.

JRMora humor gráfico diario

1/5/12

DISTENSIONS A PLATJA D'ARO..., CAP. NOMÉS FORASTERS QUE TOQUEN ALLÒ QUE NO SONA

Sovint, quan pensem que tenim un problema gros, o una mancança, si aquest ve derivat d’una administració...,  pel cap ens pot passar la poca recorreguda idea de buscar aquell parent, o amic que treballa o fa el cafè cada dia amb el responsable que, segur, ens arreglarà el mal de cap que tant ens neguiteja, o be ens donarà sortida a la nostres necessitats.

Més sovint encara, gràcies a Déu, si finalment hem gosat d’empipar a l’amic del cunyat que es el responsable de l’administració que no ens dona la satisfacció que volíem sobre el tema que tant ens preocupa, més que res per que ell no porta directament aquest assumpte,o , per sort per ell, això ho controlen des de Madrid (coses de l’Estat de les Autonomies).

El pas següent, es esbombar la injustícia que estem patint, a tots els diaris, i ja veuràs si reaccionen els polítics de torn. Aquesta estratègia mai falla. Als polítics els fa més por el que diu la premsa, que a un indignat en Felip Puig..., el de "la garrota catalana".

Es així, com el Sr. de Palol, en Miquelet..., l’escriptor reconegut i columnista del Punt Diari; com diuen els savis castellans, – també hi ha savis a Catalunya, a més de fatxes vultúrids –, "ni corto ni perezoso" utilitza la tribuna a pàgina central i a tot color que li ofereix el diari que paguem entre tots (sense la publicitat institucional ni les subvencions a fons perdut de la Generalitat, aquest diari tindria els dies comptats, més ben dit, els minuts comptats...), per denunciar el problema que tant li angoixa a ell i a la seva veïna no identificada públicament, ja que el afable columnista tem que no li faci gràcia.

Però abans, no ens hem molestat ni cinc minuts a investigar qui en te les competències per resoldre aquests problemes que no els deixan descansar tranquils.
Sembla que ni tant sols es llegeix el Diari que el te contractat, on lamentablement també es noticia el nostre camí de ronda que tenim tancat per falta de manteniment de les administracions supramunicipals. També, la seguretat i l’ordre son competència d’altres administracions. Malgrat tot, tenim una policia local amb uns excel•lents recursos humans (el nostre cap ha estat recentment guardonat per la Generalitat) i els equips tècnics renovats, tot i les retallades.

I amb tot i això, el nostre municipi, amb l’esforç de tots els contribuents, procura resoldre aquestes i moltes d’altres mancances.

Nosaltres, els Hereus del Pla de Palol, hòstia quina casualitat!!!, fins ara no m'havia adonat de la coincidència!!! Perdó, ara torno...

Com deia, nosaltres els Hereus del Pla de Palol ens hem posicionat sempre a favor de la independència de les nostres contrades per gestionar, d’una forma optimitzada, tant els nostres recursos naturals com econòmics. Aquí si que la balança fiscal està absolutament descompensada, i, a més a més els immigrants, és a dir els que vénen de fora, ens diuen com volen les coses que hem de pagar nosaltres. Cago en l'olla!!!

Algú pot pensar que és una defensa a l’alcalde..., tranquil Sr.Miquelet, aquest home crec que està acostumat a defensar-se solet. En tot cas, la defensa és pel nostre municipi en el que hi treballant amb molta dedicació i esforç, rigor i  il•lusió molta gent (i no em refereixo tant sols als polítics, de fet ara no pensava en ells), per tal de que cada dia sigui una mica millor per que la gent com vostè ens escolliu per passar-hi les vacances.

I si el que es vol  és criticar, com és el cas, utilitzant un mitjà com El Punt per denunciar uns fets que, en part, només en part pot ser que siguin certs, pensi vostè, bon home, que la divulgació de les seves línies poden perjudicar seriosament la imatge d'una comunitat, que com totes, ho està passant bastant malament per la maleïda crisi.

De totes maneres Sr. Miquelet de Palol, espero que ni aquestes quatre ratlles, ni els quatre brètols de torn, ni per on ens passem "el clàssic d'en Palol sobre les boies de Platja d'Aro”; el molestin més del que sigui tolerable, i per molts anys ens continuï obsequiant amb la seva presència. Que la bellesa del nostre entorn sigui font d’inspiració per a les seves obres, que amb absoluta franquesa, admirem.

P.D. No sé si en la seva pròxima columna de "OPINIÓ" podria nomenar unes obres que hi ha prop de casa que, amb el vent que fa últimament, aixequen una polseguera que em deixan el porxo i la piscina plens de merda. Això si, merda autòctona, merda nostra.....

Hereus del Pla de Palol

10 comentarios:

Un dels HPP dijo...

Però què s'ha cregut aquest camperol cregut.
Torna a casa graciós

Anónimo dijo...

En Miquel de Palol ens obsequia sovint amb escrits que recullen queixes respecte les coses que no li agraden de Platja d'Aro. d'aquestes inconveniències puntuals la seva retòrica en fa categoria. Sembla mentida que sigui tan burro de tornar, any rere any, a un lloc en el qual s'emprenya tant. Si hi ve perquè hi troba alguna virtut, sembla mentida que no en parli gairebé mai. Sembla que busqui esbombar inconvenients per tal que deixin de venir visitant i gaudir, ell solet, de les coses que el fan tornar. Ell sap que parlar de coses que agraden o que funcionen no fa per un periodista del seu prestigi. Ell s'ha de dedicar a fer-se l'indignat, això si que és digne d'una pluma com la seva. Bon vent!

Reportero Triboete dijo...

Segur que el Sr. Es un gran escriptor i poeta, També una mica superb. No nomes ho dic per la rancunia que desprèn al seu escrit pel fet de no haver fet cas al les seves propostes el nostre alcaldie, sinó de la manera que calificaca als propietaris dels vaixells,, per exemple.

De totes maneres li voldria donar les gràcies per la seva preocupació pel nostre ecosistema, però gràcies a Déu , el Grup Stierna ja s'ocupa del tema, i sense buscar protagonisme .

Adéu Miquel, sigues faliç, vina cap aqu i disfruta com fan els milers i milers de turistes que ens venen a veurà cada any.

Anónimo dijo...

ayer cuando lei el articulo pense ,mira este se cree que xq tiene una casa en medio de platja d'aro todo le molesta ,pues es el momento de vender la casa y irte a castell d'aro que asi estaras mas trankilo y dejanos q la gente de platja d'aro sigamos con el turismo y ojala vuelva a tener el publo las 10 dicotecas de antaño y las fiestas de antaño ,que no olvidemos fue lo q hizo grande platja d'aro ,creo q gente como tu no hace falta en este pueblo
atentamente
un ciutada emprenyat

fistro intelectualmente moderado dijo...

No puido No puidor leer a ese fistro que tiene menos credibilidad que Grijande Morla!!!

Lo que le pasa a Miguelito es que hace menos guarreridar españolas que el perrro de Tintin, Pecadorr

cuidadin no te metas con los hereus que le digo a su majestarr que te pareces a un elefante fisicamente sedadorr

Miguelinn!!! me cago en todas tus muelas!!!

Bendicioner y buenar noche hereu

T.D. dijo...

Que critiquem nosaltres, com col · lectiu indígena o nacional de la Vall de Palol; al nostre alcalde, als nostres polítics, a la nostra brigada, a les nostres costums, a la nostra manera de fer les coses, en definitiva a la nostra idiosincràsia particular ..., val, d'acord , ens semblarà millor o pitjor però pertanyem tots al mateix grup social, al mateix grup humà, ens hem de suportar perquè en tota família hi ha una ovella de diferent color. Peeeeeero que aparegui un xixarelo de l'interior i ens vacil·li amb paparruchas d'oncle pedant mentre es mira al mirall ...................DONCS NO.

Hereus de Palol a dalt, fem pinya!!!

President honorific dels Hereus del pla de Palol dijo...

Crec que algú de l'equip de Govern, o com diu el poeta alliçonador, staff del Sr. Giraut hauría de contestar-lo, doncs els tracte de poc menys d'ignorants, quan posa en dubte que llegeixen els diaris.

També proposaria a la renovada junta del Port d'Aro, tots ells uns fatus milhomes i pets bufats, segons l'autor, que el Sr. de Palol fos escullit "Català universal", si es que encara fan aquesta gala.

Suposo que el fet de ser poeta i escriptor, i, sobre tot, portar una "de" davant del seu cognom, el situa a una esfera superior a tots nosaltres, habitants del Pla de Palol, però a dignitat, aquest paio no ens arriba ni a la sola de les sabates.

Jo, de moment he tirat al contenidor de reciclatge de paper l'exemplar de "eljardí dels set crupuscles" que corria per casa.

Allà i fará mes servei que a la meva biblioteca.

El secretari dels HPP dijo...

Molt ben fet i molt ben dit president!!!

Si és que no ens mereixem un president com el que tenim.

Inspector Gadget de Palol dijo...

Hereus... us puc confirmar que aquest paio no te padró al nostre estimat outlet

A les barricades! Si cal al Tordera!

Gadget

Anónimo dijo...

Atencion¡¡¡¡ se acerca la noche de los despechados. traiciones y cuchilladas por la espalda