.

JRMora humor gráfico diario

14/8/11

LES ENFANTS DE LA PATRIE

Quina gràcia;
Fa pocs dies, setmanes, mesos..., quan en la nostra Tv3 es comentava qualsevol anècdota sobre els agricultors del Llenguadoc-Rosselló francès; al periodista corresponent de la TV depenent catalana se li omplia la boca de bava, mentre explicava emocionat qualsevol anècdota dels gabachos amplificant el bon fer d'aquests "agricultors de la catalunya nord", alçant fins i tot la veu per deixar petjada i satisfer als nostres nacionalistes que li acompanyaven en el bavejar.

Avui, després de contemplar indignat, per tv, com aquests mateixos agricultors del Llenguadoc tiren pel sòl la fruita dels agricultors lleidatans, m'estranya sentir com aquesta mateixa televisió depenent, ha canviat el seu missatge referint-se ara a aquests tipus com "els agricultors del sud de França".
Ja no són catalans?

Raroraroraro.

1 comentario:

Esa soy yo dijo...

Aquests tipus ni han estat ni són ni seran mai catalans. Són francesos per molta imaginació que li posem. La veritat, no entenc a TV3, compliquen el raonament lògic donant noves formes a la veritat segons l'antull de qui mana, manipulant amb massa desvergonyiment la realitat. Amb aquesta actitud perden credibilitat i arrosseguen al conjunt de catalunya amb ells.
¡Ojo peña!, és la meva modesta opinió.