolució industrial i la fam els va fer treballar als telers de les colònies tèxtils.
A Lles de Cerdanya tinc uns bons amics que han tingut de recollir les tifarades de vaques tots els divendres al matí per una ordre de l’ajuntament, que no deixava que hi hagués cap tipus d'excrement als carrers(m'agradaria veure que passaria a Barcelona i d'altres poblacions urbanes amb les merdes de gos),també el cap de setmana el bonic campanar de la població no toca quarts ni mitges hores.Ells ho han acceptat resignats per la riquesa que això els comporta,però ara passa de mida,els pagesos hauran d'aplicar les mateixes normatives que a ciutat i posar les seves gallines,porcs i vedells a 2 km de la població,on molts llocs aixó no es posible ni asumible.
Potser caldrà esmolar un altre cop l'eina,per si arriba un altre juny.
Endavant gironins sou el fruit de la terra vivent.No us deixeu trepitjar.
Una abraçada.