.

JRMora humor gráfico diario

15/12/11

PÁSALO

27 comentarios:

Sense CAP ni Bob Esponja dijo...

Un mar de llagrimes i de queixes....això és el que queda del parc de nadal que monta el nostre estimat ajuntament, avui s'estrenava i els papes i mames han quedat astorats del pobre nivell dels monitors que no pas educadors, els nens platjadarencs han quedat tristos doncs hi han menys jocs inflables que l'any passat, sembla que han canviat d'empresa, hi han un parell d'homes grassos a l'escenari que no fan moure ni el més mogut, els nens i nenes frissaven esperant el bob esponja o el mickey mouse però res de res, aquest any hi ha retallada convergent i per 4 duros que s´han estalviat i que ara es destinaran al Club de Futbol del Puig d'Aro els hi ha quedat un parc infantil de merda!!!!!

M´han dit que a Palamós és gratis i a Sant feliu mola més i és més barato, o sigui que a mi no m´hi veuran més, que hi vsgi el iaio giraut que rapapieja o el serra interventor que també compatibilitzi hores de monitor amb el seu sou públic.

20% dijo...

Estalvi amb els nens i les nenes, el parc de nadal genera poques comissions. On hauran vestits a mida serà amb l'empresa que ens s'asfaltarà els carrers i com és habitual amb la constructora que remodelarà el saló de plens. Fins a un 20% es va demanar al comerciant oportunista constructor que sempre liquida per tancament del negoci, per unes obres a l'escola dels Estanys.

Anónimo dijo...

Que fort, la gent del poble s´emporta els seus fills a "mars dels nens" veïns, sant Feliu de Guíxols, Palamós...

El Salchichón i la píldorita eren fantàstics, feien activitats divertides i emocionants pels més menuts i ara per estalviar-se dos duros han contractat a una empresa, on l´aburriment i la poca gràcia i energía són el seu distintiu...

Vinga poble continueu votant al iaio que així anem...

Anónimo dijo...

estos socialistas les cuesta asimilar la derrota en las urnas y despotrican de todo bicho viviente . para intentar minimizar los trabajos de los demas

Anónimo dijo...

perdona ,las cosas se hacen mal y no tinene nada que ver que seas socialista o de ciu ,en mi caso lo critico y no soy socialista

Anónimo dijo...

NO tu no eres socialista por que tu eres pro amigo de la oposicion y te van intereses comunes que te ilegitan opinar legalmente

Anónimo dijo...

ah! claroooo, argumento fácil, si algo no le gusta a la gente del pueblo el argumento es que són socialistas o contrarios a CIU...

Los de CIU también se pueden equivocar, o no???

Dame mejores argumentos para no tener en cuenta las opiniones de los bloggeros, ese no me vale.

Anónimo dijo...

no entiendo lo del 20%...el comerciant oportunista es el alcalde?

Anónimo dijo...

Por que los Reyes Magos no llegan por mar? era una buena idea!! tambien son los recortes??

Anónimo dijo...

http://www.costabravadigital.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=2370:el-mar-dels-nens-obre-les-portes-amb-inflables-consoles-i-un-excalestric&catid=294:actualitat-i&Itemid=539#comments



Abus de preu.. per els veins
escrito por Veina del Poble, desembre 27, 2011

Crec que en el temps que estem i pensant en els nens crec que la diferencia de preu entre els nens que viuen al poble i els de rodalies ès excesiu, una cosa es que hi hagi diferencia d' un euro pero doblar el preu es increible si el que pretenen es que cap nen de fora vagi a divertir-se El Mar dels nens per la meva part ho han aconseguit... ja que entre el desplaçament i el preu de l' entrada s' en va un pico... berenar etc... No senyor el plantejament no crec que sigui el més idoni en aquest temps. Apa anirem a altres llocs que son gairebé gratuits o fan pagar algu justificable. I llogicament no anirem de compras a Platja d' Aro ja que no s' ho mereixen. Comprarem els regals de Nadal al nostre pople ja ells no tenen cura dels pobles veins i la seva mainada. Bones Festes a tots..

Anónimo dijo...

Comerciant ex constructor oportunista expepero exupd (l'han fet fora de tots els llocs per trampes) = El baixet que enganya a tothom amb les ofertes liquidació (porta la seva botiga FUEGO 10 anys amb el cartell "últim dia")

Anónimo dijo...

Si eres una vecina del pueblo que no vendrás a comprar a Platja d'Aro y sí compraras los regalos de nadal en tu pueblo, mi pregunta es la siguiente.
¿A quién le has comprado eso tan chachi que fumas?

Anónimo dijo...

La ximpleria de l'arribada dels reis per mar ens costava 10.000 €. Ja que el iaio no pensa estalviar en obres per causes que fins al més ximple imagina, que ningú li digui res ara que per fi retalla despeses en alguna cosa.

Anónimo dijo...

Ximplería d´arribada dels reis per mar????

Encara no t´has enterat que faràn obres a a l´Ajuntament per import de 250.000 euros????

Clar això si es moooolt necessari i no es pot retallar...

VENGA VAAAA!!!!!

Anónimo dijo...

Ximplería d´arribada dels reis per mar????

Encara no t´has enterat que faràn obres a a l´Ajuntament per import de 250.000 euros????

Clar això si es moooolt necessari i no es pot retallar...

VENGA VAAAA!!!!!

Anónimo dijo...

venga hombre que un velero y 4 barquitas no salen tan caras, si es pa lo niññossssss.

Como no votan probretes...

Anónimo dijo...

Yo me pregunto, es k los camellos, (no los políticos) sino los camellos k que los políticos traen, eso no vale nada traerlos?¿ son unos manargas, prometer y prometer asta meter y una vez metido nada delo prometido, manargas.

Anónimo dijo...

mar dels nens,una birria aquet any,se han lluit

empresa, COLLAGE ACCIONS CULTURALS I DE LLEURE SL de l'AMETLLA DEL VALLES(BARNA)

adjudicacio 21.300 eu aprox

suposo que en el contrate hi haurà uns minims requerits pq el que jo vai veure ahir esta sota cero,shan lucio

Anónimo dijo...

SI VOLS MENTIR, DIGUES EL QUE SENS DIR


Soc un dels simpatitzants de CIU, en mig dels molts que creiem, i jo al menys n’estic convençut, de que el Sr. Joan Giraut, com Alcalde del nostre poble, ja fa temps que està caducat (com un iogurt). I en les ultimes el vaig votar. Be, vaig votar a CIU, perquè el Sr. Giraut NO va guanyar, sinó que va
ser “CIU”, perquè me imagino que si al cap de llista de ciu, i hagués anat: La Loli, En Pep o fins i tot el Boteller, segur que encara hauríem tret més vots.

Dic això, perquè m’ha arribat a la meva oïda, de que el Regidor d’esports ha contactat i fet arribar al Sr. Alcalde una oferta per portar o tenir 4 dies “LA VOLTA” a Platja d’Aro, i a més al preu de un dia, i li ha contestat que no pot ser perquè l’ajuntament no te diners.

Jo estic d’acord que s’ha de estalviar, però amb un esdeveniment com aquest, crec que es tindria de buscar els recursos econòmics allà on fos per tirar-lo endavant.

No sé si tots els regidors i els components del Comitè Executiu de CIU, estan al corren de aquest tema, però si això es veritat, i jo crec que si, encoratjo a tots els regidors del equip de govern, i els Srs. Del comitè executiu de CIU, que amb aquets temes treballin junts i es posin tots d’acord. Perquè, SRS.: TOTS NOSALTRES VIVIM DE LA GENT QUE VE I FEM VENIR DE FORA.

ESPERO QUE AQUESTA NOTA FAIGI REFLEXIONAR AL Sr: GIRAUT.

Anónimo dijo...

Tenir 4 dies “LA VOLTA” a Platja d’Aro, i a més al preu de un dia?
Hi ha rebaixes o entenc malament?

Anónimo dijo...

Aixó vol dir, a preu mes barat.

Anónimo dijo...

JAJAJAJAJAJAJA

SEGUR QUE HAGUESSIN TRET MÉS VOTS ... SI HAGUÈS ESTAT LA LOLI DE CAP DE LLISTA...SOBRETOT LA LOLI...

jajajaja JAJAJAJA jajajaja

jo els animo pq a les próximes la possin de candidata a l´alcaldía....

jajajajajajjajajajajaja

Respecte al tema de la VOLTA, encertat o no l´alcalde es qui decideix i crec, queda molt lleig que entre ells no s´entenguin i a sobre ho escampin pel poble, que cadascú trepitji de peus a terra i els novatos sapigan estar allà on els hi toca i aprendre dels que porten moooolts anys treballant pel poble.

Anónimo dijo...

Te'n faries creus de les bones idees que té aquest "novato" i coses que caldria canviar en la seva àrea que estan perjudicant tota l'àrea i que estem pagant entre tots i que els més "experimentats" no li deixen fer.

Anónimo dijo...

cuanto inteligente tiene el anonimato.,cuanto sabio se esconden detras del anonimato .,Rios y mares y Oceanos ., de inteligencia corren por la mente de algunas personas que no sirven para nada .solo para despotricar minimizando el trabajo de las personas honestas que lo dan todo por muy poco .,salud les de la vida para que un dia den provecho para la sociedad

Lignorante dijo...

I jo us pregunto amics republicans de Castell Platja d'Aro: Estel, Montse, David. Joanet, etc.etc.

A vosaltres us porten regals aquesta nit els reis mags??

Anónimo dijo...

Un cerebro ruin y una bajeza mental pone a cada uno en su sitio., la predisposicion para los demas es algo innato ., Es un DON que tienen muchas personas., otros se dedican poner palos en las ruedas .,

Estel dijo...

A mi i al meu germà fa molts anys que fer aquestes festes de part dels srs. Rodri se'ns fa un únic regal que són diners (són així de pragmàtics a casa), i normalment se'ns entrega al dinar del dia 25 que fem a casa meva. Des de fa un parell d'anys el dia 26 vaig al dinar de casa la meva parella i allà es fa el tió perquè hi ha nens petits i a ells els fa il·lusió, i encara no saben si és el dia 24 o el 26, el farien a l'estiu si cal.
Amb els de la secció local d'Esquerra aquest any vam fer un sopar amb amic invisible la setmana abans.
O sigui que res de reis. Val a dir, però, que aquests no ens disgusten tan com altres, ja que semblen bones persones i fan regalets, i no hem de mantenir els seus palauets, familiars i demés despeses que comporten els Borbons.