.

JRMora humor gráfico diario

2/5/11

PREVENCIÓ DE RISCOS D'ESBARJO





Camí de Ronda abans i despres de la Cala del Pi /Fotos la Mosca Collonera (HPP)

Última hora
L'oficina d'informació i turisme de Castell-Platja d'Aro i S'Agarò dotarà gratuïtament a cada turista que visiti la Cala del Pi, amb una corda (de 9-11 mm., segons preferències), casc, peus de gat, arnés, 1 cinta llarga amb tres mosquetons i una assegurança d'accidents i d'assistència sanitària durant el seu període d'estada a la zona. Prebendes, totes elles, subvencionades pel Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí espanyol.

Els Hereus del Pla de Palol manifestem públicament la nostra adhesió a aquesta nova iniciativa compartida entre l'ajuntament de Platja d'Aro i el ministeri espanyol i agraïm en nom de centenars de ciutadans de la Vall de Palol, la preocupació contínua dels nostres gestors per la prevenció de riscos.

13 comentarios:

Anónimo dijo...

Perdó, el casc està homologat?

Anónimo dijo...

Sabeu si l'Ajuntament o el Ministerio, o qui sigui, saben com i quan s'arreglarà?

Anónimo dijo...

Es veu que hi ha un esborrany de conveni entre l'Aj i el Ministerio que encarrega la feina als minairons (follets llegendaris que treballen de nit). Ara bé, el conveni està aturat. Sembla que anem tan curts d'imaginació com de pressupost...

Hereus del Pla de Palol dijo...

Señores, todo el mundo firmes ¡¡AR!!

El Rubalcaba acaba de enviar este documento a los billares del HPP.

Espera que cesen las habladurías y falsos rumores que la oposición de Castell-Platja d'Aro hace circular en relación al tema de los desprendimientos en el Cami de Ronda.

Aquí lo tenéis.

Hemos contestado con un telegrama urgente con las siguientes sílabas: ZA PA TE RO DI MI SI ÓN. Esperamos su respuesta a ver donde nos envía.

Forza HPP!!!

Anónimo dijo...

Aixó es de republica bananera, no haviem quedat que el Camí de Ronda, era un valor turístit de primer ordre?
A part que és una zona idilica, on passejar-hi és un plaer.
INDIGNEU-VOS si us plau.
El Ministerio ni fa ni deixa fer.
Que fem? colapsem la Web del Ministerio a força de e-mails?
Ho arreglem entre tots? no hi ha massa feina.

Anónimo dijo...

Si voleu podem anar a arreglar-ho entre tots els voluntaris que s’apuntin i de pas fem venir els diaris i la tele. El problema que veig es que si no ho fotem be i algú es fa mal d’aquí un temps. En Zapatero ens fotria a la presó.
Que us sembla?.
Jaume Ramot
G.Natura Sterna

Edu dijo...

Jaume, em sembla de conya. Jo preparo la barbacoa. Picar i carregar pedra per als joves, que l'hèrnia discal em posa límits.
Si ens fiquen a la presó, també de conya, quan surts cobres 18 mesos d'atur fins i tot si ets autònom. "El que diran" s'ho passa un pel forro ia viure que són dos dies.

En Baldiri de la Costa dijo...

Doncs si hem de pencar, jo m'hi apunto.
Aixó es una vergonya!!!

Hi han veins que volen fer-se càrrec d'arreglar definitivament el seu troç i el Ministeri diu que te molta feina i que ja veurem...

Ara que venen les eleccions segur que tindriem 30 o 40 voluntaris per sortir a lo foto.

Potser que aprofitem l'ocassió (de pas els veurem pencar pel poble)

Sterna dijo...

La cosa sembla que pinta be. En breu convoquem una reunio al CAF i comencem a preparar les actuacions. Ho com a minim en parlem. Ens caldra permis d'obres?.
Jaume

Anónimo dijo...

El camí esta tallat, amb unes reixes que ha col·locat l'Ajuntament abans i despres de la Cala del Pi, els camins alternatius que la gent s'ha fet per els penya segats son infinitament més perillosos que el mateix camí malmes.
Des de Sa cova es pot accedir a les voltes del moll d'en Corrons, que veieu a la foto amb els puntals i hi passen per sobre,amb total normalitat
i hi tornen a passar ja que mes amunt esta tallat. Si algu pren mal, qui en serà el responsable?
Em sembla be el que diu en Jaume.
"Fuenteovejuna todos a una".A vuere si tenen collons de fotrens tots a la presó

Josep M. dijo...

Estimada Donya. Voldria fer alguns aclariments,

Com bé explica el comentari dels "Hereus del Pla de Palol" amb el documents adjunt, costes de l'estat no vol refer aquest tram en l'actual traçat dient que és molt inestable i planteja l'expropiació dels privats més cap a l'interior del traçat actual. El traçat actual està en domini de l'estat i és costes qui l'ha de gestionar i executar les obres de millora. Per la part que toca al municipi, o sigui a l'ajuntament, sense tenir-ne competència directa, té responsabilitats en la seguretat de l'actual traçat, però no pot actuar executant obra perquè està en domini del ministeri. Per això s'ha tancat el traçat i s'informa detalladament amb un rètol a tots els vianants. El que faci la gent buscant alternatives contra la seguretat d'ells mateixos, no repercutiria en responsabilitats cap a l'ajuntament. Que com he dit sí que hi són en el tram que s'ha tancat. Per això, com he dit, s'ha tancat i rotulat.

Encara que alguns voldrien que les responsabilitats fossin a l'inrevés, per allò de fotre llenya a l'ajuntament, aquestes són les tornes i la realitat.

Partint de la base que el voluntariat entra dins els meus esquemes, en teoria i a la pràctica (per exemple dins d'Sterna), podeu comptar amb mi pel que faci falta: informació administrativa i voluntariat de camp.

Gràcies mi Donya

Josep M. Bas
Regidor de Medi Ambient, Protecció Civil i Mobilitat

Anónimo dijo...

Una consulta: Quan fa uns anys es va arreglar a fons aquest camí de ronda, ho va fer l'Ajuntament o el Ministeri?
I els arranjaments periòdics que s'anaven fent, també els feia el Ministerio o amb el seu permís?

HPP branca 2.0

HEREUS DEL PLA DE PALOL dijo...

Benvolguts membres i simpatitzants dels Hereu del Pla de Palol, la llebre ha saltat.

El periodista Carles Torramadé, inspirat en la reivindicació del HPP, informa avui als seus lectors de Catalunya en l'edició Comarques del Diari de Girona, sobre el nostre desagradable afer "Camí de Ronda" de Platja d'Aro.

Gràcies Carles per fer ressò del nostre problema, més enllà de la frontera del nostre país de la Vall de Palol

Vall de Palol is not Catalonia!! Freedom for Vall de Palol!!

FORÇA HPP!!!