.

JRMora humor gráfico diario

23/9/09

"Clar i català"

Me envían esta carta por correo electrónico:


Estimada Doña,

Sóc en Josep M. Bas. He pensat en vostè quan m’he trobat que al Bloc Cavall Bernat de CiU no han publicat un comentari que vaig enviar fa uns dies on, davant les crítiques que ells fan al bloc La Tramuntana, defensava personalment la ètica, el sentit comú i l’administració que fem del bloc La Tramuntana des del PSC. Donat que el bloc de “Doña Manolita” és prou conegut pel poble he pensat en difondre al bloc de la Doña el mateix comentari que vaig guardar prèviament. I ho faig per treure la màscara a aquells que amaguen informació i menteixen en els seus arguments només per continuar a la palestra. M’acomiado manifestant el més sincer agraïment si acaba publicant aquest comentari i gràcies per poder-me manifestar.

L’escrit adreçat al Bloc Cavall Bernat de CiU és el següent:

Sr/a administrador/a d'aquest bloc,

Sobre aquest últim escrit, i com un dels administradors del Bloc La Tramuntana (PSC), els hi diré una cosa sobre aquesta afirmació que vostès fan: "En quant a la transparència que sempre es parla, hi ha "rumors" que diuen que del Blog La Tramuntana s'han borrat escrits i aportacions que són totalment incoherents amb la situació actual".

I jo els hi confirmo que al Bloc La Tramuntana no s'ha borrat, ni eliminat, un sol article des que el vam engegar ara fa gairebé 1 any i mig. Per això som transparents. També ho sap l'exalcade, la resta de regidors de ciu i el soci d'erc, perquè així els hi hem fet saber; jo mateix el mateix dia de la moció a dos dels regidors de ciu. I reitero, no hem tret cap article del nostre estimat i molt visitat bloc. Només alguns comentaris no s'han penjat perquè eren extremadament ofensius i no tenien res a veure amb la notícia; poden llegir aquest "post" i ho entendran sobradament:
http://castell-platjadaro.blogspot.com/search?q=anonimat.
Però és igual, vostès "erre" que "erre", la qüestió és posar la por al cos de la gent i enganyar amb els seus discursos. I especialment els hi agrairia que no es posin en boca seva coses que no hem fet ni hem dit mai (últimament ja n'hem citat algun exemple al bloc La Tramuntana).

Gràcies, i si us plau, coherència. Ahh!! i per continuar tenint informació del poble poden visitar també altres blocs amb informació municipal (SehaEscrito, Bloc ICV, ElVecino, Donya Manolita). Potser allà trobaran el que busquen.

Josep M. Bas Lay
Castell d'Aro

8 comentarios:

quinacolla dijo...

El bloc ciu explica:
CIU CASTELL PLATJA D'ARO S'AGARO posa a la vostra disposició aquest espai on podeu dir els vostres dubtes, problemes, suggeriments, idees. etc. volem tirar endavant un projecte nou, amb un aire renovat i amb moltes ganes de treballar pel nostre municipi, però per poder fer-ho et necessitem a tu..

Dir els vostres dubtes?.Sugeriments?.Idees?.Pero si no posen res del que la gent envia.A mi mateix m'ha passat amb alguns comentaris fa temps.Es com un monoleg que no permet la replica o opinio de la gent.Gente moderna,vamos,

Anónimo dijo...

OH LA LA!!!
DROITE DIVINE

Anónimo dijo...

menudo bloc impresentable tienen los convergentes, y encima no dejan intervenir en los comentarios, tienen un verdadero problema en el pueblo, a lo mejor es el dictador el que lo modera, no estaba muerto

Loren dijo...

No siguis mal pensat.
El dictador, com tu dius, té molta més classe que el caganer nadalenc que gestiona aquest lamentable bloc.

natxo dijo...

loren colega, que sembla amb el teu comentari que diguis que el caganer nadalenc es la pobre donya.....homeeeeee. X cert, tenemos chica nueva en la oficina, un nou bloc al municipi vosdir.blogspot.com sabeu de qui es?? tatxin tatxin...nomes cal revisar la ortografia i el fel que li surt per les orelles....és...DAVID PUIG!!!! como no! ke se ta vist el llautó kulega!! i no facis escriure altra gent per a tu, aixo de fer servir negres ja no es porta maco!

Anónimo dijo...

que raro en el bloc de los convergentes han colgado los comentarios.

Anónimo dijo...

Benvolgut Pitu, a partir d'ara Sr. Bas, no donava crèdit als que m'explicaven que les teves inquietuds polítiques s'havien forjat en els moments més difícils de la trajectòria del teu pare, en perdre el poder com a regidor d'urbanisme del CDS abans de culminar les operacions en benefici dels terratinents de la Vall entre els quals es trova. Però ara, en veure que tot i ser al govern el que et motiva no és treballar pel poble, sinó seguir fent la gitza als que ja no ho poden fer, com si fesis honors al teu pare (mira pare, com els tracto...)hauré de pensar que teníen raó. LaBusca

joaquim dijo...

senyor o senyora labusca-raons com es nota que voste no coneix a la persona que esta critican i que nomes parla per lo que li han dit els intoxicadors habituals quina llastima que fan vostes tots plegats, i quin mal perdre...enves de posarse a treballar per el poble nomes pendents de les habladuries quina talla politica que tenen vostes