.

JRMora humor gráfico diario

2/3/10

SEMO PROBRES

El Govern centralista de la gran ciudad del sur, agudizando su extraordinaria política de ahorro, abre una convocatoria para repartir 3 kilos de euros entre los ayuntamientos que estén redactando planes para desordenar lo desordenado: Poums, repoums y recatapinpampoums.
¿Dejaremos pasar la oportunidad de pillar 60.000 € de esos manirrotos?

8 comentarios:

Anónimo dijo...

ei donya a ver si escribes bien...se escribre PROBES, sin erre...es que se t'ha de dir tot eeehh??

eme

jota dijo...

Amb aquests 60.000 euros es pot donar la liquidació als dos arquitectes d'urbanisme que sobren.

Agrupació Municipal PSC dijo...

Estimada Donya,

Estaríem molt agraïts si ens permet publicar aquest comentari que no ens volen penjar al Bloc Cavall Bernat de CiU. Entenem que és un acte de censura, un “no” a la llibertat d’expressió, una falta de respecte i una manipulació. I més quan ens estem defensant com a agrupació del PSC d’unes acusasions sortides de to i amb una base empírica nul•la que desmereix als administradors o administradores del bloc esmentat. No volem entrar en discussions des del nostre bloc polític La Tramutana i per això hem optat per enviar-ho al seu bloc donat que té un àmbit més divers i d'accés més general.

El comentari diu això:

Administrador de CIU,

Hem quedat bocabadats amb el titular i els continguts de l’article que vostès signen com a “DENUNCIEM MALES PRÁCTIQUES DEL PSC DE CASTELL-PLATJA D'ARO I S'AGARÓ”. Els agrairíem una mica de serietat pel que fa als titulars i els continguts dels seus “posts”. Estan lligant alls i oli, sí; però els hi ha quedat un allioli negat. Ens pensem que quedeu retratats amb arguments que surten un xic de mare, buscant unes causes i nomenant uns culpables d’un problema al que nosaltres, l’agrupació municipal del PSC, no hi tenim res a veure. La fixació, obsessió, rancúnia, rancor, .. cap al nostre grup us porta a treure conclusions molt esbiaixades de la realitat.

Al Bloc La Tramuntana (PSC) deixàrem de fer enquestes ara ja fa molts mesos pel mateix problema que vostès esmenten (19/07/09).. Els mateixos usuaris poden votar des del mateix ordinador -però amb una configuració especial que canvia l’IP, l’entrada al “router” o elimina directament els “cookies”- i donar vots a la opció que vulguin de forma repetida i reiterada. I això pot passar en qualsevol dels sentits de l’enquesta; siguin 2, 3, 4 o 5 respostes.

Al Bloc La Tramuntana (PSC), i fent esment a aquest enllaç que vostès citen (17/02/09), també fa pocs dies posàvem amb evidència a usuaris que posaven comentaris despectius i amb insults, que podien ferir la sensibilitat dels afectats o de les persones que ho podrien llegir. Per això també explicàrem que determinats usuaris amb una la configuració que esmentem a dalt no es mereixien que els tinguéssim en consideració pels aspectes que hem comentat.

Així doncs, qualsevol usuari pot conèixer aquestes males maneres a l’hora de votar (incloent òbviament també als seguidors de CiU i/o administradors). Utilitzant el sentit comú pel que fa a l’administració i gestió del seu bloc o les seves enquestes, els estaríem molt agraïts si: a) pengen aquest comentari; b) rectifiquen el titular i part del contingut de l’article en fer referència a unes acusacions cap a un grup o agrupació que no té res a veure amb aquesta història (al contrari, ho posàrem en evidència ja fa temps); i c) si no és així, demostraran una molt poca capacitat per entendre tota la argumentació que els hem detallat més amunt.

Gràcies per permetre'ns opinar
Agrupació municipal del PSC

MONTILLA dijo...

Amic meu, ja m’estranyaba que ningú del psc digués res, jo ja ho havia llegit l'article del blog de la dreta i vaig quedar parat.
El que passa es que els de CIU Platja d’Aro estan cavernícolas, passats de moda. La tàctica que empren en la seva secció de comentaris, donant publicitat solament a les paraules que els són fidels és molt antiga, tant que ja la usaven Lenin, Mussolini, Franco i altres demòcrates.
Resulta paradoxal que un partit polític que en la seva web institucional confessa que és un equip de gent que vol ser la teva veu en les institucions de Catalunya, des d'ajuntaments fins a la generalitat i que busca el benestar de les persones, no sàpiga que una tribu de cromanyon viu en Castell-Platja d’Aro-S’Agarò i que algú d'aquesta tribu impedeix amb la mala llet típica d'un mal perdedor que un partit polític de gent del seu mateix poble es defensi davant unes injúries malintencionades que apareixen en el blog local de aquesta agrupació cromanyon.

Gràcies per permetre'm opinar
Agrupació local antifacha

Anónimo dijo...

Estoy contigo jota, si no hay obras, y el POUM lo redactan arquitectos externos, pa que los queremos....

Cambiando de tema, por lo que se ve, desde que los de CiU están en la oposición, tienen más tiempo que dedicar a su blog oxidado hasta hace escasos meses.

Pero solamente para hablar bien de ellos o criticar, denigrar y descalificar al Comando al Ataque que tiene que apechugar con la herencia recibida.

Yo no me preucuparia demasiado por la no publicación de vuestro comentario en su blog. Normalmente, quien entra en su blog, entra en los otros blogs locales y lo van a leer. Y, de paso, si no los conocen, los van a conocer mejor.

No se aceptan criticas del exterior. Que nadie se meta con ellos. Son la razón y están en posesión de la verdad. Han tejido una enorme telaraña en nuestra sociedad. O estás con ellos, o en su contra.

Habeis destronado al Faraón, y eso, querido Comando, no se perdona...

Anónimo dijo...

HÒSTIA, HÒSTIA, HÒSTIA, AMB AQUESTS DE CIU. COM ESCRIUEN! AQUESTS SÓN ELS CATALANISTES, SOBIRANISTES I DEFENSORS DEL CATALÀ?

PROPOSO UN JOC. QUI TROBA LES CATORZE FALTES D'ORTOGRAFIA AL TEXT QUE VAN ESCRIURE? ÉS AQUEST:

DENUNCIEM MALES PRÁCTIQUES DEL PSC DE CASTELL-PLATJA D'ARO I S'AGARÓ

Denunciem les males practiques del grup municipal del PSC.
Teníem publicada una enquesta amb el títol
CREUS QUE ES TINDRÀ EN COMPTE LES APORTACIONS CIUTADANES A LES JORNADES DE PARTICIPACIÓ DEL POUM ?
Ahir abans d'un hora del tancament de l'enquesta el NO s'imposaba amb un 75% davant del SI un 25%, curiosament al tancar definitivament l'enquesta a acabat amb un 54% del SI enfront el 45% del NO.

Donat a que el Psc saben com desvirtuar una enquesta tal i com o expliquen en el seu bloc http://castell-platjadaro.blogspot.com/2010/02/males-practiques-dalguns-usuaris.html, ens obliguen a no publicar cap enquesta fins que no trobem el sistema per evitar pirates.

Això ens porta a pensar que si amb una cosa tant simple com això estan desvirtuant la realitat, que no faran estan al govern.

Que Deu ens agafi confessats.

Anónimo dijo...

otia, heso he mui difisi

Anónimo dijo...

Aquí me huele que tramposos todos.

Y del tema del POUM veremos un patapoum: urbanización de Pinell, ampliación de Port d'Aro, favoritismos a los amigos.

O sea lo normal del Urbanismo de Platja d'Aro.
Lo estamos viendo con las obras c. crota adjudicadas a dedo "al amigo".