.

JRMora humor gráfico diario

17/10/10

EL PIRATA

La Asamblea de compromisarios del FC Barcelona ha decidido que la junta directiva presidida por Sandro Rosell plantee una acción social de responsabilidad contra la gestión del equipo directivo de el pirata realizada en el último ejercicio contable.
Ferran García Ferrer, portavoz en la asamblea, desgranó todos los gastos no corrientes de la anterior junta, presidida por Joan Laporta, que incluyen 6,5 millones de euros entre jets privados, restaurantes, catering del Camp Nou, tarjetas VISA o viajes personales.
Según Ferrer, la auditoría ha dejado al descubierto gastos tan "desmadrados" como la comisicioncita de 4 millones de euros a Mino Raiola, agente de Ibrahimovic (que dejó pérdidas por 37,2 millones de euros), o casi un millón de euros (898.000 euros) en la compra de entradas para "amiguetes"; de la Champions, Final Four de París o el concierto de U2 en el Camp Nou.
Otros ejemplos de gastos, que ascienden a 90,7 millones de euros y dejan al club con unas pérdidas totales de 79,6 millones de euros en el pasado ejercicio económico (lejos de los 11,1 de beneficio de las cuentas de Laporta), son la compra de terrenos en Viladecans por más de 18 millones de euros y que ahora sólo se pueden vender por 5; los fichajes de Keirrison y Henrique, que nadie conoce y no jugaron nunca con el Barça y costaron 24,3 millones de euros (15,5 el primero, 8,8 el segundo); el despilfarro de cinco millones en La Masía argentina; o los 2,6 millones de euros destinados a seguridad para "el presi" y detectives privados, entre lo que cabe destacar las cuatros auditorias de seguridad encargadas por Joan Oliver sobre cuatro ex vicepresidentes.
Sandro Rosell advirtió a los compromisarios que "tenemos que cumplir la ley, por tanto debemos judicializar el club".
En total, en la pasada temporada, el club pagó con VISA un total de 318.000 euros, procedentes de la tarjeta del escolta de Laporta, con 56.000 euros en restaurantes y locales nocturnos en sus vacaciones, o los gastos de un vicepresidente que se dejó 26.000 euros en hoteles de Dubai o Qatar.
La auditoría cifra en 79,6 millones de euros las pérdidas del club en la última campaña, con un déficit patrimonial de 59,1 millones de euros, un déficit en caja de 117,9 millones de euros, así como un crecimiento de gastos ordinarios respecto a los ingresos de 35,5 millones de euros.

Amic Carles, ara vas i li dónes el teu vot perquè tinguem la remota desgràcia de que guanyi les eleccions i administri el nostre oasi català des d'un haren o des d'una disco.

10 comentarios:

Millet dijo...

Aquest cabró en vol treura protagonisme!!!!

El pafum dijo...

Amb aquest curriculum demostra esta absoluta i sobradament preparat per afrontar la presidencia de la Generalitat de Catalunta...

Catalunya indpendent, Laporta president!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

Fa vergonya que el consell de justícia de Catalunya consenteixi que personatges de la categoria de Millet o el mateix Laporta no estiguin de vacances a l'Hotel Cuatre Camins en La Roca del Valls.
Esperem que a l'expresident de les farras no ho jutgi el mateix jutge que a Millet i Alavedra.

Quan un Garzón català?

Anónimo dijo...

En tot cas si Laporta ha gestionat malament alguna cosa hen estat els diners del Barça. Gestió que només ha de donar explicacions als socis del Barça. Laporta ha esta el millor president de l'història del barça els resultats aconseguits en totes les seccions ho avalen.
El darrer anònim parla d'engarjolar al l'expresident del Barça per malbaratar diners privats. Tant inmoral és utlitzar un avióa privat per anar per sudamerica com pagar un milió d'euros a un jugador al mes.
Mentre les planes majors de les "caixes" han fet un forat que es taparà amb diners públic des de l'opinió pública encara no he sentit quasi cap queixa.

Anónimo dijo...

Si, tens raó. Però el Barça té gairebé 170.000 socis. Si es demostra en un judici la mala gestió econòmica, sobretot despeses premeditats i gairebé amb traïdoria com infinites àpats amb amics, vols privats, hotels de luxe, etc., Hauria de caure el pes de la llei amb totes les seves conseqüències.
No hi ha dubte que la gestió esportiva ha estat un èxit, però això no vol dir carta blanca per gestionar econòmicament el club com si fos una finca de la seva propietat. A Jesús Gil li va caure un bon pur per fer exactament el mateix. Esperem que la justícia catalana actuï lliure de pressions polítiques i gestioni el tema com si d'un desconegut es tractés.
Pel bé de tots els culers.

Anónimo dijo...

El president del Barça, mentre no posi la mà a la caixa i justifiqui les despeses pot fer el que vulgui. Aquí no hi ha cap tipus de delicte. Si creu que ha de posar seguretat a un directiu amenaçat pot fer-ho, si creu que s'ha de reunir amb directius cada dia i sopar al millor restautant de Catalunya, també pot fer-ho. Si creu que ha d'anar en nom del barça a l'altre punta de món pot anar-hi amb un avió privat.
En Jesús Gil posaba la mà a la caixa d'un Ajuntament per finançar un club, i que a més a més no guanyaba res. Crec que hi ha molta difeència.

Anónimo dijo...

Amb permís m'uneixo a la vostra discussió copiant el que diu Ferràn García, responsable de KPMG, autor de la due diligence sobre el FC Barcelona i que publica La Vanguardia...

"va gastar 2,6 milions d'euros en detectius privats i serveis de seguretat especial sense estar justificats en un contracte".

"citant com a exemples la despesa de més de 315.000 euros en targetes Visa de la junta directiva que inclouen despeses no justificades en restaurants i locals nocturns en període vacacional"

The Doña

Soc pas soci dijo...

Aquest tiu s'espabilat estan a can barça.

Abans de ser president, compartia pis amb el seu sogra a Platja d'Aro.

Un cop va ser president i cap al final del seu mandat, xalet a Sagaró vell de mes de sis millos d'euros...

A Can Barça no han fet ni un sol fitxage sense pagar traspas, i han pagat fitxes sobrevaloradas per alguns cracs que no han durat ni una temporada.

Blanco y en botella...

Segur que ningú superará els seus exits esportius, com ningú suparará, espero, els seus excesos personals.

Ara, de mi no s'ha emportat ni un euro

Anónimo dijo...

anònim/enteradillo de les 15.03, anar de putes a carrec de la visa del club es fotre ma a la caixa?

Anónimo dijo...

També hisenda li segueix els passos al pirata.
Busca la pàgina 12 d'aquest Pdf.

¡¡¡¡¡xoriço!!!!!