.

JRMora humor gráfico diario

9/9/10

DIALOGO QUIMÉRICO


LA DOÑA: Estimado candidato a la alcaldía por UPD, señor Toni, en primer lugar quería preguntarte por qué has escogido este humilde blog para conceder una entrevista.

TONI: Porque eres un tendero anarquista, medio catalán medio vasco y maricón, y nadie pensará que somos amigos, aunque lo seamos.

LD: Empezamos bien…, nos conocemos desde hace treinta y pico años y lamento informarte que no soy homosexual.

T: Me alegro, yo tampoco. Venga, sí, dispara y no dudes que te puede caer un uchi. Y sé grosero, incisivo, ¿eh? Que quede claro que no tengo nada que ocultar.

LD: Para las próximas elecciones, los sondeos dan un regidor a UPD en Castell-Platja d’Aro, empatado técnicamente con tu antiguo partido político; el PP de Cano y Canito. ¿Qué opinión te merece?

T: Es un sondeo de la Padilla y su comando, Doña.

LD: En el sondeo de CIU aparece el mismo empate…

T: Ese es un sondeo interesado y nacionalista.

LD: Entonces, ¿A qué sondeo das credibilidad?

T: ¡Coño! Pues al que me da mayoría absoluta.

LD: Ningún sondeo te da mayoría absoluta.

T: ¿Cómo?, hay uno que sí, el de mi cuñao.

LD: ¿Cómo dices?

T: Mi cuñao ha preguntado por ahí y todo el mundo va a votar por mí.

LD: ¿Todo el mundo?

T: Sí, bueno, ya sabes, mujer, familia, amigos, tú, etc.etc.etc.

LD: Bueno…de acuerdo, si te parece hablamos de la grave crisis económica de nuestro ayuntamiento, ¿Podrías explicarnos tu política económica si llegases a ser el nuevo alcalde?

T: Por supuesto que sí; esperanza y cambio.

LD: ¿Puedes concretar un poco más?

T: No

LD: ¿No?

T: Amigo, hablas mucho pero no tienes ni puñetera idea, lo importante no son las respuestas, sino hacer las preguntas adecuadas. Y si no concreto más es porque creo que los políticos debemos quitarnos de encima de una vez por todas la sobrecarga de la concreción y demostrar a todos los votantes que lo que prima en el siglo XXI es lo abstracto.

LD: ¿Abstracto? ¿Crees que es abstracta la esperanza?

T: Oye, no me hagas perder el tiempo con majaderías, he perdido una argolla con 27 llaves, estoy preocupado y no te quiero soltar un kakuto, aunque ganas no me faltan.

LD: ¿Y el cambio?

T: ¿Qué cambio? ¡Ah! ¡Sí! Precisamente en ese cambio está la esperanza. El ser humano necesita algo específico en qué aferrarse, tener esperanza hace mucho por nosotros, por la sociedad en general.

LD: Precisamente ayer leí una referencia sobre la sociedad actual, decía que es una sociedad insolente..., que ya no existe el respeto.

T: Culpa nuestra, los padres dan todo a sus hijos, hasta insolencia. No tenemos creencias, somos indiferentes a la iglesia y al partido comunista, por simplificar así las ideologías. Se pierden referentes. Se disgregan los valores. ¡Oye! que tengo prisa...

LD: ¿En esa disgregación se incluye la corrupción política?

T: Por supuesto. Corrupción ha habido siempre, la clase política ha traicionado siempre a sus votantes, la historia se repite, pero…, yo no soy así, soy un hombre legal, quienes me conocen lo saben. ¿Lo sabes tú?

LD: Claro que lo sé. Gracias amigo por charlar un rato conmigo.

T: De nada, nos vemos, me voy a ver si encuentro las llaves, no sé donde coño…

LD: Toni, no cambies y suerte en las elecciones municipales.

T: Gracias, la tendré.

30 comentarios:

Anónimo dijo...

Yo lo votaré, serà lo que quieras pero honrado gana por mayoría absoluta

Anónimo dijo...

Ya somos dos.

Anónimo dijo...

pues yo no

Anónimo dijo...

Honrado, honrado??????????????????????ja ja ja ja ja me troncho

Anónimo dijo...

pues yo si y los votantes de mi familia tambien.Cano no mira a los ojos,Padilla donde dije digo digo diego,Giraud rodeado de empresarios,erc cadaver.A quien votar mejor que el?

Anónimo dijo...

quina por, quina por, en pistoles regidor de que?

MERCEDES MILA dijo...

QUE COÑO REGIDOR??????????
PISTOLAS ALCALDE, ALCALDE, ALCALDE, ALCALDE

Anónimo dijo...

Regidor en qualsevol lloc,és molt superior a Botelle,Cati,Pilar,Martí......això ho sabem tots els que treballem a l'ajuntament

AVISO dijo...

Toni Navarro y varios notables de UPD estarán esta mañana frente al ayuntamiento repartiendo jamón y vino del baix empordá a los que se acerquen a su mesa.
Banderitas, papelitos y demás boberías, ni una.
¡¡Jamón de Extremadura!!

Anónimo dijo...

Ja ja ja!!
Aún no se ha amasado el pan, y algunos ya lo están repartiendo

Anónimo dijo...

Les bases de CIU Castell Platja segueixen sense informar en el seu blog sobre el candidat Giraut.A vista de tot el món se li segueix fent el buit de sempre.Pobre home, hi ha cabreig i conspiració contínua en contra seva des de la seva agrupació local.Amb lo feliç
que estava alguna lolaila quan ho va expulsar l'oposició, es creia que anava per a alcaldessa,una altra vegada serà

el d'abans dijo...

I vostè senyor pistoles, camini amb molt ull a l'hora de reclutar persones per a UPD de Castell Platja d’Aro. Vaig observar al parell de voluntaris que compartien la seva taula (per cert sense pernil de extremadura) enfront de l'ajuntament i haig de dir-li que envoltat de vagos i impresentables demòcrates té vostè poc cami que recórrer.
Què dos personatges! Poc futur, poc futur.............

el d'abans dijo...

I vosaltres socialistes de dretes, a veure com arregleu el proper 11 de setembre de manera que no es tanqui el tràfic en tot Platja d’Aro perquè els comerciants guanyin més diners i explotin més si cap als seus treballadors. El que s'han de tancar són les tendes, com en tota Catalunya, i que les dependentes puguin gaudir amb les seves famílies un dia tan important. Si és festa nacional, és festa nacional,festa per a tots. Que sembla mentida que us declareu socialistes i actueu com CIU o PP, partits defensors dels drets de la patronal.

Anónimo dijo...

UN FILL GRAN DEL POBLE

Si. Som i serem gent catalana, tan si es vol com si no es vol.
Però resulta, que l’equip de govern, jo crec, que no es Català, ja que cada any, per la diada, es posaven Senyeres a Platja d’Aro, a Castell d’Aro i a S’Agaró. Però aquest any solsament estaven posades a Castell d’Aro, i segurament perquè era la Festa Major.
Y a més a més, (dic lo que he sentit a dir), que la Sra. Alcaldessa va desautoritzar a la oposició a fer cap manifest el dia de la Diada.
Per tant opino que l’equip de govern te tendència a ser Espanyolista.

VISCA CATALUNYA

Agrupació Municipal PSC dijo...

Benvolgut fill gran del poble,

Catalans ho són tots els que viuen i treballen a Catalunya. Un no és més o menys català en funció de si ha penjat o no la senyera al balcó de casa seva. Tots ens hi sentim i estimem Catalunya, amb tots els matissos que hi vulguis aplicar.

Sobre el manifest, ens fan saber que es va fer un únic manifest, el d'Omnium Cultural. Un manifest que representava a tots els grups polítics allà presents. No es va desautoritzar a ningú; senzillament es va acordar fer un canvi de format similar al de la resta de poblacions. Una única ofrena i un únic manifest. De retruc així es va escurçar l'acte, abans sovint massa dens i pesat pels que hi assistien,i es va poder donar pas a l'actuació de la coral i passar al piscolabis.

Des d'aquí, ens felicitem pels canvis que han donat una major fluidesa a l'acte.

Visca Catalunya!!
Agrupació municipal del PSC

Anónimo dijo...

SÓN PERIQUITOS ELS DE L'EQUIP DEL GOVERN?

MALAMENT MALAMENT.........

VISCA EL BARÇA!

VISC A CATALUNYA!

Assumpcio dijo...

El famós Sant Jordi, patró de Catalunya, era turc (nascut en Capadocia). També és patró d'Anglaterra, Etiòpia, Bulgària, Portugal, Aragó i Geòrgia.
Espero que aquesta informació et serveixi per a alguna cosa FILL GRAN DEL POBLE.
Que cony li importa a la gent intel·ligent si l'equip de govern és o no és català o és espanyolista o butifler o merda seca, si governa amb honestedat.
Ets racista? de plataforma per cataluña?

Anónimo dijo...

A ASSUMPCIÓ:

Vaja! Un altre Espanyolista.
Quins collons.

Estripa feixistes dijo...

El terme “espanyolista” empleat últimament en aquest fòrum per part d'algun menyspreable autoritari, vol dir simplement "oposat a la dictadura nazionalista” –una oposició vital i molt necessària–.
Als absolutistas que estigmatitzeu als no nazionalistas com a culpables i dignes de ser eliminats, us dic que; encara que substituïu el pensament i l'argument intel·ligent per l'insult comminatori, amb la malvada intenció de paralitzar l'expressió d'altres idees que no siguin les vostres, no podreu amb nosaltres.
Garantit.

catalanet dijo...

Molt ben dit estripa feixistes, clar i catalá!!!

A vegades, els que opinem com tu arribem a pensar que soms uns bitxus raros i hem d'anar amb compte quan volem expresar la nostre disconformitat amb el que defensen els nacionalistes.

Voldrien que tothom penses com ells, i tot i que compten amb tots els mitjans de comunicacio publics i molts de privats (comprats a base de subvencions i publicitat institucional), estic amb tu, no podran amb nosaltres....

Anónimo dijo...

UN FILL GRAN DEL POBLE

A Assumpció:

No soc racista, però no m’agraden els estrangers que viuen i treballen al meu país i no se integren amb nosaltres. (NO TE RES A VEURA AMB L'EQUIP DE GOVERN).

mercedes mila dijo...

integrar-se vols dir ballar sardanes i menjar pa amb tomate, o anar vestit com nosaltres, parlar castellà (idioma del nostre país)......

Anónimo dijo...

Fill gran del poble,un aclariment per favor; quan dius que no t'agraden els estrangers que viuen i treballen al teu país i no s'integren amb tu, et refereixes als marroquins que han vingut per sortir de la misèria i que mai s'integraran perquè no l'hi permet la seva cultura i el corresponent iman local o als Russos milionaris que viuen en el Mas Nou i als quals els importa un bledo el teu idioma, el teu país i els teus costums?

Anónimo dijo...

Esta tertulia está muy interesante.
Decís que los emigrantes extranjeros no se integran y es probable que estéis equivocados.
En el hospital de Palamós están tan integrados que el 80% de visitas, habitaciones y servicios es para árabes y familiares que han traído de sus países para sanar sus enfermedades.
En la oficina del paro que nos corresponde están tan integrados que conocen hasta el nombre de las personas que trabajan en los mostradores. El lugar parece una oficina cualquiera de Marrakesh.
En los servicios sociales de los ayuntamientos están tan integrados que les pagan los libros, comidas, ropas, les subvencionan la vivienda y les asesoran gratuitamente para cualquier asunto.
Si por casualidad alguna administración les deniega algún permiso o documento, están tan integrados que tienen una web islamista que les guía correctamente para que puedan seguir chupándonos la sangre (http://www.webislam.com/?idt=12739).
Están tan integrados en nuestro sistema democrático que han fundado un partido político que predica la no integración y que están obligados a votar (http://www.abc.es/20091110/nacional-politica/partido-islamico-moviliza-para-20091110.html), de ese modo podrán, sin prisa pero sin pausa, ir tomando sin violencia y democráticamente el control de nuestras ciudades y finalmente del país.
En general se integran tan rápidamente que el mismo día que desembarcan de la patera, tienen los mismos derechos que un español que lleva pagando toda la vida a la seguridad social (http://www.webislam.com/?idt=13336).
Y más pruebas de su perfecta integración en nuestra sociedad benefactora irán cayendo. Lo que ocurre es que solo quieren integrarse en nuestra administración que es la que reparte el dinero, nuestra sociedad civil les importa un comino, y lógicamente las sardanas y el pan con tomate.

Anónimo dijo...

anonimo de las 09.23, tu discurso xenofobo y racista ya pasa de castaño oscuro. Este discurso en la linea ultraneoliberal sí, da votos pero os deja a las personas que lo utilizais a la altura del betun. Y aunque os refugiais en el anonimato todos sabemos quien sois. Te recomiendo que en lugar de vomitar sandeces trabajes para levantar el pais que te acoge y te mantiene a ti tambien.

Anónimo dijo...

quina putada m'has fet anònim de les 10'12,el meu pensament coincideix amb el de les 9'23.......sóc xenòfob.............i no ho sabia aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh..........quin fàstic

Anónimo dijo...

UN FILL GRAN DEL POBLE

A ANONIM DE LES 8’26:
Vull dir, que “DE FORA VINGUEREN I DE CASA ENS TRAGUEREN” . Vull dir, que en tinc els cullons plens, de que vinguin de fora, se me mengin el pa i se me caguin a sobre.

Anónimo dijo...

Fill,aquestes dues accions també les fan les gavines,sobretot l'última

Anónimo dijo...

Prefereixo que ho facin a sobre teu que a sobre meu.

Dña.Manolita dijo...

Hola penya,
Per raons que desconec, hi ha comentaris enviats correctament que no surten publicats en el blog. Va ocórrer alguna cosa semblat el passat mes de juliol, no sé, podria ser conseqüència del nou sistema de comentaris moderats en blogger, ja veurem.

Us penjo un anònim que s'ha fet correctament a les 17:11 que he rebut en el meu correu.
Gràcies per participar

Anónimo ha dejado un nuevo comentario en su entrada "DIALOGO QUIMÉRICO":


Es molt interessant tot aixó que poseu, unes quantes reflexios u opinions,
1- la alcaldessa-dictadora sense consultar a ningú decideix cambiar pel seu compte l'acte i directament tothom a d'estar d'acord amb el manifest llegit per Omnium, li preguntin al pp, per posar un exemple, segur que està be escorçar amb temps pero hagues estat mes be consensuat amb tothom, ja que aquesta celebració es de TOTHOM.
2- Estem a Catalunya i som la comunitat autonoma que mes paguem pels serveis, som la que mes inmigrant te mirar missatge penjat al blog de mazinger http://mazinguer365.blogspot.com/2010/09/manifiesto-de-solidaridad-con-espana.html.
3- el que a dit l'anonim de 16 de septiembre de 2010 09:23, es ben cert tot el que diu, completament comprobat i cert.
4- Qui no estigui comode menjant pa amb tomate, pot menjar bocata de calamares i no passa res, qui no estigui comode ballant sardanes, pot ballar Sevillanes i no passa res, qui no vulgui parlar Catala, pot parlar Castellà i no passa res, Qui no vulgui viure a Catalunya, no passa res pot marxar demà i no pasara res, no feu mes demagogia, tots els castellans que estem aqui quan anem al pueblo veiem lo be que estan, quans recursos que tenen i quan pocs treballant, ja n'hi prou.
M'agradaria viure mitjanament be cumplint les meves obligacions, pero també gaudint dels meus drets que gracies a l'imperialismo i als inmigrants no puc.
Tots som iguals, en teoria.
M'agradaria veureu algun dia.

Un fill d'inmigrants, Català, fins la medula.



Publicado por Anónimo para Espacio de Dña. Manolita a las 16 de septiembre de 2010 17:11