.

JRMora humor gráfico diario

11/10/11

SUBVENCIONS SI, SUBVENCIONS NO, DEMAGÓGIA SI, DEMAGÓGIA NO

A partir del 17 de octubre, el CAP de Platja d’Aro cerrará por las noches.

La sanidad catalana ha recortado el presupuesto destinado a hospitales, centros de atención primaria, salarios de médicos, medicinas, etc.etc.etc. Según los médicos, los hospitales públicos en Cataluña han tenido que cerrar el 30% de las camas y el 40% de los quirófanos.

-Josep, maco, s'han acabat els cuartos.
-Què em diu Sr Esteva? que s'han acabat els cuartos?, ba home, ba!! no pot ser, si després del que ens van "cascar"(1) els de Madrid, encara estava el cabàs gairebé ple.
-Doncs si, Josep, maco, el que quedava ha volat. Diuen els fatxes que se l'ha gastat el nostre Govern catalá en subsidis, en subvencions, en ajudes per a tots els que estan asseguts amb ells en la taula, fins i tot en alguns que no estan però fa bonic. Ara compte quina cara més dura dir aquestes barbaritats de nosaltres. Precisament en Duran & cia. es queixen en tots els mitjans que aquesta política de subvencions és dolentíssima per a la societat. Diu el tio que una societat subsidiada com l'andalusa o l'extremenya, és una societat condemnada al fracàs. Sembla ser que aquests payos estan tot el dia en el bar bevent vi amb els nostres calers i ballant sevillanes. Malparits, quina sort.
-Què em diu Sr. Esteva? No entenc res, però ..., però si aquí també se subvenciona moltíssim a tot quisqui.
-Bé, Josep, maco, a tot quisqui no, al mi no em cau un puto euro, al contrari, l'ajuntament em roba, el banc em roba, el govern em roba, els clients em roben...
-A veure si m'entén vostè, Sr.Esteva, per exemple, miri...miri..., el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya va publicar en el mes de maig algunes de les subvencions concedides pel nostre Govern als mitjans de comunicació catalans durant l'any 2010.
-Vegem, Josep, maco..., subvencions com les del PER andalusss..., d'Andalussssia?
-Si si com las del PER. En aquest cas en concret es van dedicar l’any 2010 més de deu milions d'euros per agenciar-se opinió.
-Però que em dius? Josep, maco, 10 MILIONS en subvencions, en un any, a la prensa en catalunya?, no pot ser..., això aquí no passa. Im-po-ssi-ble...
-El que sent, Sr.Esteva, el que sent..., aquí té les dades, ho pot comprovar:  El diari Avui/El Punt va rebre 3.000.000 euros. El Periódico 1.261.404,02 euros + 500.000 euros més per col•laborar en la difusió del cinema en català + 180.000 euros per als suplements en català del diari Sport, Fem Sport i Sport Escolar. El diari ARA 990.000 euros. El Grup Cultura 03, només durant l'any 2010, per les revistes Sàpiens, Descobrir Cuina, Descobrir Catalunya, Time Out i Petit Sàpiens van rebre 624.289,28 euros. Regió 7 subvencionat amb 372.020,10 euros. El Diari Segre, 542.098,70 euros. Diari de Girona, 240.980,66 euros. Comunicació 21, 195.000 euros. El setmanari El Triangle, 137.474 euros. Els suplements en català de El Mundo Deportivo, 290.000 euros. L'edició en català del diari Gol, 150.000 euros. El setmanari Segle-Zero (pertanyent a l'editora del Diari de Tarragona), 130.000 euros. Les revistes del grup Enderrock, 120.130 euros. dBalears, 81.302,95 euros. El 9 Nou, 74.052,28 euros. ElDiari de Sant Cugat, 26.003,10 euros. Bondia Lleida, 43.925,00 euros. La revista Escola Catalana (de Òmnium Cultural), 4.380 euros. El Temps 126.632,40 euros. Público, 410.000 euros per 12 pàgines diàries en català. El País (per al suplement setmanal cultural en català Quadern de Cultura), 350.000 euros. El Mundo (per al suplement cultural en català Tendències), 50.000 euros. El diari ADN, 156.225 euros.
Per una altra banda es van contractar 2.273 subscripcions del diari El Punt/Avui per un import total de 592.286,12 euros + la propaganda institucional que contracten amb premsa afí al nou ordre (un cabàs de milions) + ambaixades, per exemple ..., fiuuu fiuuuu fiuuu guantalamera!.., 2,2 milions que ens costa l'ambaixada catalana a Madrid (concretament 750.000 euros en lloguer, 420.000 euros en sous, 350.000 euros en cursos, conferències i reunions, 150.000 euros en premsa, revistes i llibres, entre 40.000 i 140.000 euros -segons l'any- en exposicions; 50.000 euros en seguretat; 40.000 euros en protocol; altres 40.000 euros en sopars... i així fins a arribar a la xifra dels 2,2 milions d'euros+ aproximadament la mateixa despesa per a cadascuna de les ambaixades que tenim pel món, més el botí que es reparteix la casta catalana més.......
-Hosti Sr.Esteva!! pari pari que em marejo. Vol dir que si el govern de Barcelona no s'hagues gastat els cuartos tan alegrement, el CAP de Platja d'Aro seguiria obert a les nits?
-És probable.., que collons!! és segur Josep, maco, és segur.

(1) Expoliar

32 comentarios:

Rey Lotario dijo...

""""De res ha servit tenir en Giraut com alcalde convergent durant 20 anys, de res han servit les seves influències dins d'Unió, de res ha servit que estigui a la Diputació, no serveix per res aquest vell!!!

P.D. en pepìño soler va dir en el ple que si fos el cas que el volguessin tancar, faria venir al conseller i que els hi dones raons....bé s'ens han pixat a la cara!!
Aneu a la merda i seguiu votant al govern dels millors!!

Sort que en Giraut ha promés en el programa electoral que faria una escola, un centre de dia, un palau de congressos, per això serveix per incomplir promeses""""


I ARA QUÉ, GIRAUT?? FEM UNA MOCIÓ DESDE L'AJUNTAMENT DEFENSANT LA SANITAT PUBLICA, LA LLENGUA I ELS TOROS?? FEM UN COMUNICAT, UNA NOTA DE PREMSA, ALGUNA COSA??

No!!!, això seria fer xous com diu l'atribolat Soler, més val que estiguem calladets i resem per la propera retallada

Rey Lotario dijo...

en Torres un santo varón

vidreres i platja d'aro ciutats agermanades per els chanchullos i l'amic tomàs, més amic d'uns que no pas dels altres oi?

Vaya tela vaya tela un altre gota que cau sobre el vas, cada cop més malaya!!! dimissions ja cullons

Faig una crida des d'aquí al salvapatries del puig que foti demandes i querelles arreu!!!

Anónimo dijo...

Les querelles i demandes Rey Lotario no es posen perquè sí. Es posen quan tens suficients arguments jurídics que demostren que no s'ha seguit la norma. És el cas de la famosa sentència que s'han fet ressó els bloc locals, DdG i TVCB.
Si creus que la contractació d'una determinada persona no s'ha fet correctament demanes l'expedient, t'assessores i ho portes al jutjat.
Aquesta feina en el seu moment la vaig fer jo i ara toca fer-la als que hi són, no pas a mi.
De res serveix Rey Lotaro tirar merda sobre una persona si no aportes res i et limites a repetir rumors.
Si tens informació i vols mirar si s'ha incomplert alguna llei m'ho pots enviar per mail o ens podem veure i consultar-ho amb el meu advocat. Tu mateix. Si no tens res el millor que pots fer es callar.

David Puig

Tuarig dijo...

Como Andaluz de cuna, y Catalán de facto, le solicito que retire inmediatamente la foto del artículo por ofensiva. En su artículo no deja títere con cabeza y me parece de una extrema gravedad seguirle el juego a un politico que ha sido hasta ahora muy bueno y ponderado pero que parece que la pitopausia le esta haciendo estragos en el cerebro.
Igual resulta que lo que no se sabe hacer en Catalunya es admninisrar los dineros, si administrar, y eso es lo que hay que controlar en vez de echar mierda encima de los andaluces y extremeños, que no tienen culpa de nada. Un poco de seriedad, que entre embajadas de risa y apoyo sl catalan ( habria que saber donde se van de veras los dineros ), aqui y ahora hay mucha tela que cortar....lo facil, lo cobarde, lo aberrante es querer echar la culpa a otros. Asi nos ganamos la simpatía del resto del pais, primero con el Molt Honorable Sr. Artur Menos, con historias de lenguaje de niños y ahora con el PER.....parecemos idiotas......

UN ESPAÑOL dijo...

VIVA ESPAÑA Y LA REPUBLICA !!!!!!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

Avui surt en el Punt que l'Antoni Botellé defensa la possibilitat que el CAP segueixi obert a les nits, pagant l'ajuntament les despeses.
Com més despesa si no hi ha diners!!!!
No veuen la tele aquests senyors?Serem els únics de catalunya que paguem dues vegades pel mateix servei?
Que passa?
estem fins als collons de que en l'ajuntament es prenguin decisions a la babalá pagant uns altres.

Tornem a pujar l'IBI?

I si per carnestoltes s'atenen 20 urgències a la nit, doncs canviem el xip i ambulància cap a Palamós, total és el mateix. Aquí t'has d'esperar una mitjana de 25 minuts perquè t'atenguin i si estàs greu acaben derivant-te. Guanyarem temps.

Torres, deixa ja la demagògia que els rics estan farts de pagar.
El personal del CAP tem la mesura perquè empitjorarà el servei? Per favor, li importa poc el servei al personal, el que li importa al personal és que no els renovin el contracte, com és lògic.

Anónimo dijo...

Estos de convergencia lo arreglan todo a golpe de talonario, no???
Pq no habeis pensado que la solución que nos dan en definitiva es que como lo han cerrado (CAP) lo paguemos de nuestros bolsillos!!!
Menuda desfachatez!!! Pués que lo paguen entre ellos, los de CIU! que hay unos cuantos que entre consells, juntes de govern y su p.m... se llevan una pasta!! y para colmo ya tienen las cuentas saneadas por herencias y negocietes propios...
ME SIENTO INDIGNADO!! QUE SE VAYA A TOMAR EL PELO A su...
Y perdonad mis expresiones, no es mi estilo pero es que no me puedo contener, que me traten (nos traten) de gilipollas ya es lo último.

Anónimo dijo...

Hosti Tuariz no te cabrees ¡¡coño!!, que la afotillo es una coña.

La Do.

Anónimo dijo...

Al Espanyol
Quina república?,la Checa?la Dominicana?alguna Bàltica?la de la casa meva? la de Ikea? faci vostè el favor d'especificar que no m'assabento.

Anónimo dijo...

Soy un trabajador y felicito al partido de convergencia por el trabajo tan extraordinario. Y. el saber .que el dinero de todos esta bien repartido felicidades.Un trabajo de. VALIENTES .

Anónimo dijo...

jajajajajajaja de valientes???

yo no digo que no trabajen, por que imagino que muuucho trabajo tendrán, que lo hagan bien, mal o regular es discutible y opinable.

Pero que se tilde de trabajo de VALIENTES?????
Tú eres de ciu no?? o se, estás en el gobierno no????

Anónimo dijo...

Estamos medio ipnotizados y nos cuelan los goles por toda la escuadra. Aun nos quieren seguir comiendo el coco con el tema de que lo pagamos todo. Peros si no nos llega ni para pagar lo nuestro. ¿Quien se cree a estas alturas que con mas dinero habrñía más y mejores servicios? Tendrían más para llevarse, para robarlo...........

Anónimo dijo...

Un escàndol, un escàndol.
No només a catalunya i andalusia es xucla dels governs autonòmics, el virus viu en tots costats.
En aquest país la cultura del vividor paràsit subvencionat és una forma de vida, una manera de pensar, d'actuar. S'aprèn ràpidament a viure del xollo, a cisar el màxim amb el mínim esforç ia continuació fer cara de bona persona i dissimular sembrant zitzània a casa del veí. Incorporem, en segons, a la nostra personalitat, els hàbits i coneixements de tot paràsit que estigui a prop i ens apuntem a la cultura de la subvenció en pocs segons. Pocavergonyes és el que som.
Feu un cop d'ull, si us ve bé, a aquest butlletí oficial de l'estat que el meu amigote Plateao em va enviar fa uns mesos amb la intenció de contagiar-me la seva indignació. 57 pàgines atiborradas de subvencions repartides en solament tres mesos, des de l'1 de juliol al 30 de setembre del 2010, Les quantitats de diners que es reparteixen, arriben a una magnitud aberrant des de la pàgina 102.511 a la 102.514.
Els sindicats d'aquest zampabollos i aquest caradura (viu en un àtic de protecció oficial guanyant 120.000€ a l'any), són els que recullen més sardines.
¡¡A la mierda los gorristas sacacuartos!!!
Con perdón.

La Doña

Anónimo dijo...

doña podemos hablar de las subvenciones historicas de este ayuntamiento a asociaciones entidades deportivas culturales etc etc

pa cagarse

Anónimo dijo...

Doña, lamento molt l'exemple de subvencions al BOE que has posat. Es tracta de les subvencions que tu mateixa obtindries si contractessis una persona amb discapacitat a partir d'un contracte indefinit, i que es "paguen" descomptant-les de les quotes patronals de la seguretat social. No estàs d'acord en què es bonifiquin els contractes indefinits, tots ells, i que aquesta bonificació sigui més gran si es contracten persones amb discapacitat? Prefereixes pagar ajuts als mateixos treballadors quan estàn a l'atur? Mira que podríes trobar exemples indignants, i has anat a buscar un en el qual encara es subvenciona poc.

Anónimo dijo...

D, a partir del sexto folio las subvenciones son para familias e instituciones, entidades locales, empleo agrario de Extremadura y Andalucía, empresas privadas, instituciones sin fines de lucro (pero con personajillos con nómina elevada), organismos autónomos…, a la asociación nacional de grandes empresas de distribución le sueltan 2.863.265,62 € de subvención…tela marinera el mangoneo, a las asociaciones federadas de empresarios de limpieza… 2.326.836,51 de €, a la asociación española empresas consultoría 3.723.038,50 €, a la confederación sindical de CCOO 9.949.475,01 €, a la fundación metal cualificación y empleo 42.930.525,92 €, etc etc etc.
Lo dicho…, en CHINA pena de muerte para el 75% de estos bandarras.

Anónimo dijo...

Peor que las subvenciones: La Diputación de Barcelona investiga el blindaje ilegal de los sueldos de sus altos cargos desde el 2004

http://www.lavanguardia.com/politica/20111014/54230331755/la-diputacion-investiga-el-blindaje-de-los-sueldos-de-sus-altos-cargos-desde-el-2004.html

Anónimo dijo...

Diputació de Barcelona.....................

Espero amb MOLTES ganes, el que dirà el Sr.Duran sobre els nostres propis xoriços, suposo que diran, que estan millor curats que els d'altres llocs d'Espanya. Jo diria que costa més agafar-los perquè el pedigree de polítics tramposos ve de lluny, ho saben fer bé. Sort que cada vegada costa més mantenir aquests excessos sense que surti a la llum pública.

Anónimo dijo...

que pasa con el cap y los socialistas no se manifiestan en su blog a esque no goviernan no me acordaba espero que ninguna persona se nos muera al lado de la puerta del cap llamando al portero electronico

Anónimo dijo...

los socilistas de castell platja de aro estan desaparecidos caput finito no se recuperaran hasta el 2040 si se recuperan jajajaja

Anónimo dijo...

Bueno si se muere alguien en la puerta del CAP llamando al portero electrónico dadle las gracias a CIU...
Los socialistas poco pueden hacer debido a los resultados electorales, más que dar su opinión que en el caso del CAP, será la de todos, imagino, al fín y al cabo es lo que habéis decidido vosotros(me refiero a la mayoria de los votantes, sumando claro los de PP ).
Pedid responsabilidades a los que SÍ GOBIERNAN.

AJO Y AGUA COMPAÑERO!

Un votante socialista.

Anónimo dijo...

Y una mierda tendrá la culpa CIU si se muere alguien en la puerta del CAP!!!
Las responsabilidades por todos estos recortes hay que pedirlas a los torpes del gobierno tripartito que han gobernado con un coeficiente de inteligencia igual a -35. El Tripartito del Montilla nos ha dejado muestras de cómo tres necios visibles han batido todos los récords de estupidez, mancomunada o particular, al servicio del desgobierno de la sociedad.
Montilla podrá presumir ante sus nietos de haber presidido un importante ensayo político sobre la necedad en forma de gobierno. No lo siento por él ni por los otros dos tontos peligrosos: Carot Rovira, Saura, lo siento por los que no tienen mutua privada.
No pretendáis ahora pedir responsabilidades al Arturito, que el pobre no ha encontrado ni telas de araña en la caja.

Anónimo dijo...

la culpa es todos ellos, unos mas y otros menos, unos por hacerse ricos a costa de todos nosotros y los otros por permitirlo......

Anónimo dijo...

SANIDADA Y EDUCACIÓN SÓN COMPETENCIAS DE LA GENERALITAT, QUE NO OS ENTERÀIS!!!

ELLOS DECIDEN, NI TRIPARTITO NI HOSTIAS EN VINAGRE!

LA CRISIS UN POCO DE TODOS, DE NADIE EN CONCRETO O OS OLVIDÀIS CUANDO CUALQUIER CURRANTE PEDÍA HIPOTECAS Y SE COMPRABA ADEMÁS EL AUDI...PQ EL BANCO SE LO DABA... Y LOS QUE VENDÍAN SU PISITO PARA COMPRARSE EL CHALET...
REPITO, TODOS, EN MAYOR O MENOR GRADO HEMOS COLABORADO, MUY FÀCIL CULPAR A LOS POLÍTICOS SOLAMENTE...

Anónimo dijo...

AH!!

Está claro que Arturito se ha encontrado lo que se ha encontrado, con la crisis (recuerdo global) que existe, per él decide dónde aplicar recortes.

Anónimo dijo...

Lo que extraña es que los gobernantes nacionalistas no se quiten la paga del 18 de julio.
La puso Franco ¿no?

Aaaaaaah esa no que es para ir de vacaciones a Liechtenstein.

Anónimo dijo...

Eiiii Doña en Mazinguer està apretant molt fort, a veure si parlem més d'informació local.
Records

Anónimo dijo...

Toy oxigenándome en Cebú.

Quan torni si m'assabento...

The Do

Anónimo dijo...

aqui has dado en el clavo.
estos cinicos de ciu echan las culpas de todo lo malo que pasa de la crisis que tenemos en cataluña a los demás españoles.Que estan todo el dia en el bar.cabrones.ellos son perfectos puros creen los necios que la gente es tonta que no nos damos cuenta de lo engañabobos que son.ahora con el nunca acabar del concierto economico nos la quieren volver a pegar.estan locos por poner las garras en la caja para robar sin descanso.os habéis olvidado de lo que hicieron el jordi y sus amigos comisionistas en banca catalana?
el sueño ahora es hacer lo mismo pero con cataluña liquidarla vaciarla.han empezado por comprar con dinero publico a toda la prensa sin personalidad ,sin agallas,que por dinero facil y estar cerca del poder se han bajado los pantalones. fils de puta.Con ese dinero que an usado para sobornar a la prensa se podrian haber dejado un monton de quirofanos y servicios hospitalarios abiertos.ahora si va mal la culpa es de l govierno de madrid.no saben administrar para el pueblo,se lo administran para ellos y sus amigos como siempre an echo.fascistas ladrones.
catalanes abrir los ojos

Anónimo dijo...

Suerte tenemos de que no todos los socialistas piensa de esta manera.Son muy pocos ''casi¡¡ nada ''los que son.Si que vale la pena.

Anónimo dijo...

declaracions de DURAN I LLEIDA:

"SI EXPLICO LES MEVES IDEES PERDRÉ LES ELECCIONS"

Si això no és tractar a la gent d´imbècils...

Apa ara voteu-lo! que si no teniu uns quants milers i milers d´euros al banc... acabarem demanant caritat...

Anónimo dijo...

Nuestro gobierno de derechas sigue comprando, con dinero de todos, más y más grupos mediáticos.
No les gusta la crítica.