.

JRMora humor gráfico diario

11/3/12

Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z


Enxampo al vol un article de Costa Brava Digital, el títol sedueix immediatament la meva atenció…, "El turisme a Castell-Platja d'Aro ha crescut en temps de crisi "..., Hosti!!! no ho sabia, què és el que m'he perdut?

Segueixo llegint…, "la indústria turística platjarenca està entre els 10 destins vacacionals de l’estat que més han augmentat la seva rendibilitat"…, mare meva, això és fabulós. M'he perdut alguna cosa gran, segur!!

Continuo…,"entre 2008 i 2011 la rendibiltiat hotelera de Platja d'Aro ha crescut un 29,4% respecte al 2010". Santa María de Fenals!! Alguna cosa gran és poc…, diria…, diria…, que alguna cosa immensa, sobrenatural.

Absorvit pel recital de tan bones notícies, reprenc la lectura…, "Exceltur destaca que les illes Balears, igual que Castell-Platja d'Aro, són zones turístiques que han sabut renovar la seva oferta, amb construccions hoteleres recents i amb dissenys acurats, un fet que els ha afavorit en època de crisi"..., aaaaaah collons, ara ho entenc…, estic dormit encara.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Y....Y MIS HUEVOS SON UNA MÁQUINA DE ESCRIBIR.....¡EL QUE HA ESCRITO ESO NO TIENE NI PUTA IDEA DE LO QUE HABLA!

Anónimo dijo...

Se puede saber quien es el autor del articulo?.Sea quie sea mejor que siga zzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Anónimo dijo...

No seamos malos, lo que debe haber pasado es que el Baròmetre de Rendibilitat i Llocs de Treball d'Exceltur lo han comprado en el chino, y ¡¡claro!! así nos va el asunto...

T.D.