.

JRMora humor gráfico diario

15/7/11

AIXÒ ÉS UNA COLLONADA, NO?

Ahir dijous, el conseller Mas-Colell va comentar en Esade que els treballadors públics han de ser conscients que l'economia està en una situació molt difícil, "hauran de treballar el mateix per una mica menys" i va considerar que aquest tipus de "ajustos marginals" minimitzarien "mesures més doloroses, distribuint el dolor entre tots", en referència a una alternativa a la crisi consistent en una altra reducció de salari per als funcionaris.

Hi haurà rebaixa també pels set magnífics?

Un dia abans el departament de la Presidència de la Generalitat va presentar una altra alternativa a la crisi i va convocar un nou paquet de donacions, destinant 6,8 milions d'euros catalans per comprar l'opinió, huy perdó! dic... per subvencionar premsa privada, ràdios privades i televisions privades catalanes.

Al mateix temps, els polítics col•legues que fan la migdiada en les corts espanyoles, incapaços d'adaptar el seu ritme de despesa a les quotes dels seus afiliats, decideixen per unanimitat esquilmar encara més l'erari públic amb uns lliuraments mensuals que es fan públics cada TRIMESTRE. En el segon trimestre del 2011, els partits amb representació parlamentària s'han repartit 20,5 milions d'euros, si, el que llegeixes, 20,5 milions d'euros. Quantitat que van des dels aproximadament 9 milions que han trincao PP i PSOE respectivament, fins als 54.000 de Nafarroa Bai.

Pues vale...,  ¿vamos y los cascamos.?

3 comentarios:

Anónimo dijo...

vamos!!

H.P.P. dijo...

Ho veieu!!! Hereus estem perdent el carro. Amb una mica de sort podem recuperar el que ens va fotre el Xinu del Mil i una mica mes.
D'aqui 4 anys ho hem de tenir lligat.

Anónimo dijo...

Seria pràcticament impossible eliminar els milers d'enxufats del tripartit.

La sol.lució és pagar els sous dels enxufats entre tots.