.

JRMora humor gráfico diario

3/9/11

UN BRINDIS

Alcanzar el desempeño óptimo de un grupo requiere dedicación, enfoque y disciplina.

Gracias al trabajo apasionado y totalmente desinteresado del equipazo que forma Platja d’Aro VIVA, hoy podemos disfrutar de infinidad de fotografías y vídeos de nuestro municipio con los que revivir viejos recuerdos, y que poco a poco y sin pausa, van colocando en sus anaqueles virtuales. Y por si no fuera poco…, ahora también han tenido el detalle de crear una revista virtual donde podremos encontrar asimismo más trabajo altruista sobre nuestro municipio.
Gracias amigos, un diez, sobresalís en lo que hace a trabajo productivo de alta calidad, productividad creciente y buen rollo.

17 comentarios:

acudit del dia dijo...

Treball altruista per Platja d'Aro? no és novetat, hi ha uns quants regidors de CiU que també ho fan.
JAJAJAJAJAJAJA que bo,que graciós.

Anónimo dijo...

EL PEDRO LA PADILLA I CIA TAMBÉ VAN TREBALLAR DE GRATIS PER A CASTELL PLATJA D'ARO QUAN VAN GOVERNAR,ELLS NO VOLIEN COBRAR TAMPOC.

Anónimo dijo...

Yo también brindo por ellos.Seguir como hasta ahora,felicidades.
Javier

Anónimo dijo...

Perfect domain name espaciodedonyamanolita.blogspot.com

If you are looking
100% free usefull
web site. Take a look
Fast and easy job search http://www.mijob.org
here for you .
Will be glad to tell you
I am looking for somebody who can help me with SEO
To obtain such page ranking as you have
When I ordered web site design, I choose http://www.avazo.com
I expected your suggestions

Legal aid now available online from legal professionals. You can ask the lawyer from[url=http://www.10minutelegalforms.com/ask-an-attorney/] www.10minutelegalforms.com[/url] any legal questions/ Answers are fast, complete and FREE.

Another our free service connects people like you with attorneys who provide a variety of legal services including mortgage modification, bankruptcy, criminal and immigration problems or civil case. Just fill out the short form at our [url=http://www.10minutelegalforms.com/legal-help/]website[/url] and we will provide 2-3 attorneys ready to help you.

Anónimo dijo...

MUY BUEN TRABAJO!!
MIS MÁS SINCERAS FELICITACIONES!!

Jordi dijo...

Ahir vaig participar en la “1ª Marxa de l’Escurçó”, és feia a Castell d'Aro. Es sortia del pavelló i arribava a la plaça poeta sitjà. Eren 12 km. Combinant muntanya, camins de terra i carretera. La cursa valia 10 euros i no tenien canvi. Si no portaves 10 euros justos no podies pagar.
Es van acabar els dorsals oficials (érem quatre gats)i van acabar retallant talls de paper i apuntant-ho amb boli. Problemes informàtics que van retardar la entrega de dorsals, pagament inscripcions i la cursa va començar 30 minuts més tard.
Per ser la primera no està gens malament.
Regidor responsable go home.

Jaume dijo...

Mira Jordi, les primeres coses que es fan corren sempre aquests risc. Pensa que si algu no s'arrisca a fer res,mai veuriem cap novetat. Estic segur que els organitzadors han apres dels errors i l'any vinent les coses aniran millor.
Jo els animo a seguir . Sont gent de Castell d'Aro que intenten millorar la oferta de les activitats de la festa major.
Jaume Ramot

Rey Lotario dijo...

Acabut de veure la regidora del rimbau per la tele, revisant la programació de la festa major de castell veig que porten la diversiones, em feïa gracia anar-hi però no hi aniré...algun listillo/a del ajuntament ha programat l'actuació al puto pavelló, bueno no és ni pavelló, li diuen sala polivalent, ja avisen que per raons de seguretat té aforament limitat, o sigui o hi vas a les 7 de la tarda a fer lloc o no entraràs. Molt bé sr. Alcalde, et gastes més de 6.000 euros en portar aquest grupet i no podrà entrar ni el tato, per que no he fem al jardí de casa teva que hi cabrà més gent? o al meu pis de 60 m2?

Es que vaya tela amb l'equip de govern aquest!!!

D'altra banda veig una mica de doble rasero amb les programacions de les festes majors de castell i platja d'aro. Per la de Platja d'Aro la programació fot pena, em porten una orquesta selvatana a fer un concert psudolíric al parquing, i en canvi per la Castell porten actuacions més acceptables per fer-ho a la sala nyap polivalent que va fer el pelleter...

Per que no portem la diversiones a la platja gran i rebentem platja d'aro aquella nit? No us deixen els empresaris del ocio de la noche? només podem fer-hi jazz per a puretes??

Jubilat ja alcalde!!

Un de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró dijo...

No puc estar mes d'acord amb tu ,rey lotario,ja està bé amb les tonteries de NOMÉS Castell d'Aro,amb l'ajuntament donant suport, sense mirar que som tots un mateix municipi.

Els fan gols i no es donen ni compte ,per agradar a uns quants donen puntades a la resta.

L'equip de govern de torn hauria d'estar mes atent i no deixar que aquest radicalisme fora a més, només aconseguiran perjudicar la unió del municipi.

Anónimo dijo...

Jo vull la segregació de Platja d'Aro i S'Agaró.
Autodeterminació per Castell d'Aro!!!!

Anónimo dijo...

Platja d'Aro, i a cinc minuts el seu nucli antic i agricola

Anónimo dijo...

platja d'aro independent de castell d'aro ¡''''''''''''''''
ho compro ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
on es firma ???????????????

Príncep de Beckelar dijo...

Rei Lotari, un de Castell d'Aro ............ Sembla mentida que amb tants anys d'alcalde, encara ens proporcioni errors tan notables.
Més de 6000 € el grupet musical?, collons, la mateixa quantitat que ens costa portar als reis mags en ​​creuer. Lucino amb tant malbaratament. No hi ha consciència que seguim en la champions lliga del deute. Els municipis conscients, responsables, reduint despeses retallant per aquí per allà ia nosaltres plin.
Joan, retalli despeses supèrflues, trobi diversions més barates, gasti de forma intel.ligentment, controli el pressupost, collons!!! que ja és vostè grandet.

Anónimo dijo...

Platja d'Aro: Gou home.
C.A.I
Si voleu la depuradora, les naus, el parc de bombers i la central electrica us ho traspasem.

Anónimo dijo...

Yo también brindo:
por el saber hacer, por saber emocionar, por el saber estar.
Nois matricula de honor per a vosaltres.
Seguiu aixi.
Bona feina.

Anónimo dijo...

mooooolt be per la asociació del casino castellarenc programant la festa major de veritat de TOT el municipi

Anónimo dijo...

...... i mooooolt be per PLATJA D'ARO VIVA pel que fan de forma lliure i altruista.... felicitats