.

JRMora humor gráfico diario

12/6/10

NEFASTA GESTIÓN DE CESPA


Benvolguda Donya Manolita, no sé si sap vostè que la deixalleria de Sant Feliu de Guíxols gestionada nefastament per l’empresa CESPA, permet amb la seva negligència i manca de manteniment, que gran part de les restes i andròmines que els ciutadans hi van ha portar de forma conscienciada amb el medi ambient, acabin llençades al bosc proper a aquesta instal•lació.

Un grup de persones (instal•lades de forma precària al bosc), entren i surten de la deixalleria per un forat a la tanca i un cop al bosc es dediquen ha desmuntar i amuntegar les restes que els interessa. Deixant llençades les parts que no els son útils.
Aquestes males practiques amb la contaminació ambiental i impacte visual que provoquen, no serien possibles si l’empresa concesionaria mantingues la instal•lació i la tanca perimetral en optimes condicions.
Li envio unes fotografies del bosc que hi ha darrere de la deixalleria.
Que li sembla?




2 comentarios:

Anónimo dijo...

Vinc d'observar la zona que em comentes en el teu mail, tens raó, hi ha un sense nombre de deixalles, plàstics, papers, restes d'electrodomèstics, etc. És un fet que manca interès perquè algun responsable de l'empresa o de l'ajuntament recorri camins i cridi l'atenció als quals llencin escombraries en ells i no en els contenidors corresponents, seria bo que l'ajuntament estudiés la possibilitat de sancionar a aquest grup de persones que s'han carregat la pineda.
Per cert, allí estaven...

La Donya

Daniel Riera dijo...

Lamentable