.

JRMora humor gráfico diario

30/6/11

ALCALDIA 2.0

El 19 de juny, el girautista Juan Trillas ens explicava en la seva crònica matinera que en el despatx municipal de Giraut havien hagut modificacions…, bàsicament s'havia eliminat la taula de reunions.

Avui 30 de juny, un avesat becari del mateix periòdic en un excepcional article periodístic “SAFAREIG”, es mofa subtilment de la vella moció de censura puntualitzant que gràcies a ella també s'han renovat els quadres del mateix despatx.

Cap d'aquests dos tribuletes, si no estem parlant del mateix, s'ha adonat del que més afectarà, sens dubte, als ciutadans de Castell-Platja d'Aro. I és que encara que la taula estigui abarrotada de papers, el despatx de l'alcalde està ara immers i revolucionat tecnològicament gràcies a la informàtica.

L'accés i la capacitat de processament d'informació sobre tots els temes i sectors de l'activitat humana, ho té Joan a un sol clic.

Collonut eh?

Diuen els entesos que l'invent ha contribuït que cultures i societats és transformin acceleradament tant econòmica, com social i políticament. Forçosament ens ha de beneficiar a tots positivament.

Que ho gaudeixi.

48 comentarios:

ojo al dato dijo...

Buenas Donya,

Ja te l'ha fotut. Es cierto que no tenía ordenador antes de la moción.
En la foto, si te fijas, salen 2 ratolins de ordenador y un portátil. Ahora bien, esto es aparador, como el de las tiendas. Que se enseñen floreros, armas, o toros, o barretinas, no quiere decir que le gusten al propietario.

El Giraut no tiene ni la más pajolera idea de lo que es un ordenador, i menos de poder utilizar el programario básico. Incluso creo que no debe
disponer de una cuenta de correo. Trabaja con papel. Mientras estaba en la oposición ya
tenía el portátil en su despacho, pero cerrado encima de la mesa. El otro que no se ve es el que usaban los rojos. Ahora es para el.

En definitiva continua desinformatizado y desinformado. Su identidad de facebook no la lleva (alguien se lo hace) i no lleva teléfono mobil.

Esa es la verdadera historia, pequeños pero importantes detalles.

Te l’ha fotut.

ojo al otro dato verimportant dijo...

En Joan es un bon alcalde, bueno una mica fermentat i diesel pero sense anims de rebentar el poble sino tot el contrari, crec que aporta bastant a platja d'aro, l'unica pega, es que per seguir ell primer deixi que els de darrera fotin el que els dona la real gana deixan en evidencia i precarietat la politica municipal, anims joan i treu sang don la tinguis perque et ve la revelion LOLI per darrera a escabotarte la melena!!!!!

Anónimo dijo...

ja ja ja només falta a la foto el diploma certificat del CEAC Curso de Técnico en Sistemas Microinformáticos y Redes
ja ja ja

Anónimo dijo...

Un vi es pot fer bo amb el pas dels anys pero crec que s'ha tornat agre,ranci,picat

Anónimo dijo...

pozí no sus veis como lasalio er wifi de la coroniya en la afoto?

Anónimo dijo...

menudo cabreado,a

mazinguer dijo...

Hay mucha gente, "Masterados" de nuevo cuño que trepan a los cargos directivos de las empresas y toman decisiones de cosas de las que no tienen ni repajarera idea. Es decir, Si L´amic Joan no usa ordenadores, al menos si que tiene una mínima idea de las decisiones que toma, del por qué las toma. Saber informática hoy por hoy es importante, pero todavía no es imprescindible. Lo será en un par de generaciones más. Y entonces, lean el libro "Numerati", les aseguro que se les pondrá el pelo como escarpias..............

Anónimo dijo...

Mazinguer...
que no es importante tener conocimientos (aunque sea básicos) del mundo informático...
Seguramente halla trabajos que no lo requieran pero hay otros en los que es FUNDAMENTAL!!

POR FAVOR...
NO DIGAMOS TONTERIAS!!!

El cateto informatico dijo...

Señor Alcaide: mo se preocupe usted de na. Que aqui esta el cateto informatico, que en cuatro tardes le pone ha usted al dia de to lo que hay que saver dinfirmatica.
Hay una cosa que he como er correo pero no jay que pone sello ni na de na.
Y otra que usted pone lo que busca i le sale de to menos lo que quiere.
Dominando esta do erramientas basicas ua pue ir uste por el mundo.
Bueno, una buena Visa platino tambien ayuda la verdad.
Espero su respuesta.

Rey Lotario dijo...

PROHIAS DIMISIÓN!!! VAYASE SR. PROHIAS!!!

la molt honorable Dolors va demanar excedencia del seu currele quan va començar a tocar caler de l'administració.

Avui llegia que el segon del Puigdemont alcalde de girona, també és profe i ha demanat una excedencia per poder cobrar del ajuntament de girona.

Però aquí a casa nostra...que va!!!
en Prohias vol dos sous!! qui cullons es creu que treballarà 13 hores diaries??? O no farà bé la seva feina de profe o no farà bé la feina de regidor!! quien mucho abarca poco aprieta

Mira Prohias, arreglat el tupé i que et fotin al consell comarcal que continuaras cobrant pero queda més dissimulat

No es pot fer res davant aquests xupopters?? No es pot denunciar algun lloc?? cal que ens manifestem en pilotes a la font del ajuntament??

És indignant!!

Anónimo dijo...

He estat quasi dos anys compartint el despatxt de l'oposició amb la gent de CiU, però sobretot amb l'alcalde actual. Aquest disposa d'un petit ordinador portatil ( elq ue surt a la foto) des de fa uns 4 anys provinent de la Diputació de Girona. No és cert que no sàpiga com funciona, ja que té uns mínims coneixements i quant té dubtes pregunta. Té compte de correu electrònic i el facebook l'actualitza ell mateix.
Espero que aquestes explicacions hagin servit per aclarir els dubtes que teniu tot plegats respecte a aquest tema.

David Puig

Anónimo dijo...

Molt be david, segueix aixi, sí Li llepes el cul una mica mes al Sr. Giraut ja haviat no hi tindra cap pel.

Anónimo dijo...

Bien acaba de aparecer el mayor defensor de la justicia y de la equidad,el Sr. Puig,lastima que su aventura politica se ha finalizado con un esperpento,porque de juego ya daria mucho juego,sobre todo a su Alcalde preferido.
Pero mira por donde la realidad es otra y la gente de ERC tambien es otra,en un solo Pleno Municipal ya se ha notado el cambio,incluso a la hora de la votación de los dictamenes,ERC no esta subyugada ni a un sueldo ni aun Alcalde,y lo ha dejado claro en su primera actuación.
De todas formas de pelotas y seguidores acerrimos,CIU ya tiene unos cuantos.

Anónimo dijo...

Eeeeeps David, estàs en forma. Ets un crac, segueixes aixecant passions.

Salut!

Anónimo dijo...

Ostres es flipant l'odi que encara em tenen alguns.
Fa mesos que no faig cap comentari a cap bloc i al veure una informació que no és del tot certa he volgut aclarir algunes coses. Veig que hauré de tornar escriure als blocs per animar el galliner, ja que que sense les meves intervencions està molt mancat d'opinió i fins i tot un pel aburrit. Pel facebook vaig fent comentaris qui els vulgui veure que m'agregui com amic.

David Puig

Anónimo dijo...

Anims David.

Diuen que ERC va molt perduda al ple municipal. Que l'Estel sense la Montse que li mogui els llavis no sap dir res.

Penso que la feina d'oposició que farà ERC serà molt més fluixa que en la legislatura anterior.

Signat: un ex-votant d'ERC.

Rey Lotario dijo...

No cal pesetero, no cal que escriguis més ni taladris pel facebook...
la teva carrera política es va acabar quan vas acceptar el sou brut del pelleter, no vas entendre la voluntat de canvi del poble, et va servir per passar un parell d'anys cobrant per tocar-te-la, amb tot lo inteligent que te les dones vas caure al parany del iaio.
Tenies representació, el teu vot era important pero quan es va descobrir les contraprestacións del teu vot, vas quedar retratat de per vida.
I encara no entenc com vas de llepaculs del iaio perque en el fons et va enredar ell, ha passat el temps, a tu et van fotre fora del partit, erc continua amb representació però ara tu no ets ningú i a platja d'aro ha tornat l'amo.
Així doncs, encara pots buscar-te un altre partit per les properes, no sé...la cup, reagrupament o qualsevol altre però millor canvia el look, els nom i cognoms i de sexe perque per aquí a la vall d'aro ja et tenin massa vist

Anónimo dijo...

ciudadin,ciudadin que al Puig le queda el Aro Cf y me dicen que ya comienza con las restricciones,el tercera se va a la calle,y a realquilado el campo de futbol a unos entrenadores de la Escuela Municipal a 30€ por niño que tengan en el Campus de Mejora del mes de Julio,y eso que el campo es Municipal y no paga alquiler.Yo creo que la venda de petardos no funciona y lo soluciona alquilando el campo de futbol,que repito es Municipal osea de todos,para sacarse unos ahorrillos.Verguenza le tenia que dar hacer negocio con las familias del pueblo que pagan sus impuestos para mantener este tipo de instalaciones deportivas.

Rey Lotario dijo...

Ahhhhhh roma no paga traïdors pero el giraut si paga favors?

favor con favor se paga, aquest últim post aclareix moltes coses, no entenia tantes abraçades entre aquests dos personatges sinistres, per això ara encara li llepa el cul...

És que aquí al nostre estimat poble si estires una mica no hi ha un pam de net!!
i sempre amb el giraut ficat fins el coll

Anónimo dijo...

Uffffff, realment aixeco moltes pasions, la cosa em diverteix i tot. Decidit tornaré a dir la meva per aquests blocs. Pot ser divertit i tot.
Pel tema del lloguer del camp de futbol, com puc llogar una cosa que no és del club? Es ven bé que no ets més burro perquè no t'entrenes.

Anónimo dijo...

Puig...buscat un curro i deixa d'enmerdar-ho tot per allà on pases

Anónimo dijo...

Fàcil, molt fàcil darrera l'anonimat dir el que és diu. Però donant la cara, això ja és una altre cosa.

Anónimo dijo...

SI US PLAU, PUIG, EL POBLE VA DECIDIR EL DÍA 22 DE MAIG I EN EL TEU CAS, VA QUEDAR CLAR QUE NO ET VOLEN... ASSUMEIX EL RESULTAT I DEIXA DE DONAR PEL SAC AL PARTIT AL QUE FA "DOS DÍES" PERTANYÍES.
JA ENS HAS DEMOSTRAT LO "CHAQUETERO" QUE ETS I EL QUE ESTÀS DISPOSAT A FER PER TREURE PASTA.
ESPEREM NO ET CARREGUIS TAMBÉ L´ARO CF...PQ HI HAN UNS QUANTS QUE EN PODEN PARLAR AMB CONEIXEMENT DE LA TEVA MANERA DE FUNCIONA I LO COBARD QUE ARRIBES A SER.
BÉ, NO ET DONARÉ MÉS TEMA PQ EN DEFINITIVA ES EL QUE T´AGRADA I TÚ, PER SORT JA ESTÀS FÒRA DE LA POLÍTICA MUNICIPAL AL NOSTRE POBLE.
UNA ÚLTIMA COSA, A AQUESTS QUE DIUEN QUE L´ESTEL VA PERDUDA...ETC... L´ESTEL AL PLE VA VOTAR EL QUE ELLA VA CREURE CONVENIENT, SENSE TENIR 1800 EUROS SOBRE LA TAULA QUE L´AJUDESSIN A DECIDIR UNA COSA O ALTRE..., M´ESTIMO DEU MIL VEGADES MÉS AIXÒ, S´EQUIVOQUI O NO.

Anónimo dijo...

A hores d'ara encara no he fet cap comentari polític i ja s'hem ataca. Aquesta obssessió malatissa cap a la meva persona sembla preocupant. Potser comença a ser hora que alguns de vosaltres aneu a visitar el psiquiatre. Em dius que soc un covard, però com a mínim signo amb nom i cognoms cosa que tu no fas. No serà que el covard ets tu?
Pel que fa a l'ARO, només un detall. Gestionem tres equips els tres amb bons resultats, la temporada acabada i ni una factura per pagar. Que no saps en quina
situació vàrem agafar l'Aro fa dos anys?

Anónimo dijo...

No se como está ni como ha estado el Aro,porque entre otras cosas no me gusta el futbol,de lo que si me han informado es de que te quedas con mas de 6000€ del alquiler del BAR,toda la publicidad que puedas cntratar en todo el campo a 350€ el cartel,5000€ de subvención para el equipo femenino y todas las subvenciones que como entidad deportiva tiene el Aro,el 50% de los beneficios de los diferentes torneos que se puedan organizar,y no se cuantas ventajas más que le pudiste sacar al anterior Gobierno,junto a loterias,entradas y cuotas de socios,si todo ese pastel te parece poco,ahora lo tienes facil con tu amigo Girau,le pides un poco más y que te lo dé.como hizo con tu primer sueldo.

Rey Lotario dijo...

Ala!!! nano

Millor no parlis perque tens merda a sobre per omplir la teva boca 50 vegades

juas juas, puig+giraut pitjor que el Millet

Anónimo dijo...

Uffffff que mal informat que estàs en el tema del futbol. Tirar merda surt gratis i més si ho fas sense informació. Fots pena

David

Anónimo dijo...

Tranquil David, tranquil, de ben segur que aquests que escriuen animalades, deuen estar encara rabiosos pel resultat de les passades eleccions.
Difamar es de franc, però que vigilin t que no sigui que el tret els hi surti per la "culata".

Anónimo dijo...

No sé a qui et refereixes per estar rabiosos per aquestes passades eleccions...
L´Únic que ha d´estar rabiós és el David P. per que ha sortit del mapa, tot i que va anar casa per casa suplicant vots...
No acusis injustament quan no tens ni idea de qui escriu.

Anónimo dijo...

jajajajajajajajajaja sí sí estremadamente RABIOSOS...AAAAARGGGG...
jajajajajajaja

me muero por ser como él... jajajajajajaja

o mejor dicho...SÍ SÍ quiero conseguir lo que él consiguió 1800 al mes sin governar!! ole ole!

Anónimo dijo...

Yo de ustedes no perdería más tiempo peleando por las aventuras y deseventuras, de este tal Puig, su andadura pasó a mejor vida...gracias señor!
Por lo tanto les invito a que nos centremos en el presente de nuestro pueblo que es lo verdaderamente importante.
un saludo!

Anónimo dijo...

Lotaro ja has passejat pel camí de ronda???????????

Rey Lotario dijo...

Si, nano.....
1-0, ara estic esperant la nova escola a Dalmau, el centre de dia, l'hotel d'entitats a la caserna, l'auditori-palau de congressos, les cameres de videovigilancia a Mas Nou, la rebaixa del IBI, l'augment de les ajudes socials...moltes cosetes pendents pels pocs calerets que tenim al ajuntament i l'enorme deute acumulat

La veritat es que hi vaig sovint al camí de ronda, cal fruïr dels 18.000 gastats per l'ajuntament que se´ls tenia que gastar Costas, això si que és un expoli d'aquests que diu en David.

El iaio està en forma, ha tornat, fot el que li dona la gana passant-se pel forro la legalitat i el secretari anar firmant, com sempre

Anónimo dijo...

Rey Lotario si tens indicis de conductes il·legals per part de l'equip de govern actual, per què no vas als jutjats? Tant criticar en Puig, però aquest quant va detectar coses ilegals no l'hi va tremolar el pols aportar-ho als tribunals.

Estel dijo...

Fa poca estona, a la informativa d'urbanisme, s'ha demanat que el que ha costat la reparació del camí de ronda es reclami a Costes. S'ha fet constar en acta a petició del sr. Pedro Torres i el regidor, el sr. Pep Soler, ha dit que procuraria que així es fés. Així mateix s'ha demanat la informació del tècnic que va signar el projecte, segons alguns, mentre encara governava l'anterior equip. Estarem atents a les explicacions.

Anónimo dijo...

El rei Lotario sembla que prefereix , un camí de ronda tancat en plena temporada alta que 18000 euros gastats en obres ,si tenim en compte que els diners que es gasta costes venen de Madrid i ara mateix no en tenen ,quan de temps creus que estariem sense passeig,sembla coherent gastar-los en benefici del poble i intentar recuperar-los després , els beneficiats serem nosaltres i no el ministeri.D´això s´en diu governar , agafar el bou per les banyes i fer el que cal fer.
És evident que la resta de coses que demanes i que estan al programa de ciu també fan falta , però tan sols un ignorant o algú amb mala fe pot creure que ho faran en dos mesos, més que res perque moltes d´aquestes coses depenen de govern autonomic i central , i si al de Madrid encara hi ha en Zp acabant d´arruinar Espanya a l´altre hem de pagar la festa major del tripartit , per tant estarem dos o tres anys passant-les putes per recuperar-nos, i evidentment quan anem a demanar-los un euro ens engegaran a dida.
Així que tu veuras Lotario tots a una per superar la situació o juguem a qui es del Barça i qui del Madrid fins les properes eleccions.

Anónimo dijo...

Les esperem amb les orelles a punt.
Gràcies Estel.

T.D.

Anónimo dijo...

UY UY UY Al listillo de las 21.33, está claro que en 2 meses no se podrà hacer todo, ni en 20...
pero me ha parecido entender en tu discurso que no se podrán cumplir promesas electorales por culpa de Madrid, ZP...etc...y en consecuencia se me ocurre una pregunta,
que no se si tú podrás contestarme...

Cuando se redactaron esas promesas, CIU si las veía VIABLES???? ya que las incluyó en su lista para las elecciones de mayo, o ya sabía, como argumentas tú, que eran casi imposible de realizar dada la situación actual que TODOS vivimos????

Espero puedas sacarme de dudas.
Muchas gracias de antemano por tu respuesta.

Anónimo dijo...

ara, extrapolant una mical'àmbit local...a tots aquests convergents que pululen per aquí, jo també provinc d'una familia cristiana i catalana de socarrel, vaig creixer amb el Yoda governant durant 23 anys, em semblava que era lo millor, lo nostre, lo natural, però poc a poc em van anar surtin pels al cul i varem passar del peix al cove, a l'autodeterminació, a més competències, al majestic, al nou estatut que havia de ser la panacea de tots els mals que han acompanyat aquest petit pais, ara hem canviat, ara demanem un pacte fiscal, amb això vull dir que a aquest ritme jo ja estaré jubilat i encara desde convergencia sentiré la cançoneta del expoli i el català emprenyat.
Amb això vull dir que en el fons desde convergencia sempre s´ha jugat a la puta i la ramoneta, i d'aqui uns messos pactaran amb el pp aqui i a madrid, estic una mica tip de que escalfin l'ambient amb patrioterisme però només fiquen la punteta.
Ja està bé de plorar i després en Duran es plega a tot....

Anónimo dijo...

Crec que algunes no es podran complir per les questions que he argumentat abans , es evident que l´equip de govern les intentarà complir totes ( espero),
com tots els equips de govern desde la democracia , si tu en coneixes cap que hagi complert amb tot el programa t´agrairia el diguessis, per ilustrar- nos a tots.

Estel dijo...

Avui s'ha produït una altra modificació en una informativa, concretament a la d'hisenda i règim intern. S'ha suprimit el que l'equip de govern cobrava per assistència a la junta de govern i s'ha creat el Consell de govern, pel qual passaran a rebre les mateixes retribucions que per la junta.
També s'ha suprimit la dedicació parcial del regidor de cultura, sr. Prohias, donat la dificultat de la seva compatibilitat per part del departament d'Ensenyament. O sigui que ara el sr. Prohias passarà a rebre les percepcions no salarials habituals per ple municipal, consell de govern i assistència a comissions informatives.
Quant a les festes locals, en principi sembla que se seguiran mantenint les mateixes malgrat que s'ha apuntat la possibilitat de canviar el dijous gras per divendres per així haver-hi una millor coordinació amb les escoles.

Rey Lotario dijo...

buenuuuu buenuuuu, sembla que ja no tot si val a platja d'aro
així doncs l'esforçat Prohias no haurà de fer 13 hores diaries!! per compaginar el seu curro de funcionari i la dedicació parcial al ajuntament.
És que els hi demanem massa als nostres polítics, no volem que conciliin amb la seva vida familiar? pobrets

Ara bé, fent números...+/-x%$$$$$ no cotitzarà amb la dedicació parcial però surtirà a cobrar el mateix amb ples, reunions, dietes i +, tots contents i ell més

Anónimo dijo...

A mi per la miseria que es cobra a l´ajuntament no hem compensaría aguantar tipus com en Lotario , que es queixen absolutament de tot i tothom , que creuen que tenen la veritat absoluta , i que ells sempre ho farien millor , però clar s´ha de demostrar , però això és més difícil oi que si Lotario.

Rey Lotario dijo...

eiiii que passa?

tan sols es fa seguiment del que passa al nostre ajuntament, i dic la meva opinió, que passa? si et molesta no llegeixis, i a tu et sembla tot bé? tu no estas indignat?
platja d'aro està de puta mare?

Aquests regidors s´hi han apuntat voluntaris, és el preu de la politica, si no volen pols que no vagin al era.

S´ha de promoure la participació, l'accés a la informació del que fan al ajuntament, que aquí ja som 10.000 habitants com per gestionar el poble de forma sectaria.

D'aquí a 4 anys tornem a decidir però durant aquest temps que ens expliquin que fan, no??

Anónimo dijo...

Lotario el que a tu et mou no és millorar les coses , es pur resentiment , veus fantasmes per tot arreu , enganys i corrupció.
Pot ser allò de "cree el ladrón que todos són de su condición", aquí tothom ho intenta fer bé , els que hi havia abans i els d´ara , més aviat es un tema de capacitat de gestió , saber-ne més o menys , evidentment l´equip de govern anterior se li han escapat de les mans alguns temes o simplement la majoria del poble ha cregut que es podien haver fet millor , això no treu que s´hagin realitzat moltes accions de govern possitives i que s´actués de bona fé.Atribuir conxorxes , estafes , interessos particulars a qualsevol acció de govern anterior o actual s´en diu difamar,i no fer un seguiment del ajuntament.
Gràcies en tenim que queda gent que tot i l´actitud general de lapidar els polítics, es veu amb cor de treballar per el poble el millor que saben o poden , sempre hi pot haver alguna ovella negra com a tot arreu ,pero s´hauría de tractar-la com a tal.
En quan al tema de l´indignació ,si et refereixes als acampats trobo a faltar més ganes de treballar i menys de queixar-se,si ens pensem que els polítics ens resoldran tot anem arreglats ,alguna cosa i debem tenir que fer nosaltres.

Anónimo dijo...

No seas demagogo... por favor!
Crees que todo los indignados són unos vagos a los que no les gusta trabajar???
te recuerdo los datos REALES de PARO en este país???
por favor, al igual que pides respeto por la gente que se pone al frente de un ayuntamiento (cosa de la cual estoy totalmente de acuerdo), tenlo también por otros movimientos populares, que no se merecen menos.

Anónimo dijo...

Referent al tema de l'atur si a Espanya hi hagues 5 milions reals d' aturats ,estariem en estat de guerra civil, el problema es que tenim un 25% d' economia sumergida ,que esta fotent a la resta de tontos que si que estem pagant impostos.I si no t'en vas als restaurants del poble , botigues , jardins de chalets , pintors , chapucillas , i en un munt de llocs veuras la de gent que no te contracte laboral , i que si ets del poble a mes coneixes la seva situacio.
Referent als indignats estic d' acord que tothom es queixi , manifesti ,...pero d'aixo a que l' opinio d'uns milers passi per devant dels representats que han escollit uns milions hi va un tros,a mes , els acampats han patit del mateix mal que els politics als que detesten , o no has vist les discrepacies en les decissions , coses que han votat en assemblea i que despres per compte propi el portaveu escollit per ells mateixos ha decidit no portar a terme ,uns a favor de no violencia , altres en contra,uns demanan una cosa altres la contraria,...O sigui una democracia o un guirigall,com tu prefereixis.
A mes jo no n'he votat a cap d'ells ni ningu que jo conegui.
Tambe he trobat a faltar junt amb els drets reclamats un seguit de deures a complir.

Anónimo dijo...

QUE FORRRRT QUE FORRRRT, SEMBLA QUE ELS RUMORS DEL 4 DE JULIOL, AQUÍ A AQUEST BLOC PODEN TENIR TINTS DE VERITAT...
ES VEU QUE AL PLE DE DIMECRES DE L´AJUNTAMENT EL REGIDOR ALBERT LOPEZ, VA PARLAR D´IRREGULARITATS EN LA GESTIÓ DE L´ARO FC... REPONENT AL SR. TORRES QUE VA FER UNA PREGUNTA SOBRE, COM ES PODÍEN ESTAR COBRANT DINERS DEL BAR, PUBLICITAT, ALS NANOS (30 EUR)... I QUI CONTROLAVA TOT AIXÒ...

CUANDO EL RÍO SUENA...