.

JRMora humor gráfico diario

19/11/11

¡¡OJO!! QUE ESTAMOS COMO ESTAMOS…

Hoy publica el diario independiente dependiente, que el municipio de Lloret de Mar y la ciudad de Girona contribuirán económicamente en el acuerdo ultimado hace pocos días entre Ryanair y los gestores de nuestro aeropuerto. Bueno, la contribución y el interés de esos municipios son lógicos; los trayectos que lleva a cabo la flota de taxis del mismo aeropuerto, se reparten entre Lloret de Mar (70%), Girona (10%) y el 20% restante se lo reparten Barcelona y otros municipios de la Costa Brava.

No parecen lógicos estos porcentajes, pero por si hay duda, Mercè, amiga íntima y desde hace varios años excelente taxista profesional en ese aeropuerto, puede confirmarlos cuando lo deseéis, amigos Giraut y otros.

La idea de conseguir más implicación entre los distintos municipios que se beneficien del acuerdo es natural, pero debería también ser racional y sensato barrer para casa y no olvidar, a la hora de abrir nuestro triste monedero, que casi tres cuartas partes del pastel aeropuerto Girona/Ryanair, lo disfrutan hoteleros y otros empresarios de Lloret de Mar.

Leo también que Castell-Platja d’Aro posiblemente también contribuirá económicamente, que nuestro alcalde es favorable a que el municipio colabore en la nueva idea, pero que antes de tomar esa decision ha de consultar con nuestro equipo de gobierno. Buena idea esa de consultar a la peña, que no sé si tranquiliza o altera.

Es de suponer que los miembros de nuestro aguerrido equipo municipal estarán al corriente y, por tanto, conscientes del estado de nuestras escandalosas cuentas municipales: de la subida general de impuestos que publica Estel Rodríguez en su blog y que a todos nos afectan..., 3,5 % en IBI, 5% las basuras, 3 % en casi todo lo demás. De los recortes en la sanidad pública catalana. De los recortes en todos los escalafones de la educación pública. De los tijeretazos por la derecha e izquierda en "toloquesemenea" para reducir el déficit fiscal de nuestra comunidad. Del futuro hipotecado que nos deja, por muchos años, la famosa prima de riesgo entre España y Alemania. De los nuevos recortes que tienen preparados los futuros vencedores de las elecciones. De esa peligrosa modificación de crédito, por aprobar en el próximo pleno municipal, para poder derrochar 300.000 € en repasar el asfalto de Platja d’Aro; o el escalofriante gasto de 365.408 € para continuar con las interminables reparaciones de aceras; o en fulminar 80.000 € en reformar un piso para un hotel ideal en el mundo de Yupi; o la última perla del consistorio…, dedicar en este momento de recortes presupuestarios generalizados en Cataluña-España-mundo, una partida de despilfarro de 250.000€, que acabarán siendo 350.000€, para unas obras no vitales en la casa consistorial. Me viene a la memoria el famoso Plan E para el estímulo de la economía y el empleo de Zapatero, que no fue más que gastar dinero público para vendernos una extraña política anticrisis (el tío malaje obligó a gastar 46 millones de euros solo en carteles que publicitaban su plan E).

El pueblo, la calle, los vulgares, los simples que no pillamos sardinas del ayuntamiento, ni del Consell Comarcal, ni de la Diputación, etc., y que sí votamos, no pedimos demasiado. Con austeridad, responsabilidad y cordura en nuestro alcalde y regidores, estoy convencido de que seremos moderadamente felices.

20 comentarios:

Anónimo dijo...

Supongo que es legítimo disentir en tu bloc Doña. Me parece recordar que algunes hoteleros y comerciantes de Playa pusieron el grito en el cielo cuandon Ryanair empezó a quitar vuelos a Girona. Pedían que se pusiera el dinero que hiciera falta. ¿Ahora ya no hay que ponerlo? Y de lo que dices de ponernel dinero de las subvenciones en la Masia Bas o en la calle (aceras rotas y asfalto), creo que es mejor en la calle que en un edificio sin proyecto. Lo del ayuntamiento ya me parece más discutible. Y de lo que se queja Estel, es lo que quiere su partido en Cataluña, ¿No? Que la crisis se arregla recaudando más de los ricos. Pués los ricos propietarios pagarán mas IBI que los pobres arrendatarios

Anónimo dijo...

La verdad es que todo está fataaaal!!! y encima me explican que en último pleno explicaron que el hijo de una regidora de l´ajuntament pidió una subvención de 900 euros para hacer un mini-torneo de paddel...ya te cags!!
lu vas a flipaaal!!
y esto no es todo, encima en la solicitud, se ve que ponía, algo así como que la "gent s´emporti els convergents al cap"...
No se si llorar o reir...

Anónimo dijo...

Nens!!!, notícia bomba, notícia bomba!!!

http://www.publico.es/internacional/407857/los-diputados-italianos-dejaran-de-percibir-una-pension-vitalicia

Anónimo dijo...

Demano a déu que sigui un virus contagiós

Estel dijo...

Anònim de les 19:54, el que es denuncia al meu bloc és la puja general d'impostos en un moment en què no ho creiem oportú, i més per sufragar certes partides que no són ni vitals ni prioritàries. Respecte l'IBI creiem que és especialment greu, ja que venim de puges anteriors ja fortes, recents i consecutives. I tingues en compte que, depenent del tipus de contracte d'arrendament que tinguis, hi ha arrendataris que paguen ells aquest impost en comptes del propietari, o sigui que també els afecta. A més, Esquerra el que diu a nivell de Catalunya és que de moment no s'hauria d'haver suprimit l'impost de successions als més rics. O sigui, que abans d'efectuar determinades retallades a les prestacions socials bàsiques es podria haver suprimit aquesta exempció de l'impost només al petit tant per cent que té grans fortunes (i recordem que amb la proposta d'Esquerra més del 90% de la població catalana quedava exempta). No recordo que haguem parlat de l'IBI.

Anónimo dijo...

http://don-aire.blogspot.com/2011/02/ryanair.html

Rey Lotario dijo...

el hijo de la Loli dice lo que oye en casa, que a l'ajuntament l'avi gaga és qui mana, que ha tornat per posar ordre al cortijo. On s'ha vist això de demanar pasta per un torneig de paddel i per donar publicitat dels convergents, aquest nen no hi toca sembla, no??

Les obres del ajuntament són totalment prescindibles, m´hi jugo l'ou dret que surtirà com a contratista algun amiguet constructor de la casa amb favors pendents

I aprofito l'avintentesa per donar la benvinguda a la regidora estrellada que va començar molt forta però s´ha vist que és un blufff no aporta res, no s'entera de res, fa comentaris propis de la vecina del 5º con rulos i boatine, nena!!! que has estat 4 mesos sense escriure al blog, vaya seguiment fots!! em sembla que ets com tots mucho prometer hasta meter y luego me voy a mi tienda y un pleno al mes. Puig deixa el futbol i torna!!

Anónimo dijo...

Rey Lotario,que no has entès bé. Que el nen sembla que no toca d'acord,el que passa és que no s'assabenta perquè és molt jove, però intel·ligència oculta segur que hi ha.
Quan vaig escoltar la ximpleria en el ple,em vaig quedar de pedra,igual que tots.
Recordo una altra intervenció magistral seva en l’Avenir Fanalenc el dia dels candidats,que va aclarir que la política no és el seu.
Així ens va,madre,hijo i espiritu santo.

Estel dijo...

Rey Lotario,estimat amic meu, ja m'estranyava a mi que no descarreguessis contra meu en tant de temps la teva peculiar ira. No pateixis que jo estic a sobre les coses encara que no tingui el bloc massa al dia, ho reconec, i més aquest estiu que he hagut de treballar fins les onze de la nit i no tenia internet a casa més que res perquè no tenia temps de quedar amb el tècnic perquè ho solucionés a cap hora decentl. Quan arribava a casa a quarts de dotze de la nit havia de treure el gos, dutxar-me i sopar, i a la una de la nit poques ganes tens de fer bloc encara que tinguis connexió. A part, també li he de fer una mica de cas a la meva parella, suposo que no em vols tant mal com per desitjar-me una ruptura per culpa d'haver de fotre canya a quatre bloggers que sempre sou els mateixos i segurament ni em voteu. Durant el dia, mentre treballo, tampoc faig bloc perquè he d'estar per la feina (no com altres que semblen estar connectats tot el dia, així va el país i la productivitat de les empreses). I al migdia, per què ens hem d'enganyar, aprofito per arreglar la casa, revisar papers, estudiar i si puc em permeto el luxe de fer mitja horeta de migdiada.
La feina que faig a l'ajuntament és la que aporto allà, l'expliqui o no al bloc. Ja s'adverteix al mateix bloc que no té la pretensió de ser un espai en continu moviment ni per fer safareig, i que certament al municipi hi ha altres blocs més actius que compleixen aquesta funció. Jo tinc el temps que tinc, i no m'encanten les qüestions informàtiques, qualsevol que em conegui t'ho confirmarà. Per tant no esperis MAI que faci masses entrades al bloc. Això no vol dir que deixi de complir amb les meves obligacions com a regidora. A mi m'agrada fer la feina i ja està, no cal estar sempre en el centre de l'huracà ni ser la reina de la festa ni sortir sempre a la foto. Les coses s'haurien de fer perquè tens la voluntat d'aportar, no pas per afany de protagonisme ni per poder dir a la premsa que la iniciativa ha estat teva.
Quant al tema que ens ocupa, per exemple, vaig ser la única que al ple vaig votar en contra les ordenances raonadament. Els demés van votar a favor o es van abstenir. De què serveix abstenir-se i sortir llavors rajant al teu bloc o a la tele?
I pel tema del nen que veig que us preocupa, estigueu tranquils que segons l'equip de govern la mateixa persona que va entrar la instància de petició del torneig, la va retirar en fer-li notar que no era apropiada, o sigui que ha quedat en res.A partir d'aquí cadascú que faci les valoracions que cregui pertinents.

Anónimo dijo...

Una persona culta e inteligente

Anónimo dijo...

hooo grrende rey

Anónimo dijo...

Hablando de Ryanair y el money

És lògic i de sentit comú, que les poblacions que es beneficien dels vols de Ryanair, siguin els que en paguin la factura. De diners per regalar ningú en té, ni la Generalitat, ni l'ajuntament, ni ningú.

No confonguem hostalers i ciutadans del poble. Algun dels pocs i minúsculs hotels de Castell-Platja d'Aro es beneficia tant de l'aeroport com perquè l'alcalde decideixi que tot el municipi ha de pagar perquè Ryanair torni a Girona?
Ell sortirà a la premsa pro-CiU i els seus amics del patronat li donaran copets a l'esquena apuntant un gol de solidatridad, però els que pagarem la tonteria serem els ciutadans de Castell-Platja d'Aro, i no em sembla correcte ni just.
Està bé, és pop pensar que som un municipi fashion 365 dies, però cal tocar de peus a terra també 365 dies l'any i deixar l'engany per als que no coneixen el nostre poble a l'octubre, novembre, desembre, gener, febrer, març, abril, etc. Als que residim aquí tot l'any ens resulta difícil empassar-nos el timo, coneixem el percal del poble en temporada mitjana, baixa i baixíssima.

Resumint: En particular considero molt interessant la iniciativa solidària i li donaria suport en el futur, en el moment en què les arques municipals estiguin en millors condicions que les actuals.

T.D.

Anónimo dijo...

No puede ser. los que gobiernan no tienen conocimiento., como los que Dan soluciones en este blogger., tendriamos que retirarlos. y dejarles que gobernasen ellos. felicitaciones para estas personas

Anónimo dijo...

Cuanta inteligencia hay en los escritos de este señor Rey lotario.nadie nunca supo tanto .Tus comentarios son dignos de un talento divino de una iba ha decir persona pero no., pido perdon tus comentarios son sacados de una inteligencia sobre natural que esta por encima de un Rey .,nosotros los mortales no tenemos este don divino con el que usted a estado dotado larga vida al Rey lotario para que siga indicandonos el camino para no caer en la tentacion de pecar. y mi mas cordial saludo señor Rey lotario.

Rey Lotario dijo...

Estel!!! que me cuentas?? vols que quedem i m´ho expliques? no he acabat de llegir la parrafada, m´he perdut però et poses el pijama per la migdiada?

Estel dijo...

Benvolgut Rey, no m'estranya que no t'hagis acabat de llegir la parrafada, no sembles ser una persona amb massa capacitat de concentració ni discerniment a jutjar pels teus comentaris. T'has llegit els dels qui amablement t'engegen a pastar fang? Tu m'acuses de no fer un bon seguiment de l'actualitat i fer comentaris típics de "veïna del 5º amb rulos i boatine". Bé, pel que tu has fet, parlant del nen, no es pot dir que estiguis massa al dia tampoc. A més, per la manera que el fas, el teu sí que el deus haver fet amb els rulos posats. És bastant lleig anar contra la mare i utilitzar el nen per fer-ho, que pobre noi va tenir una actuació desafortunada segurament degut a la seva inexperiència, però una anada d'olla la pot tenir tothom.
A més reclames la tornada d'en Puig quan l'has deixat verd també moltes vegades abans i també ell t'ha enviat a pastar fang en més d'una ocasió. Deu ser que et va el rotllo dur.
Ah, i per la migdiada no em poso el pijama.
P.D: i aniria bé que no utilitzis les mateixes expressions que els del PSC quan diguis alguna cosa que llavors se sospita que no sigueu del mateix cercle.

Estel dijo...

Ah... i per cert, perdona que ho t'he contestat allò de quedar... Però... per què volies quedar? Per anar a la perruqueria junts a posar-nos els rulos? Per actualitzar el meu bloc? O potser per fer la migdiada?

Anónimo dijo...

Tu. Rey.no.¡virrey.no. trirrei no como minimo paja¡ para¡

Anónimo dijo...

VIVA ESPAÑA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VIVA EL REY (LOTARIO) !!!!
VIVA EL ORDEN Y LA LEY!!!!!

Anónimo dijo...

viva.epi y blas yla rana gustabo