.

JRMora humor gráfico diario

10/5/11

CERATNT:S EN TU

Redacción/ Agencia Acrobátic Press

El Partido Popular de Castell Platja d'Aro i S'Agarò acaba de estrenar una campaña de publicidad en distintos soportes de mobiliario urbano, utilizando el idioma alemán. La campaña iniciada tiene como objetivo trasladar al conjunto de la sociedad ilusión y confianza en un proyecto fruto de un equipo que ofrece seguridad, seriedad y estabilidad.

17 comentarios:

Claus dijo...

Manolita, eres un ignorante, ese letrero dice claramente en Aleman "Catalinos hos vais a vagar".
Atentamente Claus Von-Vent

Claus dijo...

"Catalinos os vais a cagar"
Perdon por la errata.

mercedes mila dijo...

Hola Doña, creo muy interesante exponer el tema del POUM. En que pais democrata se aprueba una normativa como el POUM a 8 dias de unas elecciones??? es vergonzoso!!!!! que nos explique la transparentedemocrataprogresista alcaldesa porque???????? no sera la prejubilacion del yanopongococacolas?????

Anónimo dijo...

Aquest "porque?" es molt mes important que el de Mou

Anónimo dijo...

Tens raó, Mercedes: és una vergonya que aprovin un pla general nou a vuit dies de les eleccions, no té cap legitimitat democràtica.
La pregunta és de tipus Mourinho: per què?, per què?, per què?.
Vejam qui aporta respostes. De moment, aquí va la meva: perquè els sociates tenen por d'anar al carrer el dia 22 i pensen, pobres il·lusos, que així ho deixen tot lligat a la seva manera.
Si algú té més respostes, seran benvingudes.

Cateto informatico dijo...

Querida Donya, soy el cateto informático, des de hace días el ordenador pega unos silbidos repetitivos que me tienen la cabeza hinchada. Esta tarde he ido al PC CITI, a preguntar si me ha entrado un virus y había mucha gente en la calle con pancartas. Pa mi que les pasaba lo mismo que a un servidor.
Que puedo hacer?. En la Malagueña tampoco me han resuelto el problema, fíjese si debe ser grabe.

Agrupació Municipal PSC dijo...

Mercedes Mila o últim anònim,

El compromís per tancar, almenys provisionalment, el Pla d'Ordenació Urbana Municipal ha entrat des del primer dia en les previsions del govern municipal. Del govern Giraut i del govern de la Dolors, coincidint amb el mateix regidor d'urbanisme. S'ha explicat per part del regidor d'urbanisme (Antonio Cano) detallant que aquest ha estat un compromís seu mentre hi ha hagut les dues alcaldies, i ho ha explicat també l'alcaldessa en reiterades vegades. També ahir mentre es va desenvolupar el ple municipal, on va detallar també que la major part de les al·legacions s'estimen en la seva totalitat o parcialment. Aquelles que l'equip redactor ha considerat que es podien canviar.

Tot aquest procés està molt explicat, com també el fet que segons marca la llei les alegacions dels privats s'han de contestar una vegada que s'ha aprovat provisionalment el POUM. Llavors s'enviar a administracions supramunicipals per tal que diguin la seva.

Hi ha molts sectors del municipi que estan penjant d'un fil. Aquesta revisió aporta, entre altres coses, solucions a aquests problemes. L'aprovació provisional d'una revisió de POUM, com la de qualsevol ordenança o reglament municipal, es pot resoldre encara al llarg de la setmana vinent si fós el cas.

Una altre cosa són els arguments que vostè cita que per boca d'alguns, interessats segurament per voler canviar alguna cosa que no se'ls permet o per interès electoralista directament, voldrien que el tema s'aturés. Doncs, el compromís és el compromís i l'equip redactor ha treballat intensament per arribar aquí.

Clar i català. Més clar l'aigua. Suposo que hem respost les seves qüestions.

Anónimo dijo...

Cojons,cojons, ke llargo pa no contestá res,y perjudicar algunos cafeteros,ke porteu a vostra llista de candidatos,¿com quedaran perjudicats tots els afectas del poble?amb el vostre PIM,PAM,POUM,tot lo feu pim,pam,POUM? ASI NOS VA!!!

Anónimo dijo...

El detall del mexicà.........chevere

Anónimo dijo...

Tranquils que si surt en Kosidlo i es clau, tornara a canviar tot el referent a casa seva i zona port

The Do dijo...

Hola Cateto Informático, si en el centro ecuménico no han podido con el problema, el asunto puede ser grave, quizás gravísimo. Empieza a preocuparte.

Prueba en esta dirección:
www.señoritapepis.com

Anónimo dijo...

Clar i catalá

El partit que té només 250 vots es el que ha de decidir el futur del creixement del nostre Municipi?

Vols dir que una eina com aquesta no es tenia que aprobar amb majories reforçadas i no pas pel compromis d'un partit d'un sol regidor?

Si aquest regidor a coincidit amb els dos governs, com es que no s'aproba el pla per unanimitat?

Quan diu que l'equip redactor ha treballat intensament, vol dir que ha treballat depresa?

Anónimo dijo...

això els passa per contractar sense papers per enganxar els cartells.
Quina pífia jajajajajaja

Anónimo dijo...

Donçs apart de les polèmiques creades per l'aprovació del POUM a mi el que hem fa gràcia de la foto del cartell, es el bigoti que li han dibuxat a la foto del cartell per les eleccions del Sr. Giraut

Rey Lotario dijo...

No us poseu nerviosos, si sou amics de la mafia pelletera i guanya ja us ho arreglarà, això si, reclameu-li aviat perque té firmat amb el Pepet que en un any i mig plega.

Començeu les lloances al pepet....

No tots el polítics són iguals, alguns denoten més honestatat que altres

Anónimo dijo...

El pepet te altres aspiracions políticas el poble li queda petit, aspira a alguna cosa mès !!!!!!!!!!!!! jajajajajaja

Anónimo dijo...

I a la Padilla qué?
Tiempo al tiempo.