.

JRMora humor gráfico diario

6/7/10

¡¡TENEMOS UN CRACK!!

Por si no lo sabíais, os cuento que en nuestro bonito pueblecito 365 pof pof, tenemos la suerte de tener un crack, un auténtico crack del Fútbol Americano.
El chaval, Joan Terradas Sala, nacido en Castell-Platja d’Aro el 29/12/1993 juega desde hace cuatro años en el Vall d’Aro Senglars de Santa Cristina d’Aro (antes Vall d’Aro Senglars de Castell-Platja d’Aro).

Este equipazo del municipio vecino ha quedado campeón de la copa catalana y campeón de la Lliga Cadette 2010 y lo mejor, lo que motiva este post informativo es que nuestro vecino Joan Terradas ha sido proclamado MVP (mejor) de la copa y de la lliga. También en la II Nit del Futbol Americà organizada como despedida de la temporada de la Federació Catalana ha sido premiado como el mejor RB (corredor) y mejor jugador de toda la temporada.

Habitual seleccionado por la selección catalana, ahora lo es también por la selección española, con la que ha estado concentrado seis días en Salou.

Enhorabona xaval, segueix així.

Ahí tenéis unas fotos de Joan con Els Senglars, la Selecció Catalana Cadette y Selección Española.






¿Lo sabíais?

14 comentarios:

Victoria dijo...

Montse, estaràs contenta eh? Espero que sigui el principi.

Endavant i enhorabona

Yo no me llamo Javier dijo...

Molt bé nano, sort i a la NFL.

Anónimo dijo...

Felicitats nou, et dessitjo grans exits.
Sí senyors, abans era Vall d'Aro Senglars de Castell-Platja d'Aro però els hi varen fer la vida impossible, no interesaba football americà, interesava futbol popular. Varen aburrir a l'equip que començava no deixant-los el camp per entrenar, sempre estava ocupat per l'altre futbol més famòs i es varen buscar la vida a l'Ajuntament de Sta. Cristina que els hi va donar totes les facilitats pels entrenaments.
Tenim en compte que la major part dels jugadors en els seus principis eren veïns de Castell-Platja d'Aro. L'Ajunntament mai va donar facilitats.
Que hi farem, no interesava un equip de nens que jugaven a una cosa que no tenia futur.
Felicitats tots els nois de Senglar.

Anónimo dijo...

Molt interessant això que expliques.
Qui de l'ajuntament era el CRACK que manejava el tema esportiu en aquell moment?
Ho saps?

Anónimo dijo...

cuanto tiempo hace que els senglars estan en Santa Cristina? Porque se fueron?

Plateao dijo...

Felicitats crac!!!

Et paso una adreça que et pot interessar:

Silvered sports representions
225 castle of hoop avenu
17250 Oulet


Per cert Montse, que callao lo tenias!

Anónimo dijo...

Els senglars varen deixar de fer els seus entrenaments entre el 2005-2006 cansats que no disposar del camp quan necessitaven entrenar. Només diposaven d'un quart de camp i arraconats com si fossin un colla de ximplets, eren nens jugant a un sport que ningú interesava.
Pel que sembla des de la regidoria d'sport (regentat pel Sr. Botelle) no varen ser escoltats, l'encarregat del camp de futbol (Quim Porta) no tenia cap mena d'interés i pel que sembla molestaven a la resta de jugadors de futbol clàsic.
En fi, que cansats de petir varen buscar-se un altre lloc, i l'Ajuntament de Sta. Cristina els hi va donar totes les facilitats.
Quina pena veritat?.

Montse dijo...

Gràcies Plateado, m'anoto l'adreça , jajajaj, molt interessant.
Ah, sóm un club petit i necessitem sponsors, fes corra la veu que no tenim cash.

Anónimo dijo...

Fet

Anónimo dijo...

Botelle torna al teu poble!!!!!

Festa dalmau dijo...

Amigos y amigas de Castell platja d´aro, autoridades, vecinos de esta comarca, jóvenes y mayores, sed todos bienvenidos a estas fiestas. La fiesta de la urbanización Dalmau. (Este año 30-31 de julio y 1 de Agosto)
Es te año inauguráremos Bar nuevo, para poder dar mejores servicios a todos a quell@s personas que vengan a la fiesta. Y des de aquí dar las gracias al comité de fiesta de la urb.dalmau, por el esfuerzo realizado, en este proyecto del Bar,

De coches antiguos dijo...

Et felicito pel bloc

Anónimo dijo...

Hi - I am really happy to discover this. great job!

Anónimo dijo...

yeezy 350
yeezy shoes
air jordan travis scott
supreme clothing
hermes outlet
curry 9
kd shoes
palm angels t shirt
jordan shoes
golden goose sale