.

JRMora humor gráfico diario

25/10/09

Cicle de conferències del CAF

El passat divendres 16 d'octubre es va encetar aquesta programació, amb la presentació de la biografia de l'il.lusionista Xevi, escrita pel periodista i escriptor Josep Valls, amb la presència de l'alcaldessa, Dolors Padilla que, juntament amb el president del CAF, Josep Dalmau, van encetar oficialment la temporada cultural.
Josep Valls va fer una amena, de vegades divertida, exposició sobre la trama de la biografia de Xevi de la que ressaltar l'esforç de síntesi realitzat, donada la intensitat del personatge, la gran quantitat de documentació disponible i la limitació d'espai del llibre. El biografiat, Xevi, va intervenir relatant la seva llarguíssima i estreta vinculació professional amb Platja d'Aro, des de les seves innumerables actuacions per gairebé tots els locals de la vila, fins a l'organització de les Trobades Màgiques a la Costa Brava; i com no, va culminar l'acte delectant els assistents amb la màgia farcida de bon humor que practica i que ha tot el món. El llibre és el primer de la col.lecció "Singulars i plurals" que publica l'editorial gironina CCG i la Fundació Valvi.

Enguany, l'entitat ha fet un cop de timó en la seva habitual activitat i s'ha centrat en una extensa programació que té com a protagonista la seva seu social, un edifici de dues plantes situat al cor de Platja d'Aro, la primera de les quals està dedicada a l'activitat social diaria -punt de trobada dels socis- i la segona allotja un petit auditori que l'entitat ha remodelat mínimament per tal d'adequar-lo a la intensa activitat que acollirà en els propers mesos.
El Centre l'Avenir Fanalenc ha programat una sèries d'ac tes que sota el tíítol de "Els divendres del CAF" desenvoluparà mensualment i que consta d'un cicle de conferències de temàtica local, un altre cicle de conferències de temàtica política i un tercer de concerts i espectacles de petit format, que se celebraran fins al mes de juny; a més convocarà un concurs social de fotografia, un concurs de rodolins de carnaval, a part d'organitzar les festes de Dijous Gras i l'Aplec de Sant Marc.

CAF difusió

"POLÍTIQUES EN TEMPS DE CRISI"
Cicle de conferències de temàtica local

Hora: 20,30 h. Local del CAF (Avda. Cavall Bernat, 47-Platja d'Aro)

13.11.09 Conferència a càrrec de Francesc Homs (Convergència i Unió), diputat al Parlament de Catalunya.
11.12.09 Conferència a càrrec d'Enric Aloy, d'Esquerra Republicana de Catalunya (Secretari General del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat i Secretari de Comerç i Turisme del departament.
15.01.10 "Balanç de 100 dies de govern", a càrrec de l'alcaldessa, Dolors Padilla.
19.02.10 "Balanç de 100 dies de govern: la visió de l'oposició", a càrrec de Joan Giraut (CiU).
12.03.10 Conferència a càrrec de Juli Fernandez, diputat al Congrès per Girona del Partit dels Socialistes de Catalunya.
9.04.10 Conferència a càrrec de Lluis Postigo, diputat al Parlament de Catalunya per Girona d'Iniciativa per Catalunya-Verds.
7.05.10 Conferència a càrrec d'Enric Millo, diputat al Parlament de Catalunya per Girona del Partit Popular de Catalunya.

Properament detallarem el EN CLAU DE FESTA "Cicle de concerts i espectacles de petit format"
(dos monòlegs, dues obres de teatre professional i dos concerts de música clàssica i jazz)

Gràcies

Pere Barreda
CAF vicepresident

7 comentarios:

mercedes mila dijo...

Me parece muy mala idea politizarlo todo, no estamos hartos de políticos? no pienso ir a ninguna conferencia de personas que no me aportan nada nuevo, y solo tienen un denominador común, hacer que todo gire alrededor de la política, que es de lo que viven. Las conferencias las tienen que hacer gente con cierta valia en alguna experiencia o conocimiento, analizen los conferenciantes un poco y verán!!!

Anónimo dijo...

¿Y HUMOR?, NO VEO HUMOR EN UN SOLO VIERNES ¿PORQUE?

Anónimo dijo...

merceditas si no t'interessa no hi vagis, ningu hi esta obligat. A mi si que m'interessa i hi anire. No pot ploure mai a gust de ningu noia...

Anónimo dijo...

barreda, em coincideix a l'agenda la conferència d'en cecilio i la de 100 dies de govern. Es un error o ho feu en dues sales diferents o com va? es que es a la mateixa hora pràcticament...gràcies

Anónimo dijo...

Es cert Anonim, hi ha un error en les dades de la conferència de Cecílio Blanco, programat en principi pel dia 15 de gener; es farà el divendres següent, dia 22 de gener.
PBM

Jaume dijo...

Vinc del debat sobre la reserva marina, i mentre escoltava, el cap m’ha marxat cap als dies que vaig passar collint ocells plens de fuel a les costes de Galícia. Us asseguro que veure un dofí saltant entre taques de petroli et fa ser molt sensible a l’hora de tractar aquests temes. M’amoïna en el fons l’egoisme d’aquells que s’omplen la boca d’una estimació per el mar, que en son coneixedors , que en gaudeixen pescant i passant l’estona i no son capaços de fer el mínim sacrifici ,per que aquests mar que emmalalteix any rere any, torni ha ser el que voldríem.
Em entrat en una època de progrés malaltís que ens està empobrint com ha civilització. El “momo” de consum no ens deixa veure ni les coses que ens son beneficioses. Estic fastiguejat de veure com el nostre poble creix sense ordre ni concert, empès per la falsa promesa d’una millor qualitat de vida. Una promesa que ens esta fent esclaus del monstre que hem creat. Mireu, que ha passat, la majoria dels fills d’aquests poble s’han vist obligats ha marxar fora, i els que ens hem quedat, lluitem per subsistir o hem estat absorbits per grans marques o franquícies.
Créixer no sempre és senyal de millor qualitat de vida.
Per tant, per una puta vegada, preservem el mar que ens ha fet ser com som, un mar que ens demana ajuda i deixem als nostres fills un llegat del que no s’hagin d’avergonyir del que podríem haver fet i no varem fer.

Jaume Ramot.

Edu dijo...

Jaume, et passo una definició de l'enciclopèdia que és "menester" recordar a tots i cadascun dels regidors del nostre municipi.

"Intel•ligència és la capacitat d'entendre, assimilar, elaborar informació i utilitzar-la adequadament. És la capacitat de processar informació i està íntimament lligada a altres funcions mentals com la percepció, o capacitat de rebre aquesta informació, i la memòria, o capacitat d'emmagatzemar-la.
La paraula intel•ligència és d'origen llatí, “intelligentia”, que prové de “inteligere”, terme compost de "intus" "entre" i "legere" "escollir", pel que, etimològicament, intel•ligent és qui sap escollir.

La intel•ligència permet triar les millors opcions per a resoldre una qüestió.
La paraula intel•ligència va ser introduïda per Ciceró per a significar el concepte de capacitat intel•lectual. El seu espectre semàntic és molt ampli, reflectint la idea clàssica segons la qual, per la intel•ligència l'home és, en certa manera, totes les coses.
Definir què és la intel•ligència és sempre objecte de polèmica; les definicions d'intel•ligència poden classificar-se en diversos grups:
Les psicològiques, mostrant la intel•ligència com la capacitat cognitiva, d'aprenentatge, i relació; les biològiques, que consideren la capacitat d'adaptació a noves situacions; les operatives, etc.
A més, el concepte d'intel•ligència artificial va generar parlar de sistemes, i perquè es pugui aplicar l'adjectiu intel•ligent a un sistema, aquest ha de posseir diverses característiques, tals com la capacitat de raonar, planejar, resoldre problemes, pensar de manera abstracta, comprendre idees i llenguatges, i aprendre".

Por si sirve de algo...