.

JRMora humor gráfico diario

28/1/12

UNA PORTADA ES FALSA





 

Acierta y gana un solar "privilegiat", junto al de un ruso, en el nuevo sector "Nascut per als estels".

53 comentarios:

Anónimo dijo...

Nou milions d'euros? ara és el moment? Us recordo regidors de l'ajuntament que el govern d'espanya imposarà a tot tipus d'administracions públiques el dèficit zero pel 2.020, també us recordo que impulsarà un canvi legislatiu perquè es puguin exigir responsabilitats penals als gestors públics que incompleixin els pressupostos.
No us oblideu que no és broma.

Anónimo dijo...

Nou millones que pagara el promotor de la obra,nunca el ayuntamiento.

Anónimo dijo...

Fa temps que se'n parla d'urbanitzar aquella zona. Si els propietaris han decidit fer-ho ara, amb els seus diners, doncs endavant.

COHESIÓ SOCIAL dijo...

TÍTOL V: CRITERIS I OBJECTIUS DEL POUM
"Cohesió social i millora de les condicions de vida de la població"

La previsió de nous creixements urbans i la millora dels existents, junt amb la
millora dels equipaments i espais públics han de garantir assolir el llindar de qualitat de
vida i fomentar la cohesió social enfront del risc de segregació social, davant la
separació dels ciutadans sobre el territori en funció de la seva capacitat d’accés a
l’habitatge o davant els perills de la formació de guetos.

Plateao dijo...

Cugundenes!!!

Tot aquest pla parcial está aprobat abans del nou POUM i finançat integrament per els propietaris afectats.

A mes a mes que no li costa ni cinc a l'Ajuntament, n'obtindrá gratuitament el 10% del sol edificable, que la seva venda pot finançar molts altres projectes socials.

Si hi ha us valents que volen tirar un projecte com aquest que donará força feina a les empreses que se l'adjudiquin i una miqueta mes de vida als establiments dels voltans Sagaró, endavant!!!

Ojalá els de la Rambla de Fanals el tiresin endavant també!!!

Dña.Manolita dijo...

Ei Plateao, cagunjudes!!!

Que els camperols de Fenals creiem que la rambla de Fenals està bé com està.
Els que vivim al voltant d'aquesta zona meravellosa som feliços escoltant ocells i passejant pel camp i les pinedes.
Els totxos, l'asfalt, els cotxes, els Russos i els pishapins de segona residència per altres, si us plau. En Fenals preferim pinyes, pardals i algun que altra bolet.
De bon rotllo, eh nen? o en la pròxima buti us futerem un altre capot.
Apa a10

Plateao dijo...

Jajaja Aixó del capot ja ho veurem!!!!

De totes maneres, els que varem arrivar a 101 varem ser els amateurs...

Jo tant sols volia expossar uns fets, i no pas posicionar-me a favor o no de cap obra d'urbanització.

Pel voltant de casa faig molts d'esparrecs i algún boletet, que ja sé que un cop urbanitzat ja s'acabarán i m'hauré de desplaçarme cap a Fanals a fotret els teus... Malaventurat, els haurem de compartir!!!

Ara be, que uns emprenedors deicideixin tirar endenvant un projecte economicament tant arriscat i ambicios com aquest, en els temps que corren, jo, no nomes hi estic d'acord, sino que a mes a mes em trec el barret, doncs al menys algú donará treball a força gent en temps d'ensopiment.

El que no hi estigui d'acord, va tenir molts moments en diferents periodes per presentar-hi totes les al·legacions convenients. A Sant Pol, a la Rambla de Fanals, al Port o a on es cregui que les coses no es fan be, altra cosa es que els facin cas!!!

El mal d'aqui es que sempre ens enrecordem de Santa Barbara quan trona, i ens queixem per fets ja consumats.

Hay que estar al Loro!!!! que a la Casa Gran s'hi couen moltes coses.

A sus pies Donya.

Catalonia is not Spain dijo...

Pel CCN la fallida d’Spanair és conseqüència de no tenir Estat propi

El Cercle Català de Negocis ho veu com la ‘crònica d’una mort anunciada’ i recorda que Espanya va reflotar Iberia amb 6.000 milions d’euros

El Cercle Català de Negocis (CCN) creu que la fallida d’Spanair és “la crònica d’una mort anunciada” que es deu a diversos factors, sobretot externs, que afecten Catalunya. La clau segons el CCN és “no tenir un Estat propi” i que la Generalitat sigui vulnerable econòmicament, perquè “si Spanair hagués operat a Barajas o fos estratègica per a l’Estat espanyol, aquest hauria posat els fons necessaris per salvar-la, com va fer aportant 6.000 milions per reflotar Ibèria. I això Catalunya no ho pot fer perquè no té diners”. Per això el secretari general de CCN, Joan Canadell, creu que “sense un Estat Catalunya està condemnada a la decadència”. El CCN ha avisat que l’Estat espanyol ha recuperat la voluntat recentralitzadora en aeroports amb el pretext de la crisi, aturant la privatització d’El Prat i anul·lant la capacitat d’influència catalana, en haver aturat la creació d’organismes gestors on s’hi preveia majoria catalana. Pel CCN “quan Madrid diu que els aeroports de Barajas i El Prat han de ser complementaris el que realment vol dir és que Barcelona ha de ser complementari de Madrid”.

D’altra banda, Ramon Carner, president del CCN, ha fet una crida als emprsaris que “un cop més van creure que es pot fer alguna cosa per Catalunya passant per Madrid” a què abandonin aquesta posició per treballar conjuntament per assolir un Estat propi el 2014 i recuperar la inversió realitzada. Per Carner “és hora de ser valents. Si tot el que s’han gastat empresaris i institucions en una companyia fallida s’haguessin invertit en fer passes per assolir un Estat propi, en convéncer la societat catalana que aquesta és l’única sortida per a la nostra economia, ara ja el tindríem a tocar”. Per tot això s’ha preguntat: “Què ens ha quedat de tot plegat? El nom del país tacat internacionalment i la confiança dels catalans enfonsada. Tots plegats han fet un mal servei al país”.

Anónimo dijo...

Benvolgut Plateao, no és de rebut que per gràcia o delicte d'unes obres que liquidaran la comunitat de esparragueras del teu entorn natural, amenacis amb desplaçar-te a Fenals amb el clar objectiu de desvalisar les nostres tendres gemmes de esparraguera.

En ocasions, el concepte de “territori” s'entén com a espai físic sinònim d'estat. Haig de detallar-te, que en aquest moment els veïns de Fenals som un conjunt de dones i homes units per gaudir d'uns drets. La nostra associació és sobirana i encara que no disposem d'una organització específica ni poder facultatiu som gent lliure per decidir qui si i qui no pot espoliar els nostres recursos naturals.
L'advocat Pep t'ho pot confirmar.
O sigui, estigues al lloro quan t'apropis per aquí.

The Do

Plateao dijo...

Estimada Donya

Pel que recordo, l'ultim cop que varem anar a buscar bolets, jo derrera seu cullia els bolets que vusté no trepitxava...

També em permeto recordar-li que com a President dels Hereus de Fanals, tinc "patente de corso" per recullir esparrecs, bolets i cargols a tot el territori (art. 34.2 en rel·lació 55.4 c), per tant, torni a llegir-se els estatuts abans d'enviarme cap a l'advocat.

O sigui que al Lloro Donya, que t'en guardaras com d'escaldar-te de fotrem fora del "teu" territori.

Anónimo dijo...

NOU PROJECTE A S´AGARÓ;
És veritat que ho paguen els propietaris però tb és veritat que les zones verdes etc les haurà de pagar l´ajuntament, però bè amb el10% que obtindrà i permisos d´obres etc.. potser els hi surten els números.

El meu dubte vè pel tema de donar feina... a quí donarà feina a AGLOMERATS GIRONA?? o alguna empresa semblant, pq del tema de construcció ni em parlem, o us recordo com està la zona dels ESTANYS, amb unes voreres i faroles precioses...i desèrtiques...

Després, enfocat al turista RUS...o sigui 2es residències, molt bé, si s´Agaró a l´hivern el 90% està deshabitat!! una miqueta més de 2ª residencia apa! pq ara aquestes 2ones residències estàn generant molta riquesa...

VOLEU DIR QUE NO ENS ESTEM EQUIVOCANT D´ENFOC, DE MODEL A SEGUIR???
NO HAURÍEM DE FER UN CANVI RADICAL DE PERSPECTIVA????

AQUÍ US HO DEIXO.

Anónimo dijo...

Ojo ojo ojo, no juguem amb les deficiències físiques de la gent de Fenals.
Subtilment s'està vostè mofant de la meva miopia i no és just. Amb el pas del temps, els cristal-lins dels meus ulls han perdut elasticitat i capacitat d'enfocar de prop i de lluny, és per aquesta raó i no una altra, que algun bolet d'aquestes que vostè esmenta, em va passar per alt. De ben segur estaven situats en un dels punts cecs del meu camp visual.
Pel que fa a la seva patente de corso li dic que té raó, sempre que no ho confongui amb el privilegi feudal "dret de pernada", havia oblidat la seva condició de president d'un partit polític de la nostra Vall de Palol.
En referència al comentari de les 13,26, Jo, pobra xerraire, començava a creure que amb aquesta crisi econòmica començava una nova era, una era capaç d'entendre un nou desenvolupament urbà a Castell i Platja d’Aro, que no té perquè ser sinònim d'augment de població o augment de toxos i asfalt. Aquest desenvolupament urbà, al meu entendre, no hauria de ser necessàriament créixer més. El que hauria de ser és que el nostre pueblito en outlet canviï per a millor, que millorin les condicions de vida de tots els nostres veïns. Que puguem viure en harmonia amb el poc entorn natural que ens queda. Cal valorar molt més els avantatges de viure aquí, així…, com estem ara, amb el poc autèntic que ens han deixat les mans dels àvids promotors de torn. Espero que aquesta nova rambla que apareixerà en un parell d'anys en el nou sector “Nascut per els estels”, no sigui tan gèlida, freda, i falta de vida com el Passeig de Torrebosca que tenim a Fenals.

T.D.

Anónimo dijo...

Potser és millor quedar-nos tots quiets i anar mirant a un costat i al altre a veure qui mou fitxa com fins ara?
Com a mínim aquesta gent arrisca el seu patrimoni , molta gent treballarà ara per fer l´urbanització i més endevant en la construcció dels habitatges que s´hi construeixin (si és una gran putada , tindran feina i pagaran l´hipoteca , estaran molt tristos).
Som uns hipocrites aqui ens queixem, quan no es fà res i quan es fà també.

Anónimo dijo...

Pozí

Estel dijo...

Sí que sembla que és a Aglomerats Girona

ja ja ja dijo...

De la fallida de Spanair a aglomerats Girona passant pels espàrrecs de Fenals i la hipoteca dels que treballin a l'obra.
Raro que no aparegui Messi.

Anónimo dijo...

22 марта 2011 года вышла стабильная версия Opera Mini 6 для платформ Android, BlackBerry, Symbian, а также версия для J2ME. Была улучшена работа масштабирования растягиванием, добавлена кнопка «Поделиться», доработан пользовательский интерфейс, а также выпущена специальная версия для Android-планшетов.[34] Версия для Apple iPhone проходит проверку в AppStore. Также вышло обновление для четвёртой версии браузера, 4.3, в котором появились идентичный 6.0 дизайн и кнопка «Поделиться». http://newminiopera.ru/ Опера для Philips Скачать opera mini для Philips

Anónimo dijo...

Heu vist el que ha passat a Vilobí?(Diari de Girona del dilluns dia 30): la oposició ha denunciat a antifrau que hi ha algú que treballa per a l'Ajuntament sense contracte, a dit de l'alcalde.
Algú sap quans n'hi han a Platja d'Aro que treballen sense contracte a l'Ajuntament, qui son i quant cobren?.

Anónimo dijo...

A Oest Sant Pol hi ha una zona hotelera, i sembla que hi ha gent interessada a fer-hi un hotel

Anónimo dijo...

Por lo menos hay cuatro personas en esa situacion, pero como siempre, en este pueblo no pasa nada, porque? Pues porque han gobernado todos los que estan en el ayuntamiento. La unica persona que puede denunciar eso es Estel, lo hara? Sabe de que se trata?

Anónimo dijo...

N'hi han exactament sis de persones, i si l'Estel vol, les dades corren fotocopiades per tot l'Ajuntament.

el despistao dijo...

Les dades de què?

Anónimo dijo...

Les dades del que cobren il·legalment, despistat, apunta: entre cinc d'ells sembla que passen de 320.000 a l'any per mitja jornada de treball.

El despistao dijo...

Pot ser que passin casos de corrupció municipal a Platja d'Aro i ningú tingui el valor de denunciar?, seria un fart de riure que la colla de llicenciats, doctorats, empresaris d'alt nivell i mindunguis que ens governen ens la futesin doblegada. Si és cert i ho sap tanta gent com sembla, encapçalariam el rànquing nacional d'idiotes units.

És probable que sigui sisanya de personal municipal mosquejat per les retallades.

Pruebas son pruebas. Donde?

Anónimo dijo...

Busca el decret danulacio de concurs public per cubrir les plaçes, que ara son ilegals, sino llegeix el tema de vilobi, llei 400.1 de la llei durbanisme, rascando un poco sale todo en este pueblo. Ej. Grandios jardiner, arquitecte de pasarela, picapleita, algu en sap mes?

Anónimo dijo...

Porfa porfa porfa,queremos saber.

Anónimo dijo...

David David,aparca l'assumpte de la menta i posa't a fer oposició municipal.
Sembla ser que hi ha marro del bo i els de el PSC,ICV,ERC no aixequen la llebre.

Anónimo dijo...

Per al que demana proves, ho tens molt senzill, només has d'anar a l'ajuntament i demanar els extractes anuals dels comptes individuals de cadascun dels il·legals: te'ls haurien de donar, perquè en una administració tots els comptes dels exercicis tancats son públics. Altra cosa és que ho facin.

Anónimo dijo...

Que fort.
I quins són els noms d'aquests cinc il-legals que s'embuchacan 320.000 € nostres?

Anónimo dijo...

Hola nois i noies. Veig que algú reclama el meu retorn a fer feina d'oposició. Crec que no em correspon a mi exercir aquesta respnsabilitat. El nostre sistema democràtic estableix que aquesta responsabilitat recaigui en unes altres persones que han estat escollides democràticament. Altre cosa és que algú pensi que hi ha deixadesa en les funcions de la oposició, aleshores serà d'aquí a menys de 4 anys que els electors podran tornar a decidir.
Deixant de banda aquesta petita reflexió, crec que és molt positiu que hi hagi gent que es jugui la seva butxaca a tirar endavant la urbanització d'Oest de Sant Pol. Tristament no crec que cap hoteler s'interessi per fer cap hotel en aquella zona, com tampoc crec que sigui una zona molt atractiva pels russos adinerats ( els russos adinerats prefereixen s'Agaró vell i entorn o bé Mas Nou i Mas Semí).
En els propers mesos començarem la venda de Menta de Castell d'Aro, per tant qui vulgui menta de bona qualitat només cal que ho digui.
Records a tots

David Puig

Anónimo dijo...

Estel,Pedro,David,Dolors,oposició tota.
Facin el favor.Haurien d'interessar_se per aquest assumpte estrany de personal municipal en situació irregular i que guanya tants diners del municipi.
Que significa? Grandios jardiner, arquitecte de pasarela, picapleita......No entenc

Anónimo dijo...

veo que alguien quiere soltar posibles responsabilidades,cuando el Gobierno de ERC-PP-CIU,ya existian estas `posibles irregularidades junto a otras de mayor alcance en cuanto a lo que se refiere a cantidad de personas implicadas,por lo tanto es un tema que mucha,pero que mucha gente conoce,otra cosa es ir a los tribunales y denunciarlo,pero la mayoria del personal del Ayuntamiento,lo sabia y lo continua sabiendo,tambien podrian denunciarlo ellos,no?.

Mercedes Mila dijo...

David vuelve, David vuelve!!!!!!!! Aunque pensandolo bien..........no estaba este en el gobierno........o casi, con ciu y pp, y no decia nada...........

Anónimo dijo...

Los socialistas ya lo informaron hace ya 4 años, encontre esto por en el bloc la tramuntana, os referís a esto supongo?

http://castell-platjadaro.blogspot.com/2008/08/concurs-pblic-per-escollits-dit.html

http://castell-platjadaro.blogspot.com/2008/09/ple-extraordinari-sollicitat-per-la.html

http://castell-platjadaro.blogspot.com/2008/09/allegacions-al-concurs-pblic-per.html

http://castell-platjadaro.blogspot.com/2010/05/contractes-dassistencia-professional.html

http://castell-platjadaro.blogspot.com/2010/07/prestacio-de-serveis-mes-retallada.html

http://castell-platjadaro.blogspot.com/2011/08/que-ens-costa-la-contractacio-externa.html

Anónimo dijo...

Si , es eso, pero que hizo el psc al respecto?, nada, pues estaba atado de manos por el yanopongococacolas, digo.

cagarela dijo...

No pretendràs que el psc en 18 mesos solucionés el que no va solucionar l'avi en 18 anys..... el yanopongococacolas va ser soci una legislatura i mitja amb l'avi tamb... i fa 1 any que l'avi torna a ser alcalde

cagarela

Anónimo dijo...

Es donen vostès compte de que això funciona de molt males maneres?
En els polítics d'abans i els d'ara hem de fiar-nos quan sembla ser vox populi els excessos i el continu descontrol en l'administració del nostre municipi pel que fa a aquests sense contracte?
No m'ho puc creure.Si passa el mateix en altres àrees,entenc el desorbitat endeutament que arrossega el l'ajuntament.

Anónimo dijo...

Y digo yo?,si todo el mundo conoce y conocia el tema,porqué no se denucia a la oficina de antifraude?.La denuncia la puede hacer cualquier persona,trabajadores,politicos,ciudadanos,blogueros,etc.
Quien se anima..........?

Anónimo dijo...

Eso,eso,los del PSC,ICV,ERC,MAZINGUER,MANOLITA Y TODOS los que quieran apuntarse,pagamos un autobus y a la fiscalia con la denuncia,que cuanto mas seamos mas reiremos.

Anónimo dijo...

y los de ciu, pp y si que tambien vengan, con el abuelo y sus dos exsocios, el llamado yanopongococacolas y el llamado sintrabajoconocido

Anónimo dijo...

Un Xist?

Va un d'ICV Castell-Platja d'Aro i s'Agaró i diu en el seu blog:

...Si en el 2011/12,asistieron 3000 personas de los cuales 1778 fueron niños/as y 1526 adultos,que dieron una venta de entradas de 1400 de las cuales 703€ fueron al Banco de Alimentos local,en el año anterior es decir sin recortes el 2010/11,asistieron 3944 personas de las cuales 2163 fueron niños/as y 1781 adultos,que dieron unos ingresos de10660€,siendo la aportación de 1017€ la destinada al Banco de Alimentos...

I resulta que ni un duru ha anat al banc dels aliments encara!

Algú ens ho pots explicar? Manolita? Bloguers? Govern? Ex-govern? Oposició? Hi ha algú???

Anónimo dijo...

diari de girona d'avui........el iaio es porta l'auditori i l'hotel al centre de platja.Clar!!, amb el vot del pepero,que no vol embolics prop dels seus apartaments de port daro. Estava cantat.
Business are business

Anónimo dijo...

Me da miedo un funcionario corrupto que esta deseando que haya cambios en urbanismo para volver hacer de las suyas sin control. Seguro que este os dara muchos datos, pero no el hableis de ir a fiscalia porque ya lo conocen

Estel dijo...

La situació dels il·legals ha estat denunciada per Esquerra en més d'una vegada. La última, fins i tot inclosa a les al·legacions de l' últim ple municipal. L'equip de govern sap que ho ha de solucionar però ha anat donant llargues, suposo que esperen a que estigui definitivament acabat el procés del POUM i als nous pressupostos que estan al caure. Si després d'aquest temps no s'ha resolt definitivament, emprendrem accions.

Anónimo dijo...

no te extranye que sea el mismo anonimo que deja todas estas xafarderias intoxicadoras en los blogs

fins als ous dijo...

I LOVE YOU ESTEL

Anónimo dijo...

Y digo yo? si sabemos que ese funcionario es corrupto,porqué no lo denunciamos tambien?.
El Ayuntamiento de Tosas despidió a un Arquitecto Municipal y no pasa nada,porqué no hacemos lo mismo aquí?.
Podemos hacer una cosa,todo aquel que sepa de algún funcionario ó politico corrupto que lo diga,despues hacemos una lista ,y todos juntos al Juzgado,vale?

Anónimo dijo...

Cada día soc mes de l'Estel.

Anónimo dijo...

Si noi-a,a mi m'ocorre el mateix,un sol regidor i fa més oposició que els sis del psc + icv. Estan desapareguts.
Deprimits per l'holocaust de les últimes eleccions? Va cony!!! ànim!!!

¡Arriba, parias de la Tierra!
¡En pie, famélica legión!
Atruena la razón en marcha:
es el fin de la opresión.

Anónimo dijo...

Volem oposició ja.
Estel dimissió.
David torna, per favor.

(un ex-votant d'ERC)

Anónimo dijo...

David Puig,BINGO!!!!!!
Tens tota la raó quan dius que aquesta no és zona per russos adinerats. Parlen per parlar, cal justificar.
Per cada Rus que compri un solar en aquesta zona li regalem un gallifante al Pep Sole. ok?
No regalarem ni un jajajaj

Anónimo dijo...

Pero no quedamos que los rusos eran competencia directa del innombrable Martí Duran???

Anónimo dijo...

Sí Sí, que torni el Puig, que encara les Butis de carnaval les hauràn de cobrar a 10 euros...per compensar la despesa.
Venga va!!! que en Puig ja sabía lo dels contractes ilegals!!! i això bé que no ho va denunciar...pq???????

Que la policia no és tonta!!!!