.

JRMora humor gráfico diario

4/11/11

FUTURS TITULARS A LA PREMSA CATALANA

1. Un paleta sevillà es mata en caure d'una bastida i Durán i Lleida declara: "ho va fer per no treballar".

2. El president Mas declara estar molt preocupat per l'augment de la taxa d'aturats sense qualificació a Catalunya. Raó de pes per la qual el departament de recursos humans del Govern de la Generalitat ajorna l'acomiadament de 1500 funcionaris per després del 20 N.

3. El moviment independentista No Nacionalista de Catalunya, MINNC, pren els carrers de Barcelona. Concretament el chaflan Urgell- Sepúlveda.

4. Rubalcaba va ser sorprès ahir dijous plorant al Parc Güell de Barcelona i declara: "és que, quan penso en els aturats catalans, m'emociono".

5. El Washington Post publica les notes d'EGB de José Blanco, la qual cosa provoca un cataclisme polític a Espanya. Blanco es defensa: "en gimnàstica treia notable".

6. La inversió pública catalana en I+D+i dóna per fi els seus fruits i tots els científics es marxen de Catalunya.

7. Mariano Rajoy anuncia que quan guanyi les eleccions prohibirà doblar al català el cinema espanyol. El lema de la campanya d'estalvi serà "Gilipollas?.., NO, gracies". La intenció de vot al PP a Catalunya baixa 35 punts.

8. Ingressen a la presó tots els components de La Comissió d'Urbanisme de Girona per donar llum verda al nou pla general "no-expansionista" de Castell-Platja d'Aro que preveu aixecar 2.228 nous habitatges en els propers 25 anys.

9. El periodista gironí Bartomeu guanya el Pulitzer per un judiciós i assenyat assaig sobre els mitjans catalans titulat: "Però quina puta merda és aquesta?".

10. A centenars d'obrers catalans sense estudis se'ls acaba l'ajuda de 420 €, fet que els obliga a vendre el neó dels baixos dels seus Audis TT molt per sota del preu de mercat.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Tant de bo fos veritat el nº 8

Anónimo dijo...

muy bueno,dedicate