.

JRMora humor gráfico diario

30/7/11

Carnestoltes Platja d'Aro 2.012

Ahí va otro cartel aportación de Murrig.

32 comentarios:

Anónimo dijo...

Aghhhh que susto!!! la avestruz esta es la Loli Morosi??

Rey Lotario dijo...

ATENCIÓ NANOS, El Ayuntamiento de Moià se declara en quiebra, http://www.lavanguardia.com/politica/20110730/54192867968/el-ayuntamiento-de-moia-se-declara-en-quiebra.html

Cuando veas las barbas de tu vecino remojar....
quantes similituds amb el nostre estimat poble, Platja d'Aro té un deute fins i tot superior a Moià, 30M vs 25M, Platja d'Aro també pateix un govern ad perpetuam convergent i si descomptem els falsos empadronats tenim gairebé la mateixa població.
Solució proposada per la Gene, augment d'impostos, mancomunar ajuntaments o reduir serveis

Follem follem que el món s'acaba!!

Anónimo dijo...

Nosaltres no entrarem en fallida com els de Moià o els americans. Nosaltres tenim a Giraut d'alcalde, un autèntic mag de les finances molt més enginyós i àgil que OBAMA, recordem que és tennista, com Nadal.
A més si hi ha fallida els primers que no cobren són els regidors i fins aquí podíem arribar.
Estigues tranquil Rei Lotari.

Anónimo dijo...

Quina cara tenen els del govern de CiU. Tenen la barra de receptar als ajuntaments catalans la mateixa medicina que ells van rebutjar del govern de Madrizzzz.

Donde dije diego digo digo diego ¿Dónde dije digo? pues digo Diego, digo higo Diego eh?
Per a tu si, per a mi no.
Dudua dudua.
Per tu si, per a mi no.
Dudua.

CATALANS...........CATALANES.........VISCA CATALUNYA.....AMB IL.LUSIÓ

Anónimo dijo...

Sí sí mag de les finances, pregunta als ex-treballadors de Marc Franc si pensen el mateix...

Ara que ho dius potser sí, nada x aquí nada por allà...30 M que ya no estàn.. jejeje GRAN TRUCO ESE, però ara s´ha de pagar ;)

La part que no entenc gaire, tennista com Nadal??? tots els tennistas són com Nadal...jajaja

Bons arguments amic...et felicito.

Anónimo dijo...

puedes decir como te llamas y sabremos quien es tu familia

Anónimo dijo...

Quietos tos paraos;;;; que el Girau ya ha resuelto los temas de financiacio der pueblo:
1...quitar toas las subvenciones a los jovenes y a lpos necesitaos.
2...darle la escuela de futbol al Aro,eso es un gasto menos y un ingraso mas par el Puig y su allegaos.
3....no realizar ningun control en la calle,asi se ahorra el personal destinao a estos menesteres y no se enfadan sus amigos que le han votao.
3.... no pagar las facturas del anterior gobierno,que eran mu tontos y no la hacian bien.
y 4....no hacer ninguna obra del anterior gobierno,por lo mismo,por tontos y por no hacerlo bien.
de esta forma ahorraremos lo suficiente pa que naide se cabree y le sigan votando 25 años mas.
ea, ya esta dicho too.

Anónimo dijo...

Soy el hijo bastardo de tu madre con un caballo, osea tu hermano

Anónimo dijo...

¡¡¡no¡¡¡ imposible tu tienes tu vida marcada para siempre....comprendes verdad....

El Emosiones dijo...

Pos en mi casa tenemo un grifo que esha lagüa muy fresquita.

LOJURO

Anónimo dijo...

A estos que deciis chorradas de que si es hijo de no se que o el otro que alude a la familia de no se quién y más tarde que si está no se quién marcado???????
que nadie entiende nada, es más estoy seguro que ni entre ellos mismos... por que no poneis vuestros nombres y así zanjais el tema y dejais de molestar con vuestros comentarios absurdos.
GRACIAS.

Anónimo dijo...

la composisió den Murrig esta bien pero ¿acepta er que se la fagan ?¿o ce pone como una moto vespa cuando el Puig lo retrató en la portada de zu pazquin ???????? Ande las dan las toman. Haber zi alguien pierde er tiempo y le faze una a medía............

Anónimo dijo...

el murrig personaje publico como lospoliticos, pero yo creo ati si teira bien una deeroe por ejemplo ,murrig alen al espabilado de turno

Un Ex-lector de blogs locales. dijo...

Últimamente da asco entrar en los comentarios ( el 90% de ellos ) de los diversos blogs del pueblo. La falta de neuronas se esconde detrás de escribir castellano peor que un senegalés que llega en patera y le dan su primera lección de idioma. Patético.......

Anónimo dijo...

Ex-lector de blogs locales, haz honor a tu pseudónimo bloggero y cúmplelo.
Una opinión, un respeto a los senegaleses que llegan en patera, me parece una comparación con muy poco estilo, con todo lo que tú sabes, no tienes más recursos??...puedes hacerlo mejor, campeón!

Miquel Marti Pol dijo...

Ves a cagar ex- lector. Amb lo bé que ens ho passem!. Sii vols qualitat de redacció visita el blog de la Real Academia del teu país.

Anónimo dijo...

Voldria felicitar les iniciatives del nou govern municipal, per exemple la festa hippie aro flower on hi van anar 4 gats, voldria saber quina llumbrera convergent enrollada i guai decideix gastar uns calerons que no tenim per fer una festeta de 4 amiguets pagada per l'Ajuntament, no sé si haurà estat el poeta o algú de la regidoria.
Per que no parlem clar? quant a costat? per que ha servit? quina projecció ha tingut? quin profit per l'oci nocturn en podem treure?

No volem més gilipollades d'aquestes, i que cadascú es pagui els seus vicis i les seves festes.

es que cada semana ens inventem actes que no tenen continuitat ni cap impacte durador...quina merda de plantejament turístic

Anónimo dijo...

Dels 55 ajuntaments que han donat el toque desde la Generalitat pel deute suportat també hi ha Platja d'Aro??
Podria ser, nosaltres debem 30 millonis, segons el diari de Girona, Castell-Platja d´Aro i Sant Joan les Fonts són els ajuntaments gironins amb més deute per habitant.

Van cridar a files al mag de les finances-tenista amb dedicació parcial??
Podria donar part del sou de la diputació, patronat de turisme, ajuntament per anar eixugant el enorme deute que ha anat acumulant fent la piscina publica coberta, les beques universals de menjador escolar, la residència d'avis, l'auditori de congressos, perque tot aquest deute en que s´ha gastat srs. de convergencia??

Anónimo dijo...

Per recuperar la memòria van molt bé les cues de pansa... referent a les festes i festetes "idea" dels convergents de la punyeta:

20-07-2010
AQUEST DISSABTE 24 DE JULIOL DE 21'30 A 12'30H "ELECTRO PLATJA" A LA PLATJA GRAN DE PLATJA D'ARO (ZONA CAVALL BERNAT). ACTUACIÓ DELS JOVES DEL TALLER DE DJ'S + CÒCTELS SALUDABLES. ACTIVITAT GRATUÏTA! NO HI FALTEU!!!!!

21-07-2010
RECORDEU!! FESTA A LA PLATJA CAVALL BERNAT AMB CÒCTELS SENSE ALCOHOL GRATUÏTS PER TOTHOM I SOBRETOT MOLT BONA MÚSICA!!

O tenen el mateix criteri merdós que l'anterior govern, segons apunta un ànonim d'ahir mateix o encara els hi queda molta feina per fer als convers!!!

Atents estem!

Anónimo dijo...

"RECORDEU!! FESTA A LA PLATJA CAVALL BERNAT AMB CÒCTELS SENSE ALCOHOL GRATUÏTS PER TOTHOM I SOBRETOT MOLT BONA MÚSICA!!"

Sense alcohol? Vete a tu pueblo hombre! que diria en Jep Cabestany...

Anónimo dijo...

Recordad quien gobierna y quien decide desde el mes de mayo 2011 en este nuestro pueblo...CIU Y PP y su famoso...ANEN PER FEINA.
Bueno,esto es lo que todos hemos querido y votado,ahora hay que esperar 4 añitos y volvemos a votar,es lo que tiene la democracia.

Anónimo dijo...

Marti Pol,

Eres un puto amargado que reniegas de tu carnet de identidad y no tienes ni repajarera idea de donde vives, de donde vienes y hacia adonde vas. Eres de la peor calaña, a seres inadaptados como tu no los quieren en ningun sitio. Das asco. Eres vomitivo. Vete a cagar tu y de paso te comes tus propias heces condimentadas con tus vómitos irracionales y paranoicos. Eres la vergüenza de Catalunya y parte de esa inmensa minoría que lo único que hace es tocar los cojones constantemente y sin sentido. Ser despreciable que envia a su pais a gentes que el único pecado que han cometido es espresar libremente sus ideas sin ataques personales. Gentes de tu baja catadura hacen que a los catalanes de bien nos tengan mal vistos en el resto del estado, si, el resto de ese pais al que mandas despectivamente a las gentes que no piensan como tu. Que sepas y tengas claro que yo soy tan o mas catalan que tu. Mi pecado es haber nacido mucho antes que tu y no haber podido ir a la escuela en Catalán, sino en Castellano, pero soy de las generaciones que luchamos para que este derecho triunfase y gentes de poco seso y encima enfermizo, tuviesen tambien la oportunidad de poder estudiar en Catalán. Aunque visto lo visto no se lo merecen. Catalunya es una comunidad cosmopolita e incluyente. Los excluyentes sois cuatro mal adaptados que dais coces sin sentido.

Anónimo dijo...

buuff último anónimo, supongo que el ex-lector de blogs.
No és para tanto, a mí, y te aseguro pienso como tú, no me exaltan ese tipo de comentarios estoy muy por encima de ellos y tú también deberías estarlo...
Como tú bien dices, son cuatro, por eso, merece la pena tu respuesta??
Yo creo que no.

Anónimo dijo...

Deus dimittat peccata vestra.

Anónimo dijo...

DEUS UNITTAT PECATTA DESTRA

Anónimo dijo...

E SINESTRA

Anónimo dijo...

Vos gilipollatt per tottus la vita.

Anónimo dijo...

Y vous etes un capullo de grandes dimensions.

Anónimo dijo...

de grandes dimensions???
jajajajajajajaja

no te ha quedado muy latín...

jajajajajajajaja

Un indignatotis dijo...

Muchus listillotus sapiondus in il foru.
Señorus, perfavortotis, bajarus del pedestalotus que pareceromus que gilipoyatis.
Totus tuus nus irimus a la cacanotis si el zapaterotus no se piris a la mierdotis.
PProtis ganarotis eleccionitis y el papa di romi volveratea y si comeratis otro fileti di terneratovich comi los que se comenati los niñatae de Somalia.

Filete per il papa di roma, caca di pesto per il bambineti di Africati.
Suputi madri la di los curitis comu el cabronotis del Roucus.
Pater nostre questas en los cielotis, baja y pon a trabajaritis a los curitis y pasea per lafrica que se te estan moriendotis los niños africanis.
Pierderotis credetibilatotis per culpa de los curas barrigonus y colesterotitics.

Marc.M dijo...

Hola doña estic desconectat per culpa de estar molt enfeinat, pero segueixo al loro, ja veig que el blog no perd pistonada, gora la doña!!!! i no poseu tantes gilipoyatis, que mentres nosaltres comentem paridetes els del gobern van fent la seva, i anar cobran amb les esquenes cuasi tant grosses com la cara.

Anónimo dijo...

Doncs sí, tu ho has dit Marc! i fent les seves "negociacions" , ara han obert un nou tram del camí de ronda i es veu que ho ha pagat el veí, o sigui un particular a qui no correspón pagar l´obra, extrany veritat??? pq o és d´unaltre planeta, aquest señor, o és incomprensible que algú és presenti voluntari per PAGAR...
??¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿