.

JRMora humor gráfico diario

26/2/12

DEFINITIVAMENTE, PEP BAILARÁ CON LA MÁS FEA


La junta que nos gobierna ha dado el visto bueno al proyecto de ejecución de la reurbanización del Mas Nou. Una broma, perdón, una obra que se saldará, como mínimo, con 35 millones de eurazos, que acabarán siendo 40 y que pagarán alegremente los seiscientos propietarios de las parcelas de la urbanización.

La fiestuqui de los 35 millones se inició el 2006, a raíz de una sentencia del Tribunal Superior de Justicia de Cataluña que condenó a nuestro consistorio a poner en marcha la urbanización de los servicios básicos de ese sector, sin especificar quién debía pagar los trabajos. Detalle insignificante, éste del pago, que Pep ha aclarado concretando que se solucionará a través de cuotas urbanísticas, o sea, que el 100% del "Mas Nou Party" lo finiquitarán los alegres propietarios de las 600 parcelas. Así, al vuelo, 40 millones de euros entre 600 desafortunados, tocan a 66.666,66 euros/parcela más o menos. Mal número, maléfico número el seis, en la Biblia se cita el número 666 como el número de la Bestia, relacionado habitualmente con Satanás o con el Anticristo, imaginar la maldición añadida que significan cuatro seis más al precio a pagar. Aunque esa cifra no es segura porque no se ha procedido a la reparcelación económica, es decir, la cantidad que ha de pagar cada propietario. Peeeero por ahí anda el desconsuelo.
En relación al proyecto "Mas Nou Party", nuestro edil de urbanismo ofrecerá más detalles la próxima semana.
Sigan ustedes al loro.

Actualización.
Hacer clic sobre las  imágenes para observar mejor .



12 comentarios:

Anónimo dijo...

Una molt bona notícia. Esperem que la cosa avanci el més ràpid possible i abans de 2 anys puguin començar les obres d'urbanització. Aquesta obra generarà molts llocs de treball i és el camí que han de seguir totes les urbanitzacions pendents d'urbanitzar ( Mont d'Aro, Los Pinos, Mirador....).

David Puig

Anónimo dijo...

Uy uy uy, vas molt de pressa David. Se suposa que serà un procés de contractació transparent, net, legal. Primer l'ajuntament ha d'anunciar públicament totes les seves licitacions. O almenys així hauria de ser. Després apareixeran les ofertes de les empreses, després caldrà decidir per una o una altra, etc.etc.
Això porta temps, molt temps.

Anónimo dijo...

Per això he posat un termini de dos anys. Si la cosa s'allarga a tres, doncs mira tampoc passarà res. El més important és que totes les urbanitzacions tinguin tots els serveis i en perfecte estat de funcionament.

David Puig

Jaume dijo...

Pot ser ara, deixaran de contaminar l'aigua de les fonts. Que amb tanta fosa septica sense control ho tenen tot enmerdat.

Estel dijo...

Hola nois. David i anònim, vaig preguntar i sembla que la intenció és que comenci, si és possible, abans de 2 anys. Jaume, també sembla que el tema del clavegueram quedarà ben resolt i que costarà menys diners de l'inicialment previst perquè s'aprofitaran rases d'altres conduccions. També s'ha aconseguit rebaixar en la partida de voreres. I Donya, ja tens raó, ja... pot ser tot plegat endiablat si hi ha gaire morositat, podem quedar molt empantanegats...

Anónimo dijo...

Top World Names Appear Nude In Public And For Public. [url=http://wixade.com/entertainment/51989/celebrity-stolen-movies.html]wixade.com/entertainment[/url]

Anónimo dijo...

Si la famosa " burbuja imobiliaria" ens ha portat a la crisi de veritat creieu que feina per dos anys reactivara alguna cosa? ja crec que no!!!!!
No seria millor treballar per un biber d'empresas la gent jove del municipi marxa fora a treballar perque no hi ha feina.
Algu a pensat el perque?

Anónimo dijo...

Recordeu que molts xalets de rusos, han portat una tropa de treballadors que dormen a la mateixa obra o apartament llogat i es fan tota la casa, jardi inclos. Aquests nomes donaran feina als constructors grans de sempre per fer carrers i voreres, oblideuvos de que donaran feina al poble. Despres agafaran algun rus per fer de masover i apa, alguns del poble contents, quatre.....

Anónimo dijo...

No siguis tan negatiu anònim de les 13:57 hores. No oblidis que tots aquesta russos consumeixen als negocis de Castell-Platja d'Aro, molts d'ells tenen masovers de Castell-Platja d'Aro i moltes petites obres de manteniment les fan empreses de Castell-Platja d'Aro. No oblidem que l'Ajuntament els hi cobra uns IBI's bestials que serveixen per pagar al personal de l'Ajuntament ( molts d'ells de Castell-Platja d'Aro) i oferir serveis als que vivim tot l'any aquí. Pel que fa a la gran empresa que farà l'obra d'urbanització segurament tindrà en nòmina també a gent del poble. Per tant crec que no hem de ser negatius amb la segona residència, si no tot el contrari.

David Puig

Mercedes Milà dijo...

David, vols dir que et compraran gaire menta aquesta gent??, ara a Platja d'Aro existeixen lampistes, jardiners, paletes....rusos, i per experiencia et puc dir que aquesta gent demana els seus serveis, per cert a preus a la meitat que nosaltres. La roba la compren a la botiga rusa del dau, la copa la prenen al minigolf, i ara la fruita, i la menta!!! a la botiga natural nova, també de rusos

Anónimo dijo...

UNA PREGUNTA,QUE TIPO DE URBANIZACION SE ENCONTRARA EL AYUNTAMIENTO CUANDO LA RECEPCIONE,SI EN UN PRIMCIPIO EL PROYECTO ERA DE 50 MILLONES Y AHORA ES DE 35 MILLONES?.
COMO SERA LA CALIDAD DE LA URBANIZACION CON ESTA MERMA?.
HEMOS DE PENSAR QUE UNA VEZ RECEPCIONADA,EL MANTENIMIENTO SERA MUNICIPAL,Y TENER SEGURO QUE SE EXIGIRA AL MAXIMO,TANTO COMO HAN HECHO CON LA URBANIZACION.
Y POR ULTIMO HEMOS DE RECORDAR,QUE TODO PROVIENE DE UNA SENTENCIA PROVOCADA POR LA DENUNCIA DEL MAS NOU CONTRA EL AYUNTAMIENTO.
VEREMOS LOS RECORTES DONDE SE APLICAN.

Anónimo dijo...

Recortes????? aaaaaaaaaaajajajaja recortes